Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?
Figyelt kérdés
Március óta nagyon rákapcsoltam a testformálásra, fogytam, megváltozott az alakom, már a kockák is kezdenek látszódni a hasamon. Azóta is edzek heti legalább 5-ször, figyelek nagyon az étkezéseimre, hogy mit eszek. Tavaly télen megcsináltattam D kosarasokra a melleimet, hogy esztétikusabb legyen a megjelenésem. Ezt és a műszempilláimat leszámítva teljesen természetes vagyok. Mindezek ellenére élőben és a neten sem jön össze senkivel az ismerkedés. Élőben nem mernek kezdeményezni a férfiak, pedig mosolygok, szerintem adok jeleket azoknak, akik tetszenek. Neten meg azok, akikkel matcheltem csak szexet akarnak vagy szexkapcsolatot, én viszont hosszútávú párkapcsolatot szeretnék korosztályombelivel (26-31), aki ad a megjelenésére. Anyagi javakkal nem lehet lenyűgözni, az ilyesmi hatalmas red flag nálam. Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van.2020. júl. 13. 08:24
51/80 anonim válasza:
az 50+ válaszból ítélve, nem vagy levegőnek nézve, biztos kaptál pár privátot is. Mi a gond?
52/80 anonim válasza:
Akik azt írják, hogy ha sportol és műcsöcse van az nem aranyásó hanem igényes azoknak azt írom, hogy az igényességhez nem kell se műcsöcs se kockahas. Az nem baj ha sportol egy nő de a kockahas egy nőnek meg az igényesség az 2 külön dimenzió. Az igényes edzés az az, hogy leadok 10 kilót és jobban érzem magam de se kockahas se szilikon. A kérdező hosszútávú kapcsolatot akar és a kockahasú nő+ szilikonmellről nekem pont nem a komoly kapcsolat jut eszembe. Ki ne akarna csak dugni egy ilyen nővel? Egy nőt ismerek aki hajtott már a kockahasra és szilikon melle van, tudom ez csak 1 nő akit ismerek de ő 25-30 körüli és elvileg normális amúgy meg ribizli. Szóval aki a kockahastól meg a műmelltől érzi magát jól és elvileg ez csak igényesség és önmaga felé, egy elvárás hát nekem olyan nő nem kéne!
53/80 anonim válasza:
Tehát ha valakinek egy alapból se túl ronda mellhez implantátum kell, hogy a tükörbe jól érezze magát és kockahas is ugyanehez az messze nem igényesség hanem felszínesség.
54/80 anonim válasza:
Én is sportolok, igaz, nincs kockahasam, és világ életemben A-s cicijeim voltak, mégsem néztek levegőnek a férfiak sohasem. Más fontos dolgok is kellenek egy ismerkedéshez, nem lesz valaki automatikusan szimpatikus a férfiaknak, csak mert hirtelen D-s cicijei lettek,legfeljebb tetszetősebb amire gyorsan felkapják a fejüket.
55/80 anonim válasza:
Nem azért, de kockahasból és szilikonmellből következtetni valakinek a teljes lelkivilágára az nem felszínesség?
56/80 anonim válasza:
Nekem bárminél többet ér hogy a barátnőm mindig érdeklődik felőlem, keresi a társaságom. Kit érdekel, hogy kockahasa vagy nagy melle van-e.
57/80 anonim válasza:
Jólvan pontozzatok le mert szerintem a kockahas meg a műmell nem igényesség. Ezzel szemben a kockahasú műmellű nő mégsem talál magának pasit, szóval talán mégis igazam van. A kérdező extrém felszínes és ri.banc.os is. A műmell meg a kockahas akkor micsoda? Normális elvárás és igényes? Fenét.
58/80 anonim válasza:
Ráadásul zavavarja a műcsöcső kockahasú nőt, hogy csak dugni akarnak vele. Mire számított ezek után? Egy ilyen nővel mindenki szexelni akar de ő műmellel meg kockahassal akar komoly kapcsolatot és azt mondja, hogy ő igényes és magáért csinálja. LOL
59/80 anonim válasza:
Akinek szexelni jó egy nő, de kapcsolatra nem, az nagyságrendekkel felszínesebb a kérdezőnél.
60/80 anonim válasza:
Akinek a szilikoncsöcs kell, hogy jól érezze magát meg kockahas és komoly kapcsolatot akar az meg felszínes de nem annak hazudja magát, rosszabb mintha bevallaná, hogy az. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!