Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok hogyan viszonyultok ahhoz, ha nappal leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 19:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
76%
Ha normálisan teszi egy férfi, akkor igen, megtiszteltetés.
2020. júl. 22. 09:14
 12/105 A kérdező kommentje:
#11 Egy normális lánynak ezt pont így kell látnia. Nem a szociopata férfiakból meg a trollokból kell kiindulni és még csak nem is azokból, akik kezdők ebben és ezért még esetlenek. Álszentnek sem kell lenni, először ismerkedni csak ismeretlenekkel lehet, anyuból is egyedül bújtunk ki.
2020. júl. 22. 11:41
 13/105 anonim ***** válasza:
59%

- "egy normalis lanynak" nem "kell" semmit sem ugy latnia, ahogy te eloirod

- mindenki a tapasztalataibol indul ki (ezt sem te szabod meg, hogy ki mibol indulhat ki), es a nok nagyon nagy resze (konkretan az OSSZES baratnom) tapasztalt mar szexualis zaklatast, ami leszolitaskent indult

- ha nem kapsz jeleket, HAGYD BEKEN A LANYT

- ejszaka HAGYD BEKEN A LANYT, SOT MENJ AT AZ UTCA TULOLDALARA (komolyan)

2020. júl. 22. 22:43
 14/105 anonim ***** válasza:
70%

"#9 Azt a férfit sem ismerted eredetileg."

Nem, de nem is utcán szólítgatott le... Hanem fokozatosan alakult barátságból párkapcsolattá. 2 éve voltunk barátok, mikor összejöttünk. Így nyilván nem is csalódtam a párkapcsolatban sem. Számomra csak így működik, hogy előbb megismerjük a másikat. Számos dolgot le lehet szűrni abból, hogy eleve hol, mi kapcsán ismerkedtetek meg, ki a közös ismerős. Ezek mind nincsenek meg a random utcán meglátom és jó bőrnek tűnik, tehát bepróbálkozom jellegű "ismerkedéseknél".

Egyébként felőlem keress társat utcán leszólogatásból, nekem aztán teljesen mindegy. Csak itt te voltál az, aki feltett egy kérdést, én meg válaszoltam, hogy NEKEM ez rendkívül taszító. De attól még találhatsz olyat, akit így meg tudsz hódítani...

2020. júl. 23. 08:46
 15/105 A kérdező kommentje:
#13 Az a leszólítás biztos nem normális, amelyik szexuális zaklatásba torkollik, én a normálisról írtam.. Persze érthető, hogy aki ilyet átélt az utána fél ha leszólítják ilyenkor szokás mondani hogy érdemes szakemberhez fordulni, mert nem lesz kellemes élete annak, aki általában a férfiakat a zaklatókkal azonosítja. Éjszaka is lehet ezt normálisan csinálni csak óvatosabban kell, de eleve ha a lány nemet mond azt el kell fogadni.
2020. júl. 23. 11:16
 16/105 A kérdező kommentje:
#14 A férfiak mindig a lányok külsejére figyelnek fel, valljuk be ez a döntő csak ezután akarjuk megismerni a lányt, ez a te esetedben is biztos így volt.
2020. júl. 23. 11:22
 17/105 anonim ***** válasza:
96%

Kétszer mertek csak megszólítani így, pedig még jelzés is volt, és làttam, hogy kölcsönös a szimpàtia. Nagyon örültem volna neki, persze flörtölés közben megàll bennem mindig az ütő és zavarban vagyok.

Addig nem szabad odamenni, míg nincs "szabad" jelzés. Akkor sem,ha siet a nő.

2020. aug. 2. 10:35
 18/105 anonim ***** válasza:
72%
12-es anyukádból segítséggel bújtál ki egyedül, ugyanis anyukád és anyukád szervezete segített és a doki bácsi és nővérkék, és apukád.
2020. aug. 2. 10:49
 19/105 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon viccesek a női válaszolók. Itt meg azon rinyáltok, miért nem szólítunk le az utcán. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2020. aug. 3. 08:49
 20/105 anonim ***** válasza:
74%
Mivel van párkapcsolatom, nem igénylem ezt és inkább kellemetlen lenne.
2020. szept. 19. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!