Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nőnek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nőnek lenni nagyon könnyű?

Figyelt kérdés

Csak felmegy egy nő a Tinderre és válogathat százezer férfi közül a legjobb képűeket, legjobb anyagi helyzetben lévőket, legsportosabbakat, legalfábbakat stb. Olyan elvárásai lehetnek egy nőnek amilyet csak el tud képzelni, úgyis bőven van férfi aki meg tud ennek felelni.

Nőnek lenni a mai világban baromi egyszerű lehet.

Ráadásul a nőkkel szemben semmi elvárás nincs általában, még egy tojás rántottát sem kell tudnia főznie. Annyi esetleg, hogy ne legyen olyan kövér mint egy víziló és fiatalabb legyen mint a nagymamám, de ezen kívül semmi elvárásuk nincsen a mai férfiaknak.

A nőknek szülniük sem kell ha nem akarnak, mert minek? Rengeteg férfi örül neki ha a nő sem akar gyereket. De viszont ha akar, akkor meg vállal neki gyereket mint a katonatiszt és fizeti is az eltartást meg a nagyobb lakást a férfi.

Szerintetek is manapság nőnek lenni baromira egyszerű? Miért van ez így?

2020. szept. 22. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
16%
Persze hogy könnyű, mert manapság nincs elvárás, nincs józanész, csak önző kicsinyes egyéni érdekek. A "gyengébbik" csoport hagyományait hagyjuk meg (férfi szedje fel, a férfi tartsa el, a férfi bókoljon), de a másik oldal kötelességeit meg söpörjük a föld alá, különben jönnek az #elnyomott, #meetoo, #nemvagyokcsicska, stb... kifogások. Ezért tart ott a világ ahol, és a nagy "jólétben" az asztalalá esik a nők 90%-a. Írják is feljebb, csak 2-3% jön be, megfekteti, azt utána meg sír a szája hogy miért csak ennyi?? Olyan ez mint mikor veszek egy autót (ha kell hitelre is, bárhogyan), majd sír a szám mert nem tudom tankolni. A nőknél a józanész helyére átkerült az egyéni kicsinyes érdek, és aki túl kapzsi, az bizony rábszik. Ha nem most, akkor majd 35 évesen, mikor időapu kopogtat az ajtón. Addig meg osztják az észt, meg követelőznek, hogy nekik jár, mert nem fogják fel h minden amit tesznek az hatással van a jövőjükre. Mint valami kisgyerek, aki nem számol vele h az idő telik és véges idő áll rendelkezése. Miért is számolna? Hisz csak gyerek. És a nők is gyerekek. Ezért nem mosogat (ne ám már megmondja nekem valaki mit csináljak), ezért nem fogad el kritikát (kisgyerek: akkor sem megyek iskolába), blablabla. Sokuk megragadt a teenager korban és 30-40 évesen is itt tart. Nem azt mondom férfiból nincs selejtes, de azért amit művelnek itt már egyesek az nekem is sok. Mondom ezt úgy h 30-40 ilyen semmirekellőt simán levartam tinderről fél év alatt, mert az erkölcsük meg a nullához konvergál. 3-4 dolog van amitől a nő nő lesz: - erkölcs, anyai ösztön, szerénység, szépség. Utolsó múlandó, többit meg elbassza az adott személy, tehát marad a semmi.
2020. szept. 22. 14:20
 12/87 anonim ***** válasza:
65%

#8: Amíg 70% alkalmatlan apának, pocsék férj, xar az ágyban, nulla a karriere, ostoba, és jól se néz ki, addig mit is kéne tisztelni bennetek? Hogy nem mersz ütni elsőre?

Bezzeg az arabok, ugye? Igaz, hogy ott valós férfi többletet okoz, hogy rengeteg kislány belehal a családon belüli erőszakba, vagy a nemi erőszakba, vagy a szülésbe 12 évesen....

