Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?
Ha a nőket kérdezed erről, az derül ki, hogy őket SEHOL nem szabad megszólítani, vagy bármi más módon kezdeményezni náluk, mert az megalázó, perverz, szexista, felszínes, és tulajdonképpen már zaklatás, sőt, a nemi erőszak előszobája. Persze akik neten ismerkednek, azok gyáva, szánalmas lúzerek, akik nem mernek szemtől szemben odamenni egy nőhöz.
Én régebben több nőt úgy ismertem meg, hogy egyszerűen megszólítottam őket, és elmondtam, milyen aranyos arcuk van, vagy hogy olyan ismerősök voltak valahonnan, és meglepően pozitív módon reagáltak. Egyik a barátnőm lett.
Ez az utcán leszólítás csak egy esetben tényleg működőképes, ha a lány valamiért 'tüzel' és felfigyel egy srácra valahol és ad neki jeleket.
Ha így van akkor ott lehet esély.
Amúgy meg röhej az egész.
A nő választ. A férfi örülhet ha kap egy lyukat.
„ Szerintem a mai világban ijesztő.“
Szerintem azaz az ijesztő a mai világban, hogy Tinderen ismerkednek az emberek.
Szerintem a mai világban tényleg ijesztő a nők elvárása.
Férfias férfit keresnek de ha leszólítják őket megijednek.
A legtöbb értelmes férfi nem is hajlandó ebbe belemenni és simán levegőnek nézi őket. Én is így teszek. Ha rájuk nézek már megy a pofavágás.
Én nem vagyok kíváncsi az utcai leszólításokra, de ezt a magam nevében állítom, nem pár milliárd nő szószólójaként.
Hagyjuk már ezt a hisztit, hogy "jaj ezeknek semmi nem jó" és ismerjük fel, hogy a nők nem homogén massza. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!