Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?
Akkor valószínűleg nem utálnám a jelenséget ennyire, de még mindig nem lennék kíváncsi rá.
Nem kötekedni próbálok, ez volt a kérdésed, h hogy viszonyulunk az utcai leszólításhoz, erre válaszolok őszintén: én és azok a lányok, akiknek ismerem erről a véleményét, nagyon utáljuk.
Ha a lány úgy reagál, hogy „van barátom“ vagy „Bocsi nem ismerkedek“ akkor elnézést kérek, ha tolakodónak vette és elköszönök.
De ha nem mennék oda néhanapján idegenekhez, akkor az sem történt volna meg hogy az adott lánnyal ott helyben vagy 10 percig poénkodtunk, majd lebeszéltünk egy randit. Amiből aztán lett egy második is.
Attól, hogy háromból kettő pasi bunkó és rámenős, nem kell diszkriminálni a maradék egy főt, aki pedig rendes. Társadalomban élünk. Kapcsolatban állunk egymással. Az emberi kontakt elkerülhetetlen. Ellenérzesed lehet, de attól még ne magának a módszernek vonjuk kétségbe a létét.
Persze mindjárt más ugye ha egy buliban,a bárban szólít meg ismeretlenül,sakálrészegen,igaz?Mert az mégsem az utca.Az totál mind1 hogy ugyanúgy nem ismered,max a haverodnak,a haverjának,az ismerőse ,akivel együtt ba$$ák a rezst valami csehoban.Ami kb akkora garancia mint légyszar az ablakon..
Éles ám a logika..
:D
Kicsit kétségbe esett szaga van, de ez legyen azok dolga akik ezt csinálják. Egyáltalán nem vagyok rá vevő. Aki akar, tud ismerkedni normális körülmények közt, ( hobbi, sport, szórakozás közben, akinek nem tabu baráti társaságban/ munkahelyen, de még az interneten is. Nem utcán, x helyre igyekvő embereket zavarni.
Volt már többször olyan aki így szólított le, és elég erőszakosak voltak, nem akarták felfogni se elsőre, se másodjára azt hogy nem, nem érdekel, mert van párom( házastársam), + nem ismerkedem így. Az egyik ráadásul vagy 20 évvel öregebb volt, meg 10 centivel alacsonyabb, nem is értem hogy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!