Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy orvosolható az önbizalom és az önbecsülés azon hiánya ami a párkereséshez kell?
Most komolyan,nem lesz senkinek önbizalma attól,hogy sportol. Nekem sem lett pedig mind sportoltam.
De ettől még nem merek ismerkedni.
Tudom, hogy kevés vagyok a nőknek.
Szóval, hogy lehet ezt helyrerakni?
Más megközelítés: Ha jól néznél ki akkor a nők maguktól lógnának rajtad, neked csak válogatnod kellene. Ha neked kell erőlködnöd akkor ott már rég vesztes helyzetben vagy.
A kérdés tehát inkább az, hogy "Hogyan fogadjam el az örök magányt ?" Ilyen kérdésekkel pedig tele van az oldal.
önbizalmat nekem pl az ad, h beleállok a félelmeimbe, új megmérettetésekbe és a tapasztalataim igyekszem jól feldolgozni.
Önbizalom csak úgy jön, ha szembeszállsz a félekmeiddel. Nem az a bátor ember, aki semmitől nem fél, hanem aki beleáll azokba. És, ha egy általad kitűzött cél teljesítesz, fontos, hogy dicsérd meg magad.
legyen egy kialakított saját életed, amire felnézhetnek. Pl ne gyári betanított rabszolga legyél éhbérért, hanem jól menő vállalkozó. És itt nem az anyagi részre célzok, hanem a vállalkozással járó függetlenségre, mikor nem egy főnök mondja meg, hogy mit csinálj, vagy hogy mikor menjél be dolgozni!
Ha e fel tudod építeni, mármint a vállalkozást, akkor lesz elég önbizalmad bármihez! + akkor a csajok önként teszik szét neked a lábukat kérés nélkül.
Lol dat válaszok
Szoval ne legyél randa
Sportolj
Legyél vállalkozó
Es utanna jonnek a csajok
En kerek elnezest xd
Csinalj kemeny kizdosportot. Attol nekem is nott az onbizalmam. Es a testtartasomon is latszik. Mondtak. Kezd bele vmi uj hobbiba. Vegyel divatos ( nem feltetlenul draga) ruhakat, cipot, ami persze jol is all. A frizurat is ugy valaszd meg, h valamennyire divatos legyen es foleg jol alljon.
Legyenek lany barataid. Sok sok lany vegyen korul.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!