Pincsit meg ti csináltok magatokból, amíg minden után lihegtek, amin szoknya van és magassarkú, hátha puncihoz juttok. Pont, mint egy kanos kis pincsi, aki a lábad töcsköli. 🤢🐕👠

2020. szept. 22. 14:29
 13/87 anonim ***** válasza:
79%
Nem könnyebb , és nem nehezebb mint férfinak lenni.
2020. szept. 22. 14:30
 14/87 anonim ***** válasza:
94%

Ja, nagyon könnyű élete van egy topmodell szépségű nőnek, pláne, ha még erkölcstelen és okos is.

De próbálj csak meg erkölcsös és/vagy ronda nő lenni, aztán nézd meg hova jutsz az életben. Az átlagosakat azért nem említem, mert nekik mindenből csak az átlagos jut.

2020. szept. 22. 14:31
 15/87 anonim ***** válasza:
80%
A férfitöbbletre és erre is megoldást jelentene, ha az itt picsogó kisfiúkat nővé műtenék. Egyből több lenne a nő, szülni úgyse kell, lyuk-lyuk, ti meg élvezitek a könnyű életet! Ez lehetne egy komoly mozgalom alapja, társadalmi háttérrel, és megoldódna az incelek problémája is!
2020. szept. 22. 14:33
 16/87 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy te az élet dolgait egyenlővé teszed azzal, hogy ki talál előbb dugó pajtit. Ebben a nőknek könnyebb, minden másban nem.
2020. szept. 22. 14:36
 17/87 anonim ***** válasza:
24%

"Az átlagosakat azért nem említem, mert nekik mindenből csak az átlagos jut."

Ez nem így van. Nézd meg tinderbáttyán a válogatósdit, vagy ezt:

[link]

Ha a nő nem kap a felső 2-3%-ból valakit, akkor nem kell semmi neki, ami számodra úgy jön le h nem tetszik, nincs meg a szikra, vagy mitbánom én.

Szóval ne hazudj kérlek.

2020. szept. 22. 14:37
 18/87 anonim ***** válasza:
34%
Egyetértek azzal, hogy könnyű nőnek lenni, hiszen sokkal jobban válogathatnak, sőt el is tartathatják a pasival magukat. Nekik több minden megengedett.
2020. szept. 22. 14:37
 19/87 anonim ***** válasza:
85%

18 A férfiak is eltartathatják magukat akár más férfiakkal vagy nőkkel is. Rengetegen vannak, akik meg is teszik.

Az még nagyon nem elég, hogy valahogy összeszed valaki egy pénzes partnert, cseszheti, ha nem ad neki a pénzéből. Ráadásul kevés a pénzes ember aki képes egy családot eltartani, szóval ingencsak oda lyukadtunk ki, hogy a legtöbb nő magát tartja el. Meg rengeteg nő még magán kívül a gyerekeket is, akikkel ugye az apjuk nem foglalkozik a válás után(még annyira sem, mint előtte).

Tehát ezt ki is lehet jelenteni, hogy kevés nő teheti meg, hogy nagyon válogasson, meg nincs is nagyon miből. A férfiak is pont annyit válogathatnak.

2020. szept. 22. 14:46
 20/87 anonim ***** válasza:
18%

19, miért jó ez neked ha hazudozol? Megváltozik ettől a világ?

"valahogy összeszed valaki egy pénzes partnert, cseszheti, ha nem ad neki a pénzéből."

Mert a lakhatás, a jómód ezek alap dolgok? Ezeket Orbán Viktor adja mindenkinek? Vagy nem értem.

"szóval ingencsak oda lyukadtunk ki, hogy a legtöbb nő magát tartja el."

Persze persze, de megvannak azért sértődve, ha egy randin fizetni kell a saját részüket... Megint csak hazudozol.

"Tehát ezt ki is lehet jelenteni, hogy kevés nő teheti meg, hogy nagyon válogasson, meg nincs is nagyon miből."

Igen, mert a korabeli férfiak 2-3%-a az kb 50-60 ember, aki megfelel anyagilag, van hollywoodi multja és még jól is néz ki. Értem a problémád, csak nem értem miért nem tudsz felnőni :/

2020. szept. 22. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!