Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?
"Nyugi kérdező, élőben az ilyen férgek meg sem mernek mukkanni, ha nő van a közelükben. :D"
Gondolom téged elkerültek azok a történetek, amikor egy hímsoviniszta férfi elcsábít egy nőt, aztán szex után dobja.
Marha vagy, ha azt hiszed, hogy csak a talpnyaló pasik csajoznak.
23.-nak.
Nem dühöng itt senki, simán válaszolunk.
ÉN, ha ilyen lányt látok, és van rá pénzem, akkor bepróbálkozom, mert szexre kell, de komoly kapcsolatra nem ez a típus jön be. Hanem az a Diane Lane típus.
Te is ugyanolyan lúzer vagy, akiket szidsz.
Egy sikeres ember nem megy olyan társaságba, ami tele van lúzerekkel. Ez valamilyen szinten már korán is megmutatkozik: egy tehetséges diák már 6. osztályban elmegy 8 osztályos gimibe, nem marad azokkal, akik nincsenek az ő szintjén.
Az, hogy te itt kommentelgetsz, csak azt mutja, hogy neked is szar életed van.
Kérdező, tök normálisnak tűnsz a leírásaid alapján. Az a helyzet, hogy ma nehéz ismerkedni, komoly kapcsolatot találni meg pláne. És ez független attól ki mennyire néz ki jól. Az emberek főként a virtuális térben élnek, és megelégednek az ez által nyújtott hatásokkal. Alapból zárkózottabb mindenki, mert leredukálódtak a személyes kapcsolatok, mondjuk a 90-es évekhez képest. Ráadásul amilyen korban keresgélsz (26-31), már rengeteg férfi vagy csalódott és feladta, nem fektet energiát a dologba (vagy esetleg 1 keffentés erejéig), vagy házas, gyerekes és nem ismerkedik, max szeretőt keres.
Tehát azt akarom mondani, hogy ha az volt a meggyőződésed a melled megcsináltatása és az alakformálás előtt, hogy ettől majd jobb lesz, sajnos alapból tévúton jártál. Ezzel elérted, hogy bepróbálkoznak olyanok, akiknek 1 numera kell, de a társadalom hozzáállása kicsit komplexebb dolog.
Az emberek hozzáállását politikai segítséggel, az ország gazdasági működésének teljes újragondolásával lehetne megoldani. 30f
#24 minden volt itt, csak építő kritika nem. Pár frusztrált pasi hisztije, aki nem bírja feldolgozni, hogy valakinek igényei is vannak. Ennyi. :)
#25 ezzel a gyenge lábakon álló érvelési kísérlettel magadat is leminősítetted. :D
"#25 ezzel a gyenge lábakon álló érvelési kísérlettel magadat is leminősítetted. :D"
Egyáltalán nem gyenge érvelés, egy sikeres ember nem fog lúzerek közé menni. Te láttál már milliós keresettel rendelkező végvezetőt közmunkásokkal spanolni? Én azért vagyok itt, mert most nekem sem megy a szekér, és neked sem, különben nem itt írogatnál a sok incel között.
Egy hajóban evez mindenki, aki itt aktív.
A Kérdezőnek meg:
"Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van."
Nem csodlálom, hogy senkinek nem kellesz, ugyanis irritáló nő vagy stílusod alapján. Azoknak a kövér nőknek van eszüj, laza stílusuk, szexben jók, belőled meg mindhárom hiányzik, ezért vagy incel, és vered magad itt a GYIK-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!