Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nőnek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?

Figyelt kérdés

Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.

Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.

Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.

A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.

Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?

2020. szept. 22. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
96%

28-as

Örülök hogy sikerült megtalálnod a párodat.

Történeted jó példa arra hogy egyáltalán nem könnyebb a nőknek

2020. szept. 22. 15:50
 32/87 anonim ***** válasza:
91%

#30 Abból a 7-8 ból 6-ot csak dugnának, párkapcsolatra nekik is max 1-2 kellene.

#26 A legtöbb pasikát manapság az anyja tartja el. :-)

2020. szept. 22. 15:52
 33/87 anonim ***** válasza:
21%
29 cáfold meg ha nem így van... Ez a magyarázatod rá, hogy hülye vagy? Fentebb leírtam, nem kell a magadfajta éhenkórászokkal foglalkozni, azt úgy cáfolod meg a matematikát, úgy cáfolod meg h kék az ég ahogy akarod, csak ne az én házamban. Ennyi a lényeg. Jah h neked nincs? Az engem már nem érdekel. Vagy többre vágysz csak szr vagy hozzá? Az sem érdekel. Ha már ennyi a tudományod mindenre, hogy aki nem ért veled eggyet az hülye. Pontosan így viselkedik egy 8 éves kisgyerek, "miért bántotott a Dávid kislányom? Azéééé me hüllllle". Ennyit tudsz öreg 20-30-40évesen is, s vszinű többet nem is lehet belőled kihozni, bárhogy is ütöd az asztalt. Vitatkozni, beszélgetni csak két egyszinten lévő ember tud, te inkább 10évesek között keresgélj szerintem.
2020. szept. 22. 15:56
 34/87 anonim ***** válasza:
23%

# 33

Te mi az anyámról beszélsz? Kit érdekel a házad? :D

2020. szept. 22. 15:58
 35/87 anonim ***** válasza:
76%
A 33-as fogyatékos hogy került ide? És miről vakerál? :DD
2020. szept. 22. 16:00
 36/87 anonim ***** válasza:
2%

32-es:

"#26 A legtöbb pasikát manapság az anyja tartja el. :-)"

A legtöbb nő manapság egy "nekemjármertmegérdemlem" éhenkórász ostoba büdös k. :)

Újat mondtam? Nem. Lesüllyedtem a szintedre? Igen. Érezd kicsit milyen is a te világod.

2020. szept. 22. 16:00
 37/87 anonim ***** válasza:
6%

"A randis kávé meghívással meg takarodj már, ha szerinted eltartasz valakit mert elhívtad férfiként egy 400Ft-os kávéra, akkor azt kívánom neked, hogy amíg élsz ne legyen többed 400Ft-nál,amit szívesen oda is adok neked."

Erről beszélek, csak látom nehéz a felfogás. Ha az ember kis tétet ír, nem érti a nagy fejed, ha nagy tétet, akkor meg "mit irogat". Nem vagyunk egy szint látom...

2020. szept. 22. 16:01
 38/87 anonim ***** válasza:
90%
Diplomám van, dolgozom, bőven átlag felett keresek, közös 50-50 közös tulajdonú lakásunk van a párommal, aminek költségeit közösen álljuk. Akkor miért is lennék éhenkórász? :D
2020. szept. 22. 16:02
 39/87 anonim ***** válasza:
12%

"A legtöbb pasikát manapság az anyja tartja el."

Hát nem tudom, nálunk a munkahelyen, kb. az összes férfi már elköltözött min. abérletbe a 20-as éveiben, ellenben nem egy nő van (még 30-on felüli is) aki otthon lakik a mamahotelban.

2020. szept. 22. 16:04
 40/87 anonim ***** válasza:
19%

Jah neked szabad leírni a tulajdonodat, a másiknak nem. Kettős mérce.

Nekem 4 épülő házam van, 2 eladás alatt, +2 most indul + munkabérként egy 0-val többet keresek az eddigi vállalkozásaimból mint te meg a párod együtt. Most jó? Hozzám képest mihaszna vagy a felfogásod miatt, a diplomádat meg feldughatod mert senkit sem érdekel. Lassan már annak is örülni kell ha egy magadfajta beszélni tud, mert akkor jön azzal: tudok beszélni, van szám, de jó nekem.... Csak ostoba kettősmércés vagy, ami taszító.

2020. szept. 22. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!