Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?
Hát én a 49-es totál ellentétje vagyok, engem soha nem zavar ha leszólítanak. Jó nőnek számítok szóval voltam már egy jó párszor leszólítva! Legtöbbször örülök neki, földob, ritkábban pedig neutrálisan érzek. Pedig általában olyanok szólítanak le, akik nem jönnek be! (Személyiségre inkább, mert nem klappolunk, érzem a beszélgetésből hogy nem ugyanazon a szellemi szinten vagyunk, de attól még nem idegesítenek vagy zavarnak.)
25/L
Én nem ismerkedek idegenekkel,csak ismerősökkel.
Emese19
„ Én nem ismerkedek idegenekkel,csak ismerősökkel.“
Mert az ismerőseid soha nem voltak idegenek mi?:Dd
A pasik többsége NEM TUD ismerkedni, gyakran csak a szerencsének köszönheti, hogy ha összeáll valakivel.
Azok a férfiak ismerkednek utcán, akik vérprofik a csajozásban: magbiztosak, van jó dumajuk, humorosak, stb. Ezekből pedig kevés van. Noha én nem vetem meg az utcán való ismerkedést - találkoztam már olyan csajjal, akit korábban az utcán ismertem meg - de az is igaz, hogy ez nehéz mesterség. A kezdők gyakran találkozhatnak azzal, hogy semmibe veszik, kinevetik őket a lányok. Nagy akaraterő, és elszántság kell ahhoz, hogy valki megtanulja, hogyan kell nyilvános helyen csajokat felszedni. A legtöbben azonban feladják, ami valhol érthető.
Szóval bár én fel tudok szedni az utcán nőket, de azt is tudom, ez ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!