Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 19:40
 61/105 anonim ***** válasza:
36%
54: Te hogyan ismerkedtél az ismerőseiddel, netán pároddal? "Egyszemélyes küldetés" volt? És megettek utána?
2021. máj. 9. 22:53
 62/105 anonim ***** válasza:
77%

Hát én a 49-es totál ellentétje vagyok, engem soha nem zavar ha leszólítanak. Jó nőnek számítok szóval voltam már egy jó párszor leszólítva! Legtöbbször örülök neki, földob, ritkábban pedig neutrálisan érzek. Pedig általában olyanok szólítanak le, akik nem jönnek be! (Személyiségre inkább, mert nem klappolunk, érzem a beszélgetésből hogy nem ugyanazon a szellemi szinten vagyunk, de attól még nem idegesítenek vagy zavarnak.)

25/L

2021. máj. 16. 07:08
 63/105 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó vagyok, hozzátenném, hogy külsőre se annyira jönnek be akik leszólítanak, de adok nekik egy esélyt, mert lehet hogy megnyernek a személyiségükkel! Csak sajnos majdnem soha nem így van :D
2021. máj. 16. 07:12
 64/105 A kérdező kommentje:
#63 Ez korrekt hozzáállás.
2021. máj. 18. 00:13
 65/105 anonim ***** válasza:
11%

Én nem ismerkedek idegenekkel,csak ismerősökkel.

Emese19

2021. máj. 18. 00:16
 66/105 anonim ***** válasza:
42%

„ Én nem ismerkedek idegenekkel,csak ismerősökkel.“

Mert az ismerőseid soha nem voltak idegenek mi?:Dd

2021. máj. 18. 01:02
 67/105 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem vagy nagyon jól kell kinézni, vagy rohadt jól kell tudni kommunikálni..
2021. jún. 19. 20:33
 68/105 anonim ***** válasza:
June Osborne - nál bejött
2021. jún. 21. 00:55
 69/105 anonim válasza:
100%

A pasik többsége NEM TUD ismerkedni, gyakran csak a szerencsének köszönheti, hogy ha összeáll valakivel.

Azok a férfiak ismerkednek utcán, akik vérprofik a csajozásban: magbiztosak, van jó dumajuk, humorosak, stb. Ezekből pedig kevés van. Noha én nem vetem meg az utcán való ismerkedést - találkoztam már olyan csajjal, akit korábban az utcán ismertem meg - de az is igaz, hogy ez nehéz mesterség. A kezdők gyakran találkozhatnak azzal, hogy semmibe veszik, kinevetik őket a lányok. Nagy akaraterő, és elszántság kell ahhoz, hogy valki megtanulja, hogyan kell nyilvános helyen csajokat felszedni. A legtöbben azonban feladják, ami valhol érthető.

Szóval bár én fel tudok szedni az utcán nőket, de azt is tudom, ez ritkaság.

2021. okt. 27. 17:59
 70/105 anonim ***** válasza:
80%
69 Talán azért, mert a csajozásban nem a duma és hasonlók számít. Sokan azt hiszik, hogy lett dumájuk és ezért a 60. csaj már összejött. Nem. Azért jött össze, mert a nagy számok alapján a 60.nak bejött a pali arcra stb, a többinek nem. ÉS nem a dumája miatt.
2021. okt. 27. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!