Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 19:40
 71/105 A kérdező kommentje:
#69 Tehát nem nem tudnak, hanem többnyire nincs kitartásuk a fejlődéshez.
2021. okt. 27. 22:13
 72/105 A kérdező kommentje:
#70 Azért ne zárjuk ki azt sem, hogy 60.-ra már lett olyan fejlett kommunikációja, magabiztos fellépése stb. és ez hozta meg a gyümölcsét.
2021. okt. 27. 22:15
 73/105 anonim ***** válasza:
79%

Ha a nőket kérdezed erről, az derül ki, hogy őket SEHOL nem szabad megszólítani, vagy bármi más módon kezdeményezni náluk, mert az megalázó, perverz, szexista, felszínes, és tulajdonképpen már zaklatás, sőt, a nemi erőszak előszobája. Persze akik neten ismerkednek, azok gyáva, szánalmas lúzerek, akik nem mernek szemtől szemben odamenni egy nőhöz.

Én régebben több nőt úgy ismertem meg, hogy egyszerűen megszólítottam őket, és elmondtam, milyen aranyos arcuk van, vagy hogy olyan ismerősök voltak valahonnan, és meglepően pozitív módon reagáltak. Egyik a barátnőm lett.

2021. nov. 5. 17:36
 74/105 anonim ***** válasza:
25%
nem szabad leszólítani nőt. Úgyis a nő választ. Az állatvilágban is. Ha a nő kiszemel akkor kell odamenni és a nő kb. benedvesedik....
2021. nov. 22. 14:08
 75/105 anonim ***** válasza:
15%

Ez az utcán leszólítás csak egy esetben tényleg működőképes, ha a lány valamiért 'tüzel' és felfigyel egy srácra valahol és ad neki jeleket.

Ha így van akkor ott lehet esély.

Amúgy meg röhej az egész.

A nő választ. A férfi örülhet ha kap egy lyukat.

2021. nov. 25. 07:38
 76/105 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a mai világban ijesztő.
2021. dec. 6. 14:55
 77/105 anonim ***** válasza:
93%

„ Szerintem a mai világban ijesztő.“

Szerintem azaz az ijesztő a mai világban, hogy Tinderen ismerkednek az emberek.

2021. dec. 6. 16:22
 78/105 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a mai világban tényleg ijesztő a nők elvárása.

Férfias férfit keresnek de ha leszólítják őket megijednek.

A legtöbb értelmes férfi nem is hajlandó ebbe belemenni és simán levegőnek nézi őket. Én is így teszek. Ha rájuk nézek már megy a pofavágás.

2021. dec. 7. 08:28
 79/105 anonim ***** válasza:
70%

Én nem vagyok kíváncsi az utcai leszólításokra, de ezt a magam nevében állítom, nem pár milliárd nő szószólójaként.

Hagyjuk már ezt a hisztit, hogy "jaj ezeknek semmi nem jó" és ismerjük fel, hogy a nők nem homogén massza. Köszi.

2021. dec. 14. 13:42
 80/105 anonim ***** válasza:
43%
Nalam ezek a leszolitasok sosem sultek el jol. Nem szeretem annyira, ha egy random idegen hozzam szol. Persze ha normalisan teszi es baratkozik meg az is lehet, hogy jol alakul. De oszinten vmiert mindig ugy gondoltam, hogy ha egy ferfi fut fat le mer szolitani az utcan es nincs benne ennyi gatlas hogy lehet nem kene. Ebbol en automatikusan arra gondolnek, hogy mellettem is majd leszolitgatja a kb barkit.... Szoval en nem tudnek megbizni senkiben aki igy kozelit es most arra ertem aki konkretan ismerkedes celjaval teszi egyertelmuen. Mas az ha esetleg lattuk mar egymast sokszor es probal baratkozni egy ido utan es igy szolit le.
2021. dec. 29. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!