Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?
13#
Majd biztosan átmegyek az utca másik oldalára,mert szembe megyek egy nővel.
Tied járda?Te csináltad,es kopik,vagy mi?
Ja,majd cik -cakkba fogok nektek közlekedni bmeg!!
Nekem is van párom már 7 éve, de ha nappal kedvesen, udvariasan, akár viccesen (nem alpárian) leszólítanak mindig örülök neki. Pedig zaklattak már szexuálisan nem egyszer és olyan is volt akivel nehezen lehetett megértetni, hogy "nem". De úgy gondolom, hogy egy ember pont attól is lesz értelmes, hogy képes a dolgokat a helyén kezelni, ezáltal itt pl. nem egy kalap alá venni minden férfit, csak azért, mert egyszer-kétszer kellemetlen helyzetbe kerültél. Persze, meg kell tanulni mik az intő jelek és baj esetén tudni kell cselekedni is, de ösztönből utálni/félni minden ember közeledését túlzás és ostobaság is.
Szerintem megtisztelő ha egy férfi csinosnak tart és közli is azt SZÉPEN. De engem otthon úgy neveltek, hogy az udvariasságot és kedvességet illik viszonozni, így mindig meg szoktam köszönni a szándékot és ha egyébként valóban helyesnek tartom az adott férfit ezt is meg szoktam mondani, hogy biztosan talál hölgyet aki értékeli majd a gesztust.
Szerintem a legtöbb férfinak azért kell hozzá bátorságot gyűjteni, hogy ott helyben cselekedjen és leszólítson egy nőt aki tetszik neki. Erre is megtanítottak, hogy más önbizalmát és magába vetett hitét nem illik lerombolni (és ez nemtől független). És egyébként ilyenkor mindig látom, hogy jól esik a másiknak az a néhány kedves szó,még ha el is utasítom.
Nyilván nem fog mindenki így reagálni,sőt lehet bunkók lesznek veled, akkor csak hagyd az egészet és ne tukmáld rá magad másokra, ha úgy érzed nagyon kellemetlen volt a másiknak kérj elnézést esetleg.
De hogy ne lehessen az emberekhez hozzászólni azért abszurdum.
33-as vagyok, még pár dolog:
- Elfelejtettem leírni, hogy általam nem helyesnek ítélt, sőt akár "csúnya" férfiak kedves szavait is meg szoktam köszönni, mert egyrészt ugyan olyan jól esik bárki dicsérete, másrészt mivel van párom nekem nem oszt nem szoroz ha valaki jóképű vagy sem.
- Tegyük fel éppen nincsen párkapcsolatom és vevő vagyok egyébként az ismerkedésre. De ha tőlem bárki is azt várná, hogy "jelet adjak" neki, hát nem is tudom meddig várhatna, mivel én (és gondolom az emberek nagyrésze) a saját dolgával foglalkozom, nem azt vizslatom, hogy ki néz éppen és miért.
- Nyilván én sem úgy gondoltam, hogy egy világjárvány kellős közepén álljon máz arcomba akár ki is, de egy idegennel akkor is tartod azért a tisztes távolságot, ha nincs vírus, azt meg azért ki ne találjuk már, hogy a szemkontaktussal átterjeszti rád a betegséget bárki is.
ha látsz valami érdeklődést a részéről.
10/9 nő érdektelen mint egy fatuskó még akkor is ha ott van egy jópasi. Soha nem adnak jelet. Max akkor ha k.rva az illető nő és fűvel-fával típus.
Csak a diszkóban lehet leszólítani.Ott olyan biztonságos,es rendes sracok vannak.Mindig megkerdezik:Kő kóla?
Az utcán szóba se állok senkivel!!
Jött egy vén tata,és kerdezte merre van a gyógyszertár.Tudtam hogy hátsószándékai vannak plusz még bot is volt nálla,mintha sántítana,kérte hogy vezessem at a zebrán,es egy szatyorból tej meg kenyer látszódott.Sejtettem hogy fogdosni akar,mert a kezet nyújtva mutatta karoljak mar bele!Nyilván ezzel vezette félre a gyanútlan nőket a vén szatir.Rögtön ott is hagytam a szemét öreget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!