Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?
Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.
Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.
Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.
A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.
Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?
#8: Amíg 70% alkalmatlan apának, pocsék férj, xar az ágyban, nulla a karriere, ostoba, és jól se néz ki, addig mit is kéne tisztelni bennetek? Hogy nem mersz ütni elsőre?
Bezzeg az arabok, ugye? Igaz, hogy ott valós férfi többletet okoz, hogy rengeteg kislány belehal a családon belüli erőszakba, vagy a nemi erőszakba, vagy a szülésbe 12 évesen....
Pincsit meg ti csináltok magatokból, amíg minden után lihegtek, amin szoknya van és magassarkú, hátha puncihoz juttok. Pont, mint egy kanos kis pincsi, aki a lábad töcsköli. 🤢🐕👠
Ja, nagyon könnyű élete van egy topmodell szépségű nőnek, pláne, ha még erkölcstelen és okos is.
De próbálj csak meg erkölcsös és/vagy ronda nő lenni, aztán nézd meg hova jutsz az életben. Az átlagosakat azért nem említem, mert nekik mindenből csak az átlagos jut.
"Az átlagosakat azért nem említem, mert nekik mindenből csak az átlagos jut."
Ez nem így van. Nézd meg tinderbáttyán a válogatósdit, vagy ezt:
Ha a nő nem kap a felső 2-3%-ból valakit, akkor nem kell semmi neki, ami számodra úgy jön le h nem tetszik, nincs meg a szikra, vagy mitbánom én.
Szóval ne hazudj kérlek.
18 A férfiak is eltartathatják magukat akár más férfiakkal vagy nőkkel is. Rengetegen vannak, akik meg is teszik.
Az még nagyon nem elég, hogy valahogy összeszed valaki egy pénzes partnert, cseszheti, ha nem ad neki a pénzéből. Ráadásul kevés a pénzes ember aki képes egy családot eltartani, szóval ingencsak oda lyukadtunk ki, hogy a legtöbb nő magát tartja el. Meg rengeteg nő még magán kívül a gyerekeket is, akikkel ugye az apjuk nem foglalkozik a válás után(még annyira sem, mint előtte).
Tehát ezt ki is lehet jelenteni, hogy kevés nő teheti meg, hogy nagyon válogasson, meg nincs is nagyon miből. A férfiak is pont annyit válogathatnak.
19, miért jó ez neked ha hazudozol? Megváltozik ettől a világ?
"valahogy összeszed valaki egy pénzes partnert, cseszheti, ha nem ad neki a pénzéből."
Mert a lakhatás, a jómód ezek alap dolgok? Ezeket Orbán Viktor adja mindenkinek? Vagy nem értem.
"szóval ingencsak oda lyukadtunk ki, hogy a legtöbb nő magát tartja el."
Persze persze, de megvannak azért sértődve, ha egy randin fizetni kell a saját részüket... Megint csak hazudozol.
"Tehát ezt ki is lehet jelenteni, hogy kevés nő teheti meg, hogy nagyon válogasson, meg nincs is nagyon miből."
Igen, mert a korabeli férfiak 2-3%-a az kb 50-60 ember, aki megfelel anyagilag, van hollywoodi multja és még jól is néz ki. Értem a problémád, csak nem értem miért nem tudsz felnőni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!