Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek levegőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?

Figyelt kérdés
Március óta nagyon rákapcsoltam a testformálásra, fogytam, megváltozott az alakom, már a kockák is kezdenek látszódni a hasamon. Azóta is edzek heti legalább 5-ször, figyelek nagyon az étkezéseimre, hogy mit eszek. Tavaly télen megcsináltattam D kosarasokra a melleimet, hogy esztétikusabb legyen a megjelenésem. Ezt és a műszempilláimat leszámítva teljesen természetes vagyok. Mindezek ellenére élőben és a neten sem jön össze senkivel az ismerkedés. Élőben nem mernek kezdeményezni a férfiak, pedig mosolygok, szerintem adok jeleket azoknak, akik tetszenek. Neten meg azok, akikkel matcheltem csak szexet akarnak vagy szexkapcsolatot, én viszont hosszútávú párkapcsolatot szeretnék korosztályombelivel (26-31), aki ad a megjelenésére. Anyagi javakkal nem lehet lenyűgözni, az ilyesmi hatalmas red flag nálam. Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van.
2020. júl. 13. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj kérdező kérlek ne vedd bántásnak! Mit nézzek meg rajtad? 100 meg 100 ilyen nőt látok napi szinten Budapesten, Szegeden, Bécsben stb. Én értem, hogy büszke vagy a külsődre amiért dolgoztál meg azért is amit megműtettél. Viszont ez a mai világban nem egy egyedi külső. Kultúr sztereotípia de hozzád hasonló külsővel rendelkező nőkhöz sokan azért nem közelednek mert aranyásónak gondolják őket. Teljesen a saját példám. Én nemszeretem ha valakinek megvannak csináltatva a mellei és nagyon sokat edz. Nekem is fontos a külső edzetség terén is. Viszont én azt látnám rajtad, hogy valamiért iszonyat nagy önbizalomhiányod van. Amit külső megerősítéssel próbálsz kipótolni engem ez is zavar ha komoly kapcsolatot keresek.
2020. júl. 13. 09:38
 22/80 anonim ***** válasza:
55%

"Nyugi kérdező, élőben az ilyen férgek meg sem mernek mukkanni, ha nő van a közelükben. :D"

Gondolom téged elkerültek azok a történetek, amikor egy hímsoviniszta férfi elcsábít egy nőt, aztán szex után dobja.

Marha vagy, ha azt hiszed, hogy csak a talpnyaló pasik csajoznak.

2020. júl. 13. 09:42
 23/80 anonim ***** válasza:
31%
Azok nem a gyakorin dühöngenek egy lány kérdése alatt, aki szerintük túl sokat gondol magáról. :D Ti csak szimplán lúzerek vagytok, akiknek ennyi jut.
2020. júl. 13. 09:45
 24/80 anonim ***** válasza:
5%

23.-nak.

Nem dühöng itt senki, simán válaszolunk.

ÉN, ha ilyen lányt látok, és van rá pénzem, akkor bepróbálkozom, mert szexre kell, de komoly kapcsolatra nem ez a típus jön be. Hanem az a Diane Lane típus.

2020. júl. 13. 09:53
 25/80 anonim ***** válasza:
7%

Te is ugyanolyan lúzer vagy, akiket szidsz.

Egy sikeres ember nem megy olyan társaságba, ami tele van lúzerekkel. Ez valamilyen szinten már korán is megmutatkozik: egy tehetséges diák már 6. osztályban elmegy 8 osztályos gimibe, nem marad azokkal, akik nincsenek az ő szintjén.

Az, hogy te itt kommentelgetsz, csak azt mutja, hogy neked is szar életed van.

2020. júl. 13. 09:58
 26/80 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, tök normálisnak tűnsz a leírásaid alapján. Az a helyzet, hogy ma nehéz ismerkedni, komoly kapcsolatot találni meg pláne. És ez független attól ki mennyire néz ki jól. Az emberek főként a virtuális térben élnek, és megelégednek az ez által nyújtott hatásokkal. Alapból zárkózottabb mindenki, mert leredukálódtak a személyes kapcsolatok, mondjuk a 90-es évekhez képest. Ráadásul amilyen korban keresgélsz (26-31), már rengeteg férfi vagy csalódott és feladta, nem fektet energiát a dologba (vagy esetleg 1 keffentés erejéig), vagy házas, gyerekes és nem ismerkedik, max szeretőt keres.

Tehát azt akarom mondani, hogy ha az volt a meggyőződésed a melled megcsináltatása és az alakformálás előtt, hogy ettől majd jobb lesz, sajnos alapból tévúton jártál. Ezzel elérted, hogy bepróbálkoznak olyanok, akiknek 1 numera kell, de a társadalom hozzáállása kicsit komplexebb dolog.

Az emberek hozzáállását politikai segítséggel, az ország gazdasági működésének teljes újragondolásával lehetne megoldani. 30f

2020. júl. 13. 10:01
 27/80 anonim ***** válasza:
85%

#24 minden volt itt, csak építő kritika nem. Pár frusztrált pasi hisztije, aki nem bírja feldolgozni, hogy valakinek igényei is vannak. Ennyi. :)

#25 ezzel a gyenge lábakon álló érvelési kísérlettel magadat is leminősítetted. :D

2020. júl. 13. 10:06
 28/80 anonim ***** válasza:
0%

"#25 ezzel a gyenge lábakon álló érvelési kísérlettel magadat is leminősítetted. :D"

Egyáltalán nem gyenge érvelés, egy sikeres ember nem fog lúzerek közé menni. Te láttál már milliós keresettel rendelkező végvezetőt közmunkásokkal spanolni? Én azért vagyok itt, mert most nekem sem megy a szekér, és neked sem, különben nem itt írogatnál a sok incel között.

Egy hajóban evez mindenki, aki itt aktív.

2020. júl. 13. 10:16
 29/80 anonim ***** válasza:
89%
Csak szeretnéd. :) Azt eltaláltad, hogy szar az életem, de nem a pasihiány miatt. Nem vagytok ám olyan pótolhatatlanok, mint hiszed. :)
2020. júl. 13. 10:19
 30/80 anonim ***** válasza:
9%

A Kérdezőnek meg:

"Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van."

Nem csodlálom, hogy senkinek nem kellesz, ugyanis irritáló nő vagy stílusod alapján. Azoknak a kövér nőknek van eszüj, laza stílusuk, szexben jók, belőled meg mindhárom hiányzik, ezért vagy incel, és vered magad itt a GYIK-en.

2020. júl. 13. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!