Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?
Nem szeretem,ha leszólítanak.Elég rossz környéken lakom,és amúgy sem szeretek idegenekkel beszélni/ismerkedni.Igen tudom ismerkedés nélkül az idegen mindig is idegen marad.Nekem megfelel.Párkapcsolatom is van,de ha épp nincs akkor se akarom,hogy leszólítsanak. :D
Egyébként is vannak kellemetlen élményeim (egy különösen kellemetlen..) ilyen leszólítós ügyben,többet tényleg nem akarom,hogy csak úgy beszélgetni akarjanak velem.
Munka hely? Park? Kutya futtató (ha van kutyád)? Étterem,ha valaki egyedül ül megkérdezheted zavarod-e,oda ülhetsz-e,beszélgethettek..
Fiatalabbakat instán,tinderen,tiktokon találod.
Facebook már az idősebbek terepe.
facebookon/neten nem válaszolnak mert nem arra való. Társkeresőkön átlag férfi labdába sem rúg, utcán ne szólítsa le mert azt nem akarják, munkahelyen alapból nem illik/nem jó ismerkedni (tegyük hozzá, hogy home office és férfias szakmák esetén nem is lehet). Férfiként teljesen meg vagyok lőve társkeresés szempontjából, sok éve szingli vagyok.
Én is, sok éve senkim sincs, és ha ezeken a helyeken vagy platformokon akartam ismerkedni, szinte mindig le lettem tiltva szó nélkül vagy levegőnek néztek. Ha férfiként nem vagy hiperjóképű, vagy nincs eszméletlenül széles baráti köröd sok nővel, akkor szinte véged van és forever alone a vége.
Aki 'Facebookon/neten' nem válaszol az annak sem fog örülni,hogy valahol leszólítod.
Azért nem válaszol mert nem érdekled.És,ha nem érdekled máshol sem fog szóba elegyedni veled.
Nyílván,ha valaki home office-ban dolgozik azt nem fogod tudni csak interneten elérni munkaidőben,de nem csak home officeosok léteznek.
Én egyszer egy benzinkúton dolgozó lánykának vettem egy kis plüss pandát.Kedveltem,egyszer-kétszer beszéltem vele.
Megkaptam később a számát (mivel többször is oda jártam tankolni),de végül hívni sosem hívtam és ő sem engem.
Ezzel a kis rövid történettel csak azt akartam mondani,hogy lehet nyugodtan az emberekkel beszélgetni kezdeni munka közben is.Nyílván nem fog veled egész nap de az a max 2-3 perc naponta amit mondjuk vásárlás közben beszéltek elég ahhoz,hogy egy pár nap után elkérd a számát vagy facebookját valakinek.Onnantól meg minden adja magát.
Ha tetszik valaki és tudod hogy hol dolgozik (és látszólag sem zavarod,nyitott a beszélgetésre) keresd fel többször.jobb mint az utcán leszólítani,hogy szia tetszel..
40: nem értem miért minuszoljátok azt, aki azt írja, hogy idegenekkel NEM állunk szóba. Sehogy. Ha engem megszólít az utcán bárki ismeretlen, akkor mintha meg sem hallanám, ezért is van fülhallgató a fülemben állandóan. Ne rajtam vezesse le, hogy már hetek óta nem szólt egy emberhez sem, mert magányos. Így járt. Nem érdekel. Nem érdekelnek a hülye emberek hülye kínjai, nem akarok kedves lenni az idegenekkel, akármennyire is vigyorog rám. Azon kívül ha kapcsolatba lépek vele nagyon gyorsan elfajulhatnak a dolgok, ki a fene tudja mit akar a másik.
Azon kívül általában megyek valahova, van célom, és szeretnék odaérni. Ezzel szemben látom a rengeteg léhűtő semmirekellőt, akik azzal vannak elfoglalva, hogy random emberekhez mennek oda a kínjukkal-bajukkal. Nem tudom hogy írjam ki magamra, hogy HOZZÁM NE JÖJJENEK!!! Utálom az ilyen jött-ment félhajléktalan idiótákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!