Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?
Figyelt kérdés
Március óta nagyon rákapcsoltam a testformálásra, fogytam, megváltozott az alakom, már a kockák is kezdenek látszódni a hasamon. Azóta is edzek heti legalább 5-ször, figyelek nagyon az étkezéseimre, hogy mit eszek. Tavaly télen megcsináltattam D kosarasokra a melleimet, hogy esztétikusabb legyen a megjelenésem. Ezt és a műszempilláimat leszámítva teljesen természetes vagyok. Mindezek ellenére élőben és a neten sem jön össze senkivel az ismerkedés. Élőben nem mernek kezdeményezni a férfiak, pedig mosolygok, szerintem adok jeleket azoknak, akik tetszenek. Neten meg azok, akikkel matcheltem csak szexet akarnak vagy szexkapcsolatot, én viszont hosszútávú párkapcsolatot szeretnék korosztályombelivel (26-31), aki ad a megjelenésére. Anyagi javakkal nem lehet lenyűgözni, az ilyesmi hatalmas red flag nálam. Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van.
Azért, mert szarul nézel ki. Csak te hiszed magadról, hogy jó csaj vagy.
2020. júl. 13. 09:06
12/80 A kérdező kommentje:
Aki a BMW/Audi/Mercedes vagy bármilyen márkásabb autójával akar felvágni, az a szememben borzasztó sekélyes ember. Ha szimpatikus a férfi, akkor nem az autója, lakása, pénze érdekel, hanem maga a férfi. Tőlem lehet akár 20 éves Suzukija vagy a legkisebb Smartja, sőt, ha jogosítványa sincs, akkor sem fogom csak emiatt visszautasítani. Nem derogál tömegközlekedni vagy a saját autómmal mást is elvinni. Nem szoktam senkit így osztályozni, hogy 10/hanyas a külseje, igencsak gyerekes dolognak tartom. Elvárásaim természetesen, mint mindenkinek, nekem is vannak. Nem értenénk meg egymást például egy olyan emberrel, aki mindig otthon ül és kétpofára zabálja az egészségtelen ételeket.
2020. júl. 13. 09:06
13/80 anonim válasza:
"szerintem adok jeleket azoknak"
Te nagyon hülye, miért nem érted meg, hogy a pasik kb. 90%-a képtelen értelmezni a jeleket? Mef egybéként is, mi a faszt jelzel te? Millió nő van, aki rámosolyog egy pasira, de az sokszor csak a szimpátia jele, nem a vonzalomé.
2020. júl. 13. 09:08
14/80 anonim válasza:
Megelőztek páran.
Én is egyből arra gondolnék a sportos test + bolti cici kombó miatt, hogy vagy fizetős lány, vagy olyan, aki ha nem is aranyásó, de mindenképp csak pénzes pasit akar.
2020. júl. 13. 09:09
15/80 A kérdező kommentje:
A melleimről ne ordít messziről, hogy nem erdetiek és nem is ezzel szoktam indítani az ismerkedést. Itt csak azért írtam le, hogy a megcsináltatásuk valamelyest dobott az önbizalmamon, de nem más, hanem magam miatt történt a beavatkozás. Nem magamutogatásból élek, rendes, irodai munkám van, ahol megkeresem azt az összeget, amiből fenn tudom tartani magam, nem egy férfitől várom ezt el.
2020. júl. 13. 09:16
16/80 anonim válasza:
Sokan egyszerűen nem szeretik a mű nőket. Jobb a kicsi, de eredeti cici.
2020. júl. 13. 09:23
17/80 anonim válasza:
Mennyi szánalmas pasi. Ad magára a lány és ettől máris k.rvának van beállítva. Ha nem edzene, vagy maradt volna a hátrányos testi adottságainál, akkor meg az lenne a bajotok.
Nyugi kérdező, élőben az ilyen férgek meg sem mernek mukkanni, ha nő van a közelükben. :D
2020. júl. 13. 09:26
18/80 A kérdező kommentje:
Nem voltak eredetileg sem kicsi melleim (C kosarasok), de nagyon lógtak, ami miatt nem éreztem jól magam a bőrömben.
2020. júl. 13. 09:27
19/80 anonim válasza:
17.-nek.
Az "ad magára" és a kockás has + bolti cici más kávéház!
2020. júl. 13. 09:31
20/80 anonim válasza:
Ki nem szarja le, hogy szerinted pontosan mekkora testzsírszázalék a tuti? Sok férfinak bejön a kockás has. Ha kinyitnád a szemed, talán rájönnél, hogy nem te vagy az egyetlen a világon, akinek a kegyeiért omlania kellene a nőknek. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!