Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell, ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell, ha minden téren megfelel számomra?

Figyelt kérdés
Adott egy srác akivel ismerkedek, úgy érzem minden klappol, minden téren teljesen rendben van, mégsem érzem azt, hogy mindenáron őt akarom. Ő nagyon szeretné és érezteti is velem, talán ez sem segít, ez normális? Tudat alatt azért nem akarom, mert ő nagyon akarja? Mit tanácsoltok?

2020. aug. 9. 11:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

#20: Akárhogy akarod keverni az okot az okozattal, még nem lesz igaz. Ez a baj azokkal, akik szeretnek hinni a mesékben, miattuk vannak kamu csodaszereket forgalmazók meg spirituális gyógyítók is meg élnek a mai napig a babonák.

Elvenné a szerelemről benned élő romantikus, különleges érzését az, hogy apró mozdulatsorok összessége alkotja meg azt, hogy az adott külsejű, adott hangtónusú ember hogyan szól hozzád, hogyan érint meg.

2020. szept. 7. 14:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem én éltem meg ezeket a dolgokat és valószínűleg jobban tudom, mi tórtént bennem és a kapcsolatomban, mint te.
2020. szept. 7. 14:58
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

Az, hogy mi a szubjektív megítélésed és mit magyarázol bele a saját hiedelmeid alapján még nem feltétlenül fedi a valóságot.

Te azt mondod, hogy az az árnyék szellem, a tudós azt mondja, hogy árnyék, pedig ő ott sem volt a helyszínen és te láttad és még hangja is volt. A tudós azt mondja, hogy a bagoly huhogott. Pedig honnan tudhatná, vagy csak sejthetné, ő ott se volt.

2020. szept. 7. 15:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Mert te ott voltál az én kapcsolatomban és jobban tudod, mi történt, mint én LOL

Nem tudom feltűnt e de nem mindenki egyforma. Ha neked mindegy kivel vagy, csak mert megfelel egy listának, amit összeírtál, lelked rajta :) én nagyon boldog vagyok most, és ez az, ami fontos. Neked nyilván könnyebb a pártalálás, ha szinte bárkivel összeállnál, szóval gondolom, te is boldog vagy, és sikeres párkapcsolat birtokában osztod az észt.

2020. szept. 7. 15:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Neked nyilván könnyebb a pártalálás, ha szinte bárkivel összeállnál, szóval gondolom, te is boldog vagy, és sikeres párkapcsolat birtokában osztod az észt."

Nem, pont azért osztom az észt, mert férfiként ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Hiába tetszik nekem külsőre 100 nő, ha abból csak 15 tudná elképzelni velem a párkapcsolatot és csak 3 lenne benne akár csak szexkapcsolatban is párkapcsolat nélkül.

A nők ott rontják el, hogy az érzelmesebb típusok a fizikai szexuális vonzalom alapján akarják megfeleltetni a másikat a kis listának a fejükben és hát a legtöbb esetben ez nem szokott összejönni, ahogy a lottó ötöst is kevesen nyerik meg (de még a 4-est is), viszont annál többen vannak, akik önigazolást keresnek, hogy ők pénz nélkül is boldogok. Ugyanez van a párkapcsolatokban is. Az egyik része külső vonzalmon alapszik (a nő részéről mindenképp, mint mondtam a férfiaknak átlagban bejön a nők felső 50%-a).

A racionálisabb, aranyásó típusok pedig megfordítják és az egzisztenciát akarják megfeleltetni a külsőnek. Ez már egy fokkal jobb, de itt meg a túl nagy versenyhelyzet miatt nehéz és a kereslet-kínálat nem metszi egymást sehol. Akit a nő elképzel magának annak ő csak egy a sok közül, aki viszont szívesen áldozná a pénzét a nőre, mert vagy túl öreg és már nem akarja a sírba vinni, vagy valami egyéb gáz van vele, ahhoz meg a nőnek nincs gyomra.

Pont a nőknek lenne a legtöbb hasznuk belőle, ha hajlandóak lennének megfejteni a "kémiát". De helyette inkább mint a makacs kisgyerek, aki nem akarja elhinni, hogy a Mikulás csak egy beöltözött ember csak erősködnek, hogy nem úgy van az, hiszen ők látták, ők tudják, ők tapasztalják.

Volt már, hogy fáztál/rázott a hideg, miközben másokat nem, esetleg melegük volt és neked még hőemelkedésed sem volt?

Volt fordítva, mikor pólóban meleged volt, vagy csak nem fáztál, miközben más magára vett egy pulóvert?

Az érzések szubjektívek.

2020. szept. 8. 13:42
 26/26 anonim ***** válasza:

Pontosan így van, az érzések szubjektívek. Nem lehet senkin számon kérni őket. Te egyenlettel akarsz kiszámolni valamit, amit nem lehet. Esetleg keress egy robotot?

Ami érdekes, az én elméletem (és gyakorlatom) engem boldoggá tett, téged a tiéd nem. Az-e a fontosabb hogy a párkapcsolathoz való könyvelői hozzáállásoddal "igazad" legyen, vagy az, hogy boldog legyél.

2020. szept. 8. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!