Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kocka srácoknak miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka srácoknak miért ilyen nehéz az ismerkedés nőkkel?

Figyelt kérdés

29 éves szűz vagyok és mindig is érdekeltek a számítógepek és játékok.

Olyan nők is bejönnek akik nem szeretnek játszani csak sajnos én nem nekik.

Amúgy 3-4 órát játszok naponta igaz van hogy 1 órát és olyan is hogy 15 órát.

Esetleg van itt olyan gamer/geek/nerd szingli nő aki legalább beszélgetne velem?

2020. aug. 6. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

"gamer/geek/nerd"

Ez a három dolog egyáltalán nem ugyanazt jelenti. Teljesen más szubkultúrák, és bár lehet egyvalakinek akár mind a három fontos, de alapvetően ostobaság egy kalap alá venni őket. Aztán nem is érdemes használni őket, mert mára elég sok negatív vonzatuk lett.

L

2020. aug. 6. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

A kérdésedben ott van a válasz is egyébként.

Szerinted egy nő mit tudna kezdeni egy olyan emberrel, akinek a nap 24 órájából közel a felét játékkal tölti és nem vele a lánnyal?

A nők nem erre vágynak, ha már játék, akkor azt máshogy hívják. Ha érted mit akarok ezzel. + 29 évesen szűz vagy, gondolod, hogy ez egy pozitív dolog a nőknél? 😕

2020. aug. 6. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha kocka valaki akkor jár jól, ha elvégez valami infós képzést az egyetemen és lesz egy diplomája és jó munkája. Én a mérnökinfót ajánlom leginkább, bár elfogult vagyok. Lehet kockulni de mellé mást is kell csinálni.
2020. aug. 6. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok oda a játékokért, inkább nerd vagyok, mint geek/gamer, mert a tudomány jobban érdekel. Eléggé a srácokat érdekli csak a téma, szóval ezalapján ne nagyon keress lányt, mert valószínűleg már elhappolták előled. Emlékszem, mikor mérnökinformatikusként kezdtem az egyetemet, 10% fölé sem ment a lányok aránya a szakon. Totális virsliparty volt és nem telt el nap, hogy ne nyomultak volna rám a többségében rettenetesen gyér szociális képességű, rettenetesen furcsán viselkedő emberek. Voltak köztük vagány, normális srácok is, akiknek nem csak a gép létezett, de a többség a szemembem nagyon reménytelen volt.
2020. aug. 6. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó VIK?
2020. aug. 6. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
5: igen :)
2020. aug. 6. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és szeretek otthon ülni és kockulni a férjemmel 🙂 vannak olyan nők mint amire te vágysz, csak keresni kell.
2020. aug. 6. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
1: Én informatikusként (férfiként) kisgyerek koromtól számítógépek között élek. Játszottam/játszom is eleget. De mitől "szubkultúra" meg "gémer", ha valaki számítógéppel játszik? Ennyi erővel a tévénézés is egy szubkultúra a sokezer tévénézővel?
2020. aug. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!