Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel orvosolható, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel orvosolható, ha emiatt nem merek kapcsolatba lépni?

Figyelt kérdés
Azért nem akarok kapcsolatba lépni, mert ahogy komolyodik a dolog, arra gondolok folyton, hogy nem ismerkedhetek azután más lányokkal. Sosem csalnám meg a mindenkori párom, de mégis, hiányozna az ismerkedés lehetősége, még akkor is, ha tudom, hogy úgyse lennék és nem is voltam olyan, aki rendre hord fel lányokat magához. Ha egyedül vagyok, nem is nagyon hiányzik a "csajozás", de amint kezd alakulni egy lánnyal, bepánikolok. Tapasztalt már valaki hasonlót? Hogy lépett túl rajta?

2020. aug. 7. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanolyan punci mindegyik, nem csúszol le semmiről ne aggódj.
2020. aug. 7. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Most ertem ezt meg. Hazas nokent megoregedve, kapuzarasi panik nyilvan, ugy erzem, csapdaba kerultem, es jobbnal jobb kalandoktol fosztom meg magam. Regen soha nem voltam ilyen.

Szerintem ne gondolkozz elore, csak elj. De se gyerek, se anyagi osszefonodas ne legyen, ha ugy erzed, lehet, hogy tovabb szeretnel allni.

2020. aug. 7. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!