Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alázza meg magát sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alázza meg magát sok férfi az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Van egy barát barátnőm, aki minap mutatta röhögve milyen szánalmasak a pasik, sorba jelölik be facebookon különböző szánalmas ismerkedő szöveggel.... látszik hogy biztos minden két lábon álló lyuknak elküldi.

Csaj ott röhög rajtuk hogy milyenek a mai pasik, hihetetlen primitív kényszeres módon próbálkoznak

2020. aug. 10. 12:04
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
A mai nők pontosan tudják, hogy nem akarnak facebookon idegenekkel ismerkedni, és nem ájulnak el a ctrl c ctrl v szövegeiktől.
2020. aug. 10. 20:34
 32/47 anonim ***** válasza:
83%

Évekkel ezelőtt volt egy társkereső, amelyiknél lehetett kommentelni a fényképeket. Az egyik srác nagyon sok nőnek bemásolt egy Coelho idézetet. Persze nem jelezte, hogy ez idézet. A csajok nem nézték egymás fényképeit, ezért nem tudták, hogy minden harmadik nő megkapta ezt. És a többség el volt ájulva.

Ennyit arról, hogy mai nők nem kapják be a copy-paste horgot.

2020. aug. 10. 20:48
 33/47 anonim ***** válasza:
60%
31, a mai nők pontosan tudják, ha nem "braddpitt", akkor senki, max megyek tüntetni, miért nincs ingyen fagyi a strandon ha nincs rá pénzem...
2020. aug. 11. 09:43
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
33-as, tehát a férfiak közül csak "braddpitt"-nek van párja? :O
2020. aug. 11. 10:13
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
34 a hárommillió bradpitt országa lettünk :D
2020. aug. 11. 10:26
 36/47 anonim ***** válasza:

Álljunk már le Brad Pitt-el, egy kivénhedt papa már egy ideje.

Evans, Hemsworth, Hiddleston, Hardy, találjatok ki valami újat.

Vagy ezért néznek ki olyan szarul a pasik, mert kortól függetlenül egy 56 éves kockafejűre akarnak hasonlítani?

2020. aug. 11. 10:42
 37/47 anonim ***** válasza:
91%

szóval legyen inkább hárommillió hemsworth? hááát

az a baj, ehhez fogalommá kell válni

bradpittről mindenki tudja, hogy ki volt (és milyen volt)

2020. aug. 11. 10:53
 38/47 anonim ***** válasza:
Nem biztos. A 20-on évesek inkább ismerik Chris Hemsworth-öt, mint Brad Pitt-et. 31 évesen én nőttem fel úgy, hogy Brad Pitt jól nézett ki, és ja, a Mexikóiban nézett ki jól utoljára.
2020. aug. 11. 11:14
 39/47 anonim ***** válasza:
32%
34es meg a többi retardált. Nem mind1 nektek h ki a "mesebeli figura"? Látom sikerült megérteni a lényeg. Nem csak "bradpittnek" van párja, de minden fickó csak 1 szamár, amíg nem lesz "ló". De ló sosem lesz, csak "lovabb". Ez a probléma és ez kizárólag az "én én én én mert nekem jár" elmebetegeknek köszönhető. Nyilván 35 felett már leadja, de akkor kinek kell mások kapcarongya? Én nem tartok el 1et sem ezek közül, gyereket többség nem akar, akkor értéktelen sajnos.
2020. aug. 11. 12:39
 40/47 anonim ***** válasza:
És te lónak tartod magad?
2020. aug. 11. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!