Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 19:40
 51/105 anonim ***** válasza:
86%

„ Hülye lúzer incel, nem lesz csajod sosem, ne velem próbálkozzál már.“

Volt már többéves komoly kapcsolatom. Volt kevésbé komoly. Volt már utcai ismerkedésből randim, több lánnyal is. Volt Tinderről is. Munkahelyről is. Elég sokféle ismerkedési élményen vagyok túl. Szóval az incel jelző egyáltalán nem állja meg a helyét.

Csupán egy társadalomban élünk:) Ahol az emberek érintkeznek a másikkal. Fel kellene fogni és megérteni, hogy nem csak a virtualitás meg a belterjes baráti körben való ismerkedés létezik. Elhangzik egy kedves „bocsanat sietek. Bocsanat nem szeretnék ismerkedni“ és kész is. Mindenki megy a dolgára. Nem értem miért kell bunkónak lenni.

2021. máj. 7. 23:52
 52/105 anonim ***** válasza:
21%
#51: zaklató idegentől, akitől semmit sem akar az ember, nem kell bocsánatot kérni. Ezért én ezt mondanám: "Sajnálom, de nem érdekel, és különben is, sietek."
2021. máj. 8. 01:20
 53/105 anonim ***** válasza:
76%
Zaklató??:D Ti felfogják mit jelent ez a szó? Álltok a zebrán és megszólít teljesen udvariasan egy srác. Ez szerintetek zaklatás?:D
2021. máj. 8. 02:06
 54/105 anonim ***** válasza:
31%
Egy olyan ember, aki minden mást megelőzve arra fókuszál, hogy ő mit akar a másiktól, mialatt nem figyel annak nem-verbális reakcióira, vagy tudatosan figyelmen kívül hagyja azokat, az az én szememben nem más, mint zaklató. Az ilyenekre még az is jellemző, hogy az ő fejükben ez az egész, még ha nincs is megfogalmazva, inkább egy afféle általuk végrehajtandó küldetés (egyszemélyes történet), nem pedig oda-vissza kommunikáció, illetve ez utóbbi része a dolognak számukra egy afféle "túl kell lenni rajta" elszenvedendő dolog azért, hogy elérjék a céljukat.
2021. máj. 8. 02:34
 55/105 anonim ***** válasza:
70%
Akinek a hobbija nem köthető közösségi tevékenységhez, az hol ismerkedjen? Tinderen?:Dd
2021. máj. 8. 03:04
 56/105 anonim ***** válasza:
77%

Ezt az egészet nárcisztikus elmebaj részt pedig 1-2 szélsőséges esetből ragadod ki. Ezidáig, ha megszólítottam az utcán egy lányt, az azért történt, mert az öltözködése, sminkje, úgy alapból a megjelenése valamiféle érdekes atmoszférát árasztott. Kiváncsi voltam a többire. Örültem volna, ha a lány milyensége apránként elém tárul az esetlegesen bekövetkező ismerkedés során.

Teljesen kedvelhető momentumok, történetek sültek ki az ilyesféle szituációkból. Például mikor odaadtam a telefonom, hogy beírja a közösségi médiás elérhetőségét véletlenül koreain maradt a billentyűzetem. Erre elkezdett sztorizni, hogy ő is tanulja a nyelvet stb. Jó kedélyűen, mosolyogva váltunk el. Mindkettőnknek módfelett jó nap-indító volt. Persze ez meg sem történt volna, ha magam zaklatóként aposztrofalva elbújok otthon a sarokban.

2021. máj. 8. 03:16
 57/105 anonim ***** válasza:
75%
52: Ha teljesen udvariasan megszólít egy öltönybe öltözött, de kissé mosdatlan kisebbségi fiatalember, hogy "elnézést hölgyem, nincs önnél egy cigaretta, autóbuszjegyre kellene, de a mobiltelefonján mutassa, kéremalássan", akkor mi a reakció? Én úgy kezelem a többi embert, mint a rendőr: mindenki potenciális bűnöző.
2021. máj. 8. 12:39
 58/105 anonim ***** válasza:
62%

„Én úgy kezelem a többi embert, mint a rendőr: mindenki potenciális bűnöző.”

Büszke lehetsz magadra. Igazi gusztustalan hozzáállás.

2021. máj. 8. 16:48
 59/105 anonim ***** válasza:
48%

" idegenekkel NEM állunk szóba"

Téged sem az eszed miatt szeretnek.

Gondolom úgy ismerkedsz valakivel hogy ismered.

Már csak az a kérdés honnan ismered,ha valamikor,egyszer sem ismerkedtél vele ismeretlenül.

De hagyjuk is,mert ez már túl bonyolult,és belezavarodsz!

2021. máj. 9. 05:32
 60/105 A kérdező kommentje:
#49 Ezzel az a baj, hogy homogén masszaként kezeled az embereket, ráadásul az összes olyan embert akit nem ismersz egy kalap alá veszed. Gondolom azért ha drága öltönyben egy jóképű srác megszólítana, mindjárt más lenne a hozzáállásod.
2021. máj. 9. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!