Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?
Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.
Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.
Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.
A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.
Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?
28-as
Örülök hogy sikerült megtalálnod a párodat.
Történeted jó példa arra hogy egyáltalán nem könnyebb a nőknek
#30 Abból a 7-8 ból 6-ot csak dugnának, párkapcsolatra nekik is max 1-2 kellene.
#26 A legtöbb pasikát manapság az anyja tartja el. :-)
# 33
Te mi az anyámról beszélsz? Kit érdekel a házad? :D
32-es:
"#26 A legtöbb pasikát manapság az anyja tartja el. :-)"
A legtöbb nő manapság egy "nekemjármertmegérdemlem" éhenkórász ostoba büdös k. :)
Újat mondtam? Nem. Lesüllyedtem a szintedre? Igen. Érezd kicsit milyen is a te világod.
"A randis kávé meghívással meg takarodj már, ha szerinted eltartasz valakit mert elhívtad férfiként egy 400Ft-os kávéra, akkor azt kívánom neked, hogy amíg élsz ne legyen többed 400Ft-nál,amit szívesen oda is adok neked."
Erről beszélek, csak látom nehéz a felfogás. Ha az ember kis tétet ír, nem érti a nagy fejed, ha nagy tétet, akkor meg "mit irogat". Nem vagyunk egy szint látom...
"A legtöbb pasikát manapság az anyja tartja el."
Hát nem tudom, nálunk a munkahelyen, kb. az összes férfi már elköltözött min. abérletbe a 20-as éveiben, ellenben nem egy nő van (még 30-on felüli is) aki otthon lakik a mamahotelban.
Jah neked szabad leírni a tulajdonodat, a másiknak nem. Kettős mérce.
Nekem 4 épülő házam van, 2 eladás alatt, +2 most indul + munkabérként egy 0-val többet keresek az eddigi vállalkozásaimból mint te meg a párod együtt. Most jó? Hozzám képest mihaszna vagy a felfogásod miatt, a diplomádat meg feldughatod mert senkit sem érdekel. Lassan már annak is örülni kell ha egy magadfajta beszélni tud, mert akkor jön azzal: tudok beszélni, van szám, de jó nekem.... Csak ostoba kettősmércés vagy, ami taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!