Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázza meg magát sok férfi az ismerkedés során?
Van egy barát barátnőm, aki minap mutatta röhögve milyen szánalmasak a pasik, sorba jelölik be facebookon különböző szánalmas ismerkedő szöveggel.... látszik hogy biztos minden két lábon álló lyuknak elküldi.
Csaj ott röhög rajtuk hogy milyenek a mai pasik, hihetetlen primitív kényszeres módon próbálkoznak
Ha mindenkinek elküldik, akkor kb. fél perc munkájuk van benne. Tehát semmit sem veszíthetnek, de nyerhetnek egy nőt, leglább egy éjszakára. Kit érdekel, ha egy ismeretlen nő elutasít?! Ha már közelebb kerülünk, akkor számítani fog.
Miért lenne megalázkodás, ha meg szeretnék ismerni egy nőt?
Öngerjesztő folyamat.
Ha nem próbálkozik, nem lesz nője, ha próbálkozik akkor meg jobbnak kell lennie a másik tucatnál, de mivel arra kevés az esély, az esélyeket azzal tudja növelni, ha kb mindenhol próbálkozik.
Színtiszta matek, mint a lottó. Ha több szelvényt veszel nő a nyerési esélyed, de a gyakorlatban csak több pénzt szórsz el a semmire.
#3!
De senkit nem érdekel, ha otthon igénytelenkedsz. Ahogy senki nem jegyzi meg az igénytelen bepróbálkozókat sem. Viszont nem csinálnák, ha sosem lenne ezzel eredményük.
A barátnődet tartják a célcsoportjuknak.
Én sem közeledtem így soha, de ha valaki igen, és ez a taktikája, akkor mi van? Ha a nőt nem érdekli, törli az üzenetét, max tiltásba rakja, az élet pedig megy tovább.
Szerintem ez sokkal jobb forgatókönyv, mint amikor nőket kezdenek el zaklatni, vagy úgy "udvarolnak", hogy gusztustalan megjegyzéseket tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!