Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kizáró ok nálatok ismerkedésnél ha a pasi volt már férfival?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem passzív szerepben voltam és nem is most, nem is volt tartós.
Csajok, adnátok így esélyt vagy mennék a levesbe ha elmondom? Miért?
32/F
2020. aug. 9. 16:54
1/13 anonim válasza:
Számomra nem az, párom is bi.
De szerintem ne ezzel indíts azért, akkor hozd csak szóba, ha már dumáltok a szexről és előző kapcsolatokról.
2/13 anonim válasza:
Nem lenne az. Én is voltam már nővel.
3/13 anonim válasza:
Miért lennél olyan tökkelütött, hogy ezt elmondod?
4/13 anonim válasza:
Nálam kizáró ok, de nagyon becsülnélek érte, hogy elmondtad, szerintem ez olyan, hogy mindenképpen el kell mondani. Mert valaki ezzel nem tud és nem is akar együtt élni, az illető hadd dönthesse már el, hogy bevállalja-e így veled.
7/13 anonim válasza:
4. Ezt a kamut. Ennyi erővel ezer más rossz dolgot is elmondhatnál magadról, ami tudod hogy az emberek 95%-át zavarja. Azt sem mondja el az első randin az ember, ha túrja az orrát, vagy ha alkesz az apja, vagy ha bármilyen idióta vagy rossz szokása van. Te sem. Senki nem akarja direkt rontani a saját esélyeit.
9/13 anonim válasza:
Nálam kizáró ok. 100%-ig hetero vagyok és 100%-ig hetero párt szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!