Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 19:40
 81/105 A kérdező kommentje:
#80 Aki leszólít ismeretlen lányokat elég valószínű, hogy nincs barátnője és amúgy is ha van pasid akiben megbízol miért gondolod, hogy ő idegen lányokat szólít le miközben veled jár?
2021. dec. 29. 13:42
 82/105 anonim ***** válasza:
82%

" Ebbol en automatikusan arra gondolnek, hogy mellettem is majd leszolitgatja a kb barkit..."

Nem túl logikus gondolatmenet. Nyilván azért szólít le lányokat, mert ismerkedni akar. Többségében az ismerkedik akinek nincs senkije.

2021. dec. 29. 23:40
 83/105 anonim ***** válasza:
89%

"-A nők a baráti társaságában nincs olyan széles választék a férfiakból ezért online keresgélnek.

-Online személytelen és hamar el lehet benne veszni. Legtöbből még csak találkozás sem lesz így alapjába véve nem jó és férfiatlan is az egész.

-Munkahelyi kapcsolat sem mindig jó mert könnyen kínos lehet ha egy kollegával kezdünk ki főleg ha nem sikerül

-Utcán ne szólítsunk le lányokat mert hát mit akar egy vad idegen

-Bulikban nem jó mert ott meg a pasik gyakran be vannak némileg rúgva és egy guruló almát is megdugnának. Amellett sok ott a primitív ember."

Úgy látom, hogy többen is erre panaszkodtok, hogy a nőknek semmi nem jó. Most akkor elárulok egy titkot: a NŐK nem egy homogén massza! Nincs egy biztos recept amivel az összes nőt meg lehet hódítani. Ismerek férfiakat akik online találtak barátnőt, olyanokat is, akik baráti körből. Itt is leírta sok lány, hogy kifejezetten örül neki, ha leszólítják az utcán. Erre ti csak azzal a hárommal foglalkoztok, aki azt mondta, hogy nem szeret idegenekkel beszélni és itt vontok következtetéseket, hogy a nőknek (kollektívan) semmi se jó. Férfiak közül is sok nem szeret idegenekkel beszélni. Vannak akik ilyen introvertáltak, ennyi.

2022. jan. 20. 16:47
 84/105 A kérdező kommentje:
#83 Igen ezt már többen leírtátok, hogy nem vagytok homogén massza és ez igaz is, de ezt senki nem is írta, csak panaszkodtak, hogy milyen nehéz az ismerkedés férfiként amiben van igazság, de tény hogy a panaszkodástól semmi sem fog változni.
2022. jan. 21. 13:26
 85/105 anonim ***** válasza:
77%

Én rettenetesen utálom, ha leszólítanak. Kedves vagyok, mosolygok, megköszönöm, és amennyire lehet, udvariasan elutasítom, de legbelül azt várom, hogy minél hamarabb szabaduljak, és reménykedem, hogy a másik tényleg normális, és ért az első nemből, nem kezd el győzködni, stb. Sajnálom, de engem ez a semmiből nekem támadnak történet baromi kellemetlen, és teljesen mindegy, hogy külsőre mennyire jön be az illető. Egy külső semennyire sem kelti fel az érdeklődésemet, nem akarok miatta megismerni valakit.

Az teljesen más, ha mondjuk baromi hosszú a sor a postán, csigalassan haladunk, áll előttem/mögöttem egy srác, elejt ezzel kapcsolatban egy vicces megjegyzést, és elkezdünk beszélgetni. Aztán, ha beszélgettünk, minden jól ment, sorra kerülés előtt elhív valahova/elkéri a számomat. Vagy olvasok a vonaton, az előttem ülő srác pedig elkezd velem a könyvről beszélgetni, mert ő is olvasta. Kezdődött már így teljesen véletlenül beszélgetésem egy másik emberrel, akivel pont ugyanazt a könyvet olvastuk :D. Ezek valóban kicsit spontán, érdekes helyzetek, amik megteremthetik azt a légkört, ami miatt kedvem lesz többet megtudni a másikról.

De ha a semmiből odajön valaki, odanyögi, hogy szép vagyok... nekem az zavaró. És tényleg nem fog érdekelni valaki csak azért, mert helyes. Amikor Tindereztem, akkor sem húztam jobbra senkit, akiről nem lehetett megtudni semmit az adatlapjáról, hiába volt külsőre pont az esetem.

2022. febr. 5. 18:28
 86/105 anonim ***** válasza:
57%

Én se szeretem ha leszólítanak.Azok a fiatal lányok az áruházakban ott olalkodnak a bejáratnál.Lesik a bemenő áldozatokat hogy valami xart eladjanak.

Én ilyenkor elmenekülök, vagy megvárom hogy rászálljanak egy gyanútlan vásarlóra.Az megfogja addig őket, én meg gyorsan bemegyek.

Nem szeretek diliskedni vasárlás meg utazás közben.

El tudom képzelni ugyanezt érzik a nők is.De igaza lehet a kérdezőnek is,hogy ettől még van,aki vevó az ilyesfajta szórakozasra meg ismerkedésre is.

36F

2022. febr. 5. 18:50
 87/105 anonim ***** válasza:
84%
Annak idején a vonaton leszólított egy srác, kb 20 éves lehettem. Tök normálisan, szeretett volna megismerni, elkérni a számom. Nekem akkor kapcsolatom volt kb 1 éve, így mondtam neki h van párom. Mái napig eszembe jut, valahol megbántam h elküldtem mert bejött nekem. Kb 30 éves lehetett. Azóta se volt ilyen. Az akkori párommal összeházasodtunk, már gyerekünk is van, de gyanítom ha akkor megadom a számom a másik illetőnek, másképp alakulnak a dolgok. Mindegy, már csak egy emlék.
2022. febr. 6. 19:02
 88/105 anonim ***** válasza:
100%
ez csak akkor működik (és akkor is ritkán), ha egy ici-picit sem izgulsz. egy valamire viszont nagyon jó, gyakorolni elviselni a visszautasítást.
2022. febr. 23. 00:19
 89/105 anonim ***** válasza:
45%
Szokott ilyen lenni amúgy néhanapján. Engem zavar, de nem csak akkor, ha férfi az illető. Rettentően antiszociális vagyok, és lemerít az emberi kontakt, szóval mindig kerülöm a beszélgetéseket, még a munkahelyemen is. (Persze barátaim nyilván vannak, velük imádok időt tölteni, illetve a családtagjaimmal is.) Szóval a válaszom az, hogy rettentően zavar, ha valaki random odajön hozzám beszélgetni az utcán, mindenem libabőrös olyankor, és próbálok minél előbb szabadulni.
2022. márc. 4. 04:54
 90/105 anonim ***** válasza:
45%

Én mérhetetlenül utálom, mikor idegen pasik leszólítanak az utcán.

Nincs választásom, hogy részt vegyek-e az interakcióban, kb úgy érzem nagam, mint akire egy bokorból ugranak rá 😂

Egész más, mikor mondjuk egy helyen/eseményen észreveszem, hogy valaki keresi a szemkontaktust és tudok neki jelezni, hogy nyitott vagyok-e az ismerkedésre.

2022. márc. 4. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!