Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alázza meg magát sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alázza meg magát sok férfi az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Van egy barát barátnőm, aki minap mutatta röhögve milyen szánalmasak a pasik, sorba jelölik be facebookon különböző szánalmas ismerkedő szöveggel.... látszik hogy biztos minden két lábon álló lyuknak elküldi.

Csaj ott röhög rajtuk hogy milyenek a mai pasik, hihetetlen primitív kényszeres módon próbálkoznak

2020. aug. 10. 12:04
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
53%

Ha mindenkinek elküldik, akkor kb. fél perc munkájuk van benne. Tehát semmit sem veszíthetnek, de nyerhetnek egy nőt, leglább egy éjszakára. Kit érdekel, ha egy ismeretlen nő elutasít?! Ha már közelebb kerülünk, akkor számítani fog.

Miért lenne megalázkodás, ha meg szeretnék ismerni egy nőt?

2020. aug. 10. 12:10
 2/47 anonim ***** válasza:
74%
Na vajon miért?
2020. aug. 10. 12:11
 3/47 A kérdező kommentje:
1. Ha otthon vagyok 2 hétig és nem fürdök ez idő alatt, akkor is igénytelen büdös ember leszek hogy senki nem érzi látja ezt
2020. aug. 10. 12:18
 4/47 anonim ***** válasza:
77%

Öngerjesztő folyamat.

Ha nem próbálkozik, nem lesz nője, ha próbálkozik akkor meg jobbnak kell lennie a másik tucatnál, de mivel arra kevés az esély, az esélyeket azzal tudja növelni, ha kb mindenhol próbálkozik.

Színtiszta matek, mint a lottó. Ha több szelvényt veszel nő a nyerési esélyed, de a gyakorlatban csak több pénzt szórsz el a semmire.

2020. aug. 10. 12:24
 5/47 anonim ***** válasza:
51%

#3!

De senkit nem érdekel, ha otthon igénytelenkedsz. Ahogy senki nem jegyzi meg az igénytelen bepróbálkozókat sem. Viszont nem csinálnák, ha sosem lenne ezzel eredményük.

A barátnődet tartják a célcsoportjuknak.

2020. aug. 10. 12:24
 6/47 A kérdező kommentje:
Érdekes... nem vagyok helyes pasi de mindig volt barátnőm és sosem ilyen stílusban közeledtem nőkhöz...
2020. aug. 10. 12:28
 7/47 anonim ***** válasza:
69%

Én sem közeledtem így soha, de ha valaki igen, és ez a taktikája, akkor mi van? Ha a nőt nem érdekli, törli az üzenetét, max tiltásba rakja, az élet pedig megy tovább.

Szerintem ez sokkal jobb forgatókönyv, mint amikor nőket kezdenek el zaklatni, vagy úgy "udvarolnak", hogy gusztustalan megjegyzéseket tesznek.

2020. aug. 10. 12:30
 8/47 anonim ***** válasza:
63%
1 Ez olyan, mintha úgy akarnál jövedelemre szert tenni, hogy folyamatosan kérdezgeted az idegeneket, nem adnának-e egy kis pénzt. Neked szinte semmi energiádba nem kerül, és hátha bejön. Magyarán, amit írsz, sima koldulás. A koldulás pedig a legtöbb ember szemében visszataszító és szánalmas, és legfeljebb csak a legvégső esetben fanyalodna rá.
2020. aug. 10. 12:30
 9/47 anonim ***** válasza:
14%
#6 Menjél akkor alapíts egy pua tábort és tanítsd a férfiakat mester.
2020. aug. 10. 12:35
 10/47 anonim ***** válasza:
3%
Mester Uram Főnököm Legendám
2020. aug. 10. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!