Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek levegőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?

Figyelt kérdés
Március óta nagyon rákapcsoltam a testformálásra, fogytam, megváltozott az alakom, már a kockák is kezdenek látszódni a hasamon. Azóta is edzek heti legalább 5-ször, figyelek nagyon az étkezéseimre, hogy mit eszek. Tavaly télen megcsináltattam D kosarasokra a melleimet, hogy esztétikusabb legyen a megjelenésem. Ezt és a műszempilláimat leszámítva teljesen természetes vagyok. Mindezek ellenére élőben és a neten sem jön össze senkivel az ismerkedés. Élőben nem mernek kezdeményezni a férfiak, pedig mosolygok, szerintem adok jeleket azoknak, akik tetszenek. Neten meg azok, akikkel matcheltem csak szexet akarnak vagy szexkapcsolatot, én viszont hosszútávú párkapcsolatot szeretnék korosztályombelivel (26-31), aki ad a megjelenésére. Anyagi javakkal nem lehet lenyűgözni, az ilyesmi hatalmas red flag nálam. Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van.
2020. júl. 13. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%

Nemtudom, mert nem ismerlek, csak tippelek.

Nem lehet, hogy átlag alatti nőből most lettél átlagos? Csak amiért ennyit dolgozol a külsődért azt hiszed jó nő vagy ezért túl jó férfiakat akarsz?

Évekig rendszeresen jártam edzőterembe, semmi cicim, és kocka hasam se volt soha mégis mindig akadt olyan aki udvarolt, bókolt. Valószínű neked is szoktak, csak sokkal jobbakat akarsz. Vagy sose szól hozzád ott se senki? Azt nem hiszem el.

Vagy a másik, hogy a kisugárzásodon érezni ezt a sok bizonytalanságot és hiába próbálod közbe előadni, hogy lett önbizalmad, lehet a férfiak nem ezt érzik.

2020. júl. 14. 19:51
 62/80 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem túl kevés benned a szilikon az a baj.
2020. júl. 14. 21:06
 63/80 anonim ***** válasza:
71%
"megcsináltattam D kosarasokra a melleimet, hogy esztétikusabb legyen a megjelenésem. Ezt és a műszempilláimat leszámítva teljesen természetes vagyok" ----:DDDD hát ezen jót röhögtem!
2020. júl. 15. 15:41
 64/80 anonim ***** válasza:
71%

"Ad magára a lány és ettől máris k.rvának van beállítva."

Az "ad magára" a pasiknál nem a műmellnél meg a műszempillánál kezdődik!

Elmondom mi kell egy normális átlag pasinak: legyen a nő tiszta, önmaga is meg az öltözködése is, ne legyenek szélsőségek, nem kell se műszempilla, se műmell, se semmi hasonló csalás. Még csak edzenie sem kell, ha egy nő figyel az evésre, és van egy átlagos női alakja, és nem lesz zsírdisznó, az a pasiknak bőven elég. Nekem a kérdező pl. már "sok" lenne, annak ellenére, hogy én is járok edzeni.

2020. júl. 15. 15:52
 65/80 anonim ***** válasza:
4%
Az meg a világ legnagyobb orbitális hazugsága, hogy "nem másokért, hanem magam miatt csináltattam műmellet". Nem kell ez a gagyi duma, igenis másoknak (pasiknak) akarsz tetszeni vele! Tedd fel magadnak a kérdést: akkor is megcsináltattad volna-e a tőgyeid, ha egyedül élsz egész életedben egy lakatlan szigeten, ahol sosem találkozol senkivel? Na, ugye, hogy nem, mert akkor kinek mutogatnád!
2020. júl. 15. 16:05
 66/80 anonim ***** válasza:
92%

65-ös, már megbocsáss, de mit értesz te a női lélekhez?

A nők elsősorban maguknak akarnak tetszeni. Szerintem egyetlen nő sem pasi miatt plasztikáztat, hanem hogy jól érezze magát a bőrében.

2020. júl. 15. 16:12
 67/80 anonim ***** válasza:
0%

66. Aham, hogyne. Akkor egy 65-70 éves mami, akinek tényleg szüksége lenne rá, miért nem plasztikáztat, rakat műmellet, stb?? Megmondjam? Na mert ő már tényleg nem akar tetszeni senkinek! A nők addig csinálják ezeket, amíg van kinek! Úgyhogy nem tudsz meggyőzni a sablon közhelyes dumáddal, hogy "magunk miatt"...

A pasik miatt rakattok műmellet, műpillát, stb...mondom, a lakatlan szigeten is megcsináltatnád, meg hordanál műpillát, ahol a kutya sem figyel? Hazudj valamit...

2020. júl. 15. 16:19
 68/80 anonim ***** válasza:
5%
66. Gondolom, akkor amikor egyedül vagy otthon, ott is talpig kiöltözve vagy, csinos ruha, magassarkú, smink, rúzs/szájfény, műpilla, stb?? Hiszen csak úgy érzed magad jól a bőrődben! Na tudod kit etessetek ezzel...
2020. júl. 15. 16:24
 69/80 anonim ***** válasza:
100%

Xanax. :D Amúgy ennyi erővel a férfiak is csak a nők miatt edzenek, vagy vesznek fel öltönyt. Hülye logika. Nem mindenkinek a másik nem körül forog az élete. A tükörben is jó érzés lehet egy kockahasat látni. Ehhez nem kell a férfiak utasítása.

Azt értem, hogy sokaknak nem jön be a műmell, de azt nem, hogy mit kell fújogni. Olyan, mintha húsevőként elmennék egy vega étterembe szidni a választékot. :D

2020. júl. 15. 16:26
 70/80 anonim ***** válasza:
0%

"és kocka hasam se volt soha mégis mindig akadt olyan aki udvarolt, bókolt."

Nalátod, mind1 neked hogy Sanyi vagy Józsi, csak valaki csicskuljon ott. Csicskuljon (ahogy te fogalmazod udvaroljon) nektek a nyári villám. A kérdező meg dugja fel a seggébe a műmelleit, meg a következő "csalás" sorozatát is, mű segg, mű has, mű szem, akármi. Nekem (100kg/190cm,20éves sport) nem kellene komoly kapcsolatra egy ilyen beteg ember. Ugrálna a létrán felfelé az a szerencsétlen, csak elfogytak a fokok. Így jártál. 35 felett meg szépen lefelé ugrálgatsz, tök mind1 hány melled lesz, vagy hány szemed.

2020. júl. 16. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!