Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell, ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell, ha minden téren megfelel számomra?

Figyelt kérdés
Adott egy srác akivel ismerkedek, úgy érzem minden klappol, minden téren teljesen rendben van, mégsem érzem azt, hogy mindenáron őt akarom. Ő nagyon szeretné és érezteti is velem, talán ez sem segít, ez normális? Tudat alatt azért nem akarom, mert ő nagyon akarja? Mit tanácsoltok?

2020. aug. 9. 11:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez nem így működik, hogy ha nem találsz hibát, akkor szerelmes leszel. Sok emberben nem találni elsőre hibát, mégsem leszünk oda mindegyikért.
2020. aug. 9. 11:10
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Inkább félsz, akarod te, csak tudat alatt rettegsz, de majd később rájössz magadtól, most még "homály" mert még a tudatalattid dolgozik rajtad.
2020. aug. 9. 11:10
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert "inden téren" nem felel meg.

Valami hiányzik, amit te sem tudsz megfogalmazni.

Például a mélyebb érzelmi töltés a kapcsolatotokból.

2020. aug. 9. 11:12
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ő nagyon szeretné és érezteti is velem"

Ezért. Ijesztő amikor az egyik fél túl gyorsan halad. Nem érted miért érez így irántad, amikor te nem viszonozod. Szerintem ez normális.

Adjál magadnak időt. Én két hónapig várnék, ha addigra sem alakul ki megfelelő érzelem, lezárnám.

F

2020. aug. 9. 11:12
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Alkalmas vagy kapcsolatra egyáltalán? Belefér az életedbe?
2020. aug. 9. 12:08
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik ez a pasi neked igazán. Hagyd inkább békén, majd jó lesz más csajoknak.
2020. aug. 9. 16:33
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#5 Eddig azt gondoltam igen, de most elbizonytalanodtam. Régóta keresem az emberem.

Mindenképp akarok ennek időt hagyni, nem engedem el egyből, csak megijeszt, nálam ilyen nem nagyon van, hogy csak később alakul ki.

25N

2020. aug. 9. 16:56
 8/26 anonim ***** válasza:
22%
Azért, mert lelked mélyén te egy igazi domináns egri férfira vágysz.
2020. aug. 10. 00:41
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Kísértetiesen hasonló eset.

Megfeleltem minden téren, megvolt az összhang, megértés, vágy, tervek, stb stb minden. És kaptam egy lapátot csak úgy. Több év után.

28f

2020. aug. 11. 12:44
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem vonzodsz hozza, csak az eszed szerint annyira adva van minden. Part szeretnel, o megfelelne, ha, de nincs ha, es annyira szeretne.

Ha belemennel, mert van ilyen, akkor te boldogtalan lennel, de nem mernel kilepni, vagy ha megis, neki is jobban fajna.

Szexualisan nem tudnal vonzodni hozza.

2020. aug. 11. 15:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!