Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz a srácoknak egy kis odafigyelést, több ölelést, megértést, őszinte érdeklődést nyújtani egy nőnek ismerkedéskor és/vagy kapcsolatban?
Az a helyzet, hogy (a saját tapasztalataimat veszem figyelembe) én próbálom mindig a legtöbb odafigyelést és a megértést nyújtani az adott lány felé, akivel éppen úgy beszélgetek és szimpatikus nekem, sőt van közös témánk is, de ennek általában mindig ugyan az a vége.
(MEGSZÍVOM)
Ezért egyre kevesebbszer merek megnyílni és bármi ilyesmit adni.
A kérdésed nem tudom milyen szándékkal írtad ki, gondolom hasonló helyzetben lehetsz vagy csak kíváncsiság.
Nem nehéz nekik, velem legalábbis törődtek kapcsolatban, odafigyeltek rám, őszintén érdeklődtek, megértettek. Ismerkedéskor, és később is.
Konklúzió: Eddig rossz férfiakkal ismerkedtél.
Nekem sosem volt nehéz.Csak mivel nem születtem helyesnek,így egy nő sem adott még soha esélyt sem.Így meg aztán...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!