Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázza meg magát sok férfi az ismerkedés során?
Figyelt kérdés
Van egy barát barátnőm, aki minap mutatta röhögve milyen szánalmasak a pasik, sorba jelölik be facebookon különböző szánalmas ismerkedő szöveggel.... látszik hogy biztos minden két lábon álló lyuknak elküldi.
Csaj ott röhög rajtuk hogy milyenek a mai pasik, hihetetlen primitív kényszeres módon próbálkoznak
"16. Mert szerinted aki odaírja, a kép alá, hogy "hűde szép vagy" "dugnálak", "jó nézel ki cicca", stb...abból hány akar valójában ismerkedni? Kb. egyse."
Pontosan.
De azt ne mondd, hogy ha lenne esélye arra, hogy visszaír nekik a csaj, hogy dugna, akkor ezek az úriemberek visszautasítanák.
2020. aug. 10. 13:40
22/47 anonim válasza:
A kérdező barátnőjánek szüksége van arra, hogy nálánál is szánalmasabb emberek próbálkozzanak nála, mert így ő feljebb tudja helyezni magát.
2020. aug. 10. 13:52
23/47 anonim válasza:
jézus, mekkora gyökértalálkozó jött össze ennél a kérdésnél
2020. aug. 10. 13:57
24/47 A kérdező kommentje:
23. ugye? Szégyellem hogy férfinak születtem, teljesen érthető, hogy miért sikertelen sok férfi a nők körében... hát őszintén meg is érdemli egy ilyen férfi az örök magányt és szingliséget
2020. aug. 10. 14:03
25/47 anonim válasza:
Aki ilyenek körében mozog, ne csodálkozzon h ilyen üzeneteket kap. Ha pénzed van, minden van. Ennyi a titok. Veheted a "barátnőidet" kilóra, mert olyanok mint a sárgabarack. Ha friss, akkor hamvas, de idővel elfottyad, de ha van utánpótlásod, akkor tudsz még venni. Jah és embernek ne nézd a nőket, mert nem azok :) Csak látszólag :)
2020. aug. 10. 14:32
26/47 anonim válasza:
Jaj, 14-es, te sem értél annyit valakinek, ugye, cicafül?
2020. aug. 10. 14:36
27/47 anonim válasza:
26-os cicafül, nem szoktam foglalkozni fostos követelőzőgépek mondanivalójával, így kérlek ne nekem címezd a mondandód, mert süket fülekre találsz. Ha egy szinten leszünk, akkor talán rád nézek egy kérdés elejéig.
2020. aug. 10. 14:42
28/47 anonim válasza:
27, te tök más vagy, nem neked címeztem nyuszifül :)
2020. aug. 10. 14:44
29/47 anonim válasza:
Én sem ide, bocs :)
2020. aug. 10. 14:51
30/47 anonim válasza:
Itt mutatkozik meg, hogy a mai nők hót nem tudják mit is akarnak a pasiktól, mert mindig találnak valami gebaszt bennük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!