Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?
Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.
Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.
Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.
A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.
Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?
Nem értem miért hiszitek azt hogy csak annak nehéz megtalalni a tökéletes társat aki a felső 5 százalékra vágyik.
Nekem sosem volt elvaras a tökéletes külső. Volt pocakos, vékony, kopaszodó, magas és alacsony barátom is.
Ellenben olyat már nagyon is nehéz találni aki normális ertekrenddel rendelkezik, azonosak a jövőt illető terveink, hasonlóak vagyunk és mindketten találunk valami vonzot a másikban. Akinek normális munkája van (nem kell milliós fizetés csak normális végzettség, stabil állás) mert csak így lehet közös jövőt tervezni. Illetve akinek nincsenek káros szokásai. Oh és persze nincs belezugva az exebe. Ja tényleg rohadt nagy elvarasaim vannak, ugye?
Az az igazság hogy azért nem találtok ti nőt magatoknak mert zsigerből lenezitek mindegyiket. Azt hiszitek egy nőt nem ér csalódás a férfiakban? Azt hiszitek engem nem ért? Reggelig sorolhatnam milyen pasikba futottam bele. És nem, nem azért mert "csak az alfak kellenek". Rendes, átlagos srácoknak tűntek. Csak az a különbség hogy én nem nézem le ettől függetlenül a férfiakat. Mindenkinek megadom a tiszteletet, addig amíg ő is nekem.
"Pedig nagyon sok ilyen van."
Ebből az oldalból kiindulva kétlem. Még szerencse, hogy a való életben jóval ritkább az olyan gyökér, mint itt.
"Akinek normális munkája van (nem kell milliós fizetés csak normális végzettség, stabil állás) mert csak így lehet közös jövőt tervezni."
Ez a valóságban azt jelenti, hogy mikor veled találkozik, legyen egzisztenciája, lakása/háza, vagyona, megtakarítása, és rittyensten fel legalább egy fél családot nő nélkül, hogy a készbe beülhess. Ettől a ponttól kezdve neked nem kell több, mint "egy normális állás".
Vicc kategória vagy te is, mint a kolléganőd jópár hozzászólással feljebb. Arra meg már regálni sem akarok, mert időrendet kever, ködösít azt osztja az észt h "szegíny ő". Te is ezt csinálod, "áá nincs nagy igényem, csak legyen normális". Magyarul beszélünk mind ketten, csak mást értünk a szavak alatt.
54 gratulálok.
Akkor hisztizzél és olvasd a női szennylapokat.
55
Na igen. Ezert kizaro ok, ha a szuleivel el a pasi, mondjuk anyagiak miatt.
Es nem, ha a szuleivel el az nem azt jelenti, hogy lusta luzer. De persze noknel ezt is elnezik
A no biztonsagra jatszik.
Tokeletes pasi, sportos es helyes, jo munkaval, esetleg kocsival es legalabb sajat alberlettel.
Egy parkapcsolat egymas fejleszteserol, problemak kozos megoldasarol szolna. De ma, biztonsag kell, nem kell kozos feladat, huppanjak bele az alberletbe, ahova az o kocsijaval megyunk.
Nem letezik, hogy "gyere, szeretlek, oldjuk meg egyutt" hagyjuk mar. csak az elvaras meg a mi nem tetszik a masikban.
"Nem letezik, hogy "gyere, szeretlek, oldjuk meg egyutt" hagyjuk mar. "
De igen, létezik.
Hölgyeim és Uraim! Megérkezett a komment, amire mindenki 0%-ot fog adni!
Nőnek lenni könnyebb. SOKKAL könnyebb. A férfiaknak az a baja, hogy túlságosan lefelé kell választani. A nőknek az a baja, hogy nem tudnak eléggé felfelé választani.
A nők sokkal több dolgot megtehetnek. Sokkal többet elnéznek nekik, sokkal alacsonyabb léceket állítanak eléjük, sokkal több választási lehetőségük van.
DE!
Kedves férfiak! Ez kinek is hibája?!
Kollektíven nézve A MIÉNK, FÉRFIAKÉ. Mert puncsoltok. Nincs tartásotok. Önként odaadtok mindent, és nem vártok el érte semmit. Bókoltok ismeretlenül, előnyhöz juttatjátok a nőket a semmire. Pozitívra húztok mindenkit Tinderen. Nincsenek elvárásaitok.
És akkor csodálkoztok, hogy a nőknek könnyebb?! A TI HIBÁTOK!
A női természetet nem tudjátok megváltoztatni... De a méltóságotokat megtarthatnátok legalább! Nem akar egy nő semmit tőletek, amikor próbálkoztok? Szíve joga... De akkor nincs bókolás, nincs puncsolás, nincs vigyorgás, hízelgés, udvarlás.
Higgyétek el, ha csak ezt az egy tanácsot megfogadnátok, a világ már sokkal jobb hely lenne.
Amíg viszont nem változtattok, addig ne csodálkozzatok, hogyha a nőknek ezerszer könnyebb az élet!
Hogyan várjátok el a nőktől a tiszteletet, amíg magatokat sem tisztelitek?!
A tinderes nők 99%-a egy rakás hulladék.
Mondom a példám:
Beszélgetek egy viszonylag szép lánnyal, egyszer csak nem ír többet. Mit hoz a sors, felismert a konditeremben. Néz néz mint vmi ökör. Felismeretem én is, oda szoltam, nah most élbően már tudnál beszélgetni? Csak elpirult, nem mert megszólalni, csak néz mint a "hős szerelmes". Ott dögöljön meg mind1ik ahol van. Azért mert nem raktam fel kockahasas képet? Vagy nem pózoltam a 100millás ház előtt? Akkor ezt elbukta. Pusztuljon vmi gyökér képeken. Nekem mind1. A férfi ad, a selejtes férfi hazudozik, vetít. Nekik ez kell. Könnyű-e lenni nőnek? Naná, mert ész nem kell, csak test. 35ig könnyű, utána borzalom, mert az egyetlen 1 tulajdonság amilyük van elveszik és marad a nagy semmi. Ki akar egy negatív dolgot magamellé? Értelmes férfiember nem. Amelyik nőbe meg szorult intelligencia is, nah az meg nem ezt a mentalitást képviseli mint ezek itt akik irogatnak.Időapu nem válogat, jön, visz mindent amitek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!