Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek könnyű szaporodni a mai világban és milyen dolgok könnyítik meg? Miért sok az egyedül élő fiatal?
Kérdező, vajon puszta véletlen ez, hogy minél értelmesebb, okosabb valaki,annál kevesebb gyereket vállal? Szerintem eléggé magáért beszél: akinek van esze, messzire kerüli a párkapcsolatokat.
A mai világ önmaga karikatúrája, kifordult és szar. Józan, felelősségteljes ember nem vállal ide gyereket.
9:24, ha ennyire véded őket, nosza, költözz oda melléjük, meglátjuk 1 hét múlva mennyire leszel ekkora cigóimádó. A mínuszt helyből kaptad is.
"Szerintem eléggé magáért beszél: akinek van esze, messzire kerüli a párkapcsolatokat."
Ezzel magadat próbálod vigasztalni, amiért nem tudsz összehozni egy őszinte, szeretet/szerelem által vezérelt párkapcsolatot, mert a kutyának nem kellesz? :) Just askin'
Fú de nagy veszteség, aztaaa...most aztán csavarni lehet a párnámból a könnyeket, vödörbe. Ha azért nem kellek a kutyának se, mert nem vagyok Justin Bieber, meg nincs havi másfélmillás fizetésem, akkor én járok jobban ha nem jöttök össze velem :D
És az a szomorú hogy meg sem próbáltok kilépni az árnyékotokból, hanem minket nyomilúzereztek. Így még az se jönne össze veletek, aki actually gazdag és egy normális nőtől nem sajnálná a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!