Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alázza meg magát sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alázza meg magát sok férfi az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Van egy barát barátnőm, aki minap mutatta röhögve milyen szánalmasak a pasik, sorba jelölik be facebookon különböző szánalmas ismerkedő szöveggel.... látszik hogy biztos minden két lábon álló lyuknak elküldi.

Csaj ott röhög rajtuk hogy milyenek a mai pasik, hihetetlen primitív kényszeres módon próbálkoznak

2020. aug. 10. 12:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
50%
Most egy lovabb szerepben tündöklöm, csak én már pár éve leszrom a lányokat, szóval nem igazán érdekel semmiféle hazudozás/manipuláció. Lehet együttélni velem, lehet szórakozni, de ha elpofátlanodik, takarodik azonnal mindenféle érzelem nélkül. Ez a szépsége ha egy nulla van a nők fizetése meg az enyém között, illetve nekem van nekik meg nincs, vagy én nagyívben lszrom a másik nem fejét, sőt ha kell ki is ütöm. Evvan, egyenlőség.
2020. aug. 11. 12:57
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy nem lóként beszélsz? Kis incel szamárként. De nem akarom bántani a szamarakat.
2020. aug. 11. 12:59
 43/47 anonim ***** válasza:
56%
Értem a logikád, aki leszrja a fejed, az incel, buta, hülye, stb... Azt ugye tudod h egy kommersz önző betegfejűként beszélsz?
2020. aug. 11. 13:01
 44/47 anonim ***** válasza:
A ló egyik alapismérve, hogy nem nőgyűlölő. De ha már ennyi nem megy, érdekes, mi alapján tartod magad ennyire. De gondolom, a feedback miatt lettél forever alone, szóval megkaptad, ami jár.
2020. aug. 11. 13:04
 45/47 anonim ***** válasza:

44, nem éri meg vele leállni, egy kis gyökerentyű és az is marad.

"Azt ugye tudod h egy kommersz önző betegfejűként beszélsz?"

/#43

Mondja egy olyan, aki idáig jutott a torzulásban:

"Lehet együttélni velem, lehet szórakozni, de ha elpofátlanodik, takarodik azonnal mindenféle érzelem nélkül. Ez a szépsége ha egy nulla van a nők fizetése meg az enyém között, illetve nekem van nekik meg nincs, vagy én nagyívben lszrom a másik nem fejét, sőt ha kell ki is ütöm. Evvan, egyenlőség."

/#41

2020. aug. 11. 13:08
 46/47 anonim ***** válasza:
56%

44,45, azért mert elmerem mondani, hogy ha hazudozol pofázol akkor takarodsz a háztól, ezért én nőgyülölő vagyok? Ha homár lennék, akkor is elhajtanám az ilyen embert. Sőt barátként sehogy se állnék szóba ilyenekkel. Miről beszélsz ember? Te soha életedben nem adtál önzetlenül, soha nem tettél le semmit az asztalra, csak irogatod, hogy a másik gyökér, mert nem-et tud mondani, vagy épp lapátra tenne ha pofátlanodnál.

Már előre sajnálom az ismerőseiteket, semmire kellő 2 lábon járó éhenkórász követelőzőgépek.

2020. aug. 11. 13:19
 47/47 anonim ***** válasza:
56%
A nőgyülölő azt jelenti azért utálom, mert nincs töke, de én azért utálom a magadfajtát, mert betegfejű. Arról meg nem én tehetek hogy "sok van belőled". Nagyon nem ugyanazt jelenti baromképű.
2020. aug. 11. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!