Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek levegőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?

Figyelt kérdés
Március óta nagyon rákapcsoltam a testformálásra, fogytam, megváltozott az alakom, már a kockák is kezdenek látszódni a hasamon. Azóta is edzek heti legalább 5-ször, figyelek nagyon az étkezéseimre, hogy mit eszek. Tavaly télen megcsináltattam D kosarasokra a melleimet, hogy esztétikusabb legyen a megjelenésem. Ezt és a műszempilláimat leszámítva teljesen természetes vagyok. Mindezek ellenére élőben és a neten sem jön össze senkivel az ismerkedés. Élőben nem mernek kezdeményezni a férfiak, pedig mosolygok, szerintem adok jeleket azoknak, akik tetszenek. Neten meg azok, akikkel matcheltem csak szexet akarnak vagy szexkapcsolatot, én viszont hosszútávú párkapcsolatot szeretnék korosztályombelivel (26-31), aki ad a megjelenésére. Anyagi javakkal nem lehet lenyűgözni, az ilyesmi hatalmas red flag nálam. Teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, hogy valaha is találok hozzámillő férfit, miközben mindennap látom az utcán vagy baráti körömben, hogy nagyon-nagyon kövér lányoknak is milyen barátjuk van.
2020. júl. 13. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
2%

Picit el vagy tévedve. Akire te vágynál az a kategória akit NEM csak a külső érdekel. Hiába van kockás hasad (pfúj) és veszed meg a legtrendibb rongyokat hogy "menő" legyél, attól belül még üres vagy.

És nem érted miért csak olyanok találnak be akik szintén egy kalap szart sem érnek. Igaz!? Ők egyszerűen csak a te tükörképeid, akik csak a külsőségekre mennek. Neked is ez számít, hiszen a kockás hasadtól "sokkal nagyobb lett az önbizalmad".

Egy teljesen normális egészséges lelkű FÉRFI magasból tesz a kockás hasadra meg az inas válladra és lábadra. Az ÉRTÉKEKET keresi az meg nálad elég kevés van. Ezzel meg is válaszoltam a kérdésed. Ezért van.

2020. júl. 13. 10:23
 32/80 anonim ***** válasza:
0%

Mindenkinek szar az élete valamilyen szempontból aki itt aktív, ez egy ilyen rovat. A kérdező is elég nagy szarban lehet, ha ide mert jönni.

Nekem van most egy csaj, akivel lehet összejövök, de ha megtudhatnám, hogy itt tett fel kérdést pl. kettőnkkel kapcsolatban, elkönyvelném egy vesztesnek...

2020. júl. 13. 10:26
 33/80 anonim ***** válasza:
100%
De te itt írsz róla és ezzel nincs semmi baj. :D Jópofa vagy. :D
2020. júl. 13. 10:30
 34/80 anonim ***** válasza:
0%

Nem kérdést tettem fel róla, csak illusztrációként hivatkoztam rá.

Ne kötekedj velem. 😀 🍕 🚭

2020. júl. 13. 10:34
 35/80 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem túlságosan a külsőre helyezed a hangsúlyt. Értem én hogy fontos a megjelenés, de ne akarj tökéletes lenni. Hidd el, jobban felfigyelnek rád, ha nem azon agyalsz, hogy hogy is nézel ki, hogy minden pontosan úgy legyen rajtad, hogy abba kifogás ne legyen. Pl. Ne tegyél fel műszempillát, néha menj ki úgy az utcára, hogy nulla smink. Meg fogsz lepődni a hatáson. Biztos vagyok benne, hogy több pozitív visszajelzést fogsz kapni.
2020. júl. 13. 10:46
 36/80 A kérdező kommentje:

Szomorúan látom, hogy a kérdésem alatti releváns válaszok mellett 2 ember vitáját kell olvasnom, javaslom beszéljétek meg egymással privát üzenetben a nézetkülönbségeteket.

Egyáltalán nincs önbizalomhiányom mióta sikerült tennem azért, hogy tetsszen az, amit a tükörben látok. Sőt mondhathatom, most élem az egyik legboldogabb életszakaszomat, csak egy társ hiányzik mellőlem. Arról ugyan nem írtam, de szép számmal találkoztam olyan férfiakkal is, akik barátnőjük vagy feleségük mellett keresnek titkos kapcsolatot, ilyenbe szintén nem vagyok hajlandó belemenni. Korábbi válaszomban írtam, hogy saját magam miatt változtattam,nem azért, hogy ezáltal hátha könnyebb lesz az ismerkedés.

Lehet, hogy erősen sztereotipizáló volt a példám a kövér nőkkel kapