Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra zavaró a kopaszodás ismerkedéskor?
24 éves koromra észrevehetően kopaszodom, ha ránézek 3-4 évvel ezelőtti képeimre, konkrétan elszomorodom. Nagyjából 30-nak nézek ki. Minden reggel negatív benyomással indul, mikor belenézek a tükörbe.
Persze lehet, hogy csak én stresszelem túl, de az önképemen is sokat rontott a dolog, sokkal öregebbnek látom magam a koromnál.
Tudom, nem tehetek/tehetünk róla, de ettől még fáj a különbség és az elmúlás... (vagy csak én érzem annak?)
Én jobb szeretem a teljesen kopasz fejet, mint azt ha a fejet búbján van egy folt, vagy csak körben van hajad és középre fésülöd, na az számomra illúzió romboló :D
De egyébként nem ez a döntő érv ismerkedéskor.
Szerintem azért lehet ellene tenni nézd:
Tehát keress egy fodrászt, amúgy a teljes kopaszság tényleg kevésbé zavar mint a kopaszodás.
De összességében nem ez dönt nálam.
Imádom a kopasz férfiakat, nagyon vonzódom hozzajuk.
Ahogy a tobbiek is irtak, a kopasz folt zavaró. Volt ilyen párom, persze igy is szerettem, de Sosem értettem , miert nem tolja le az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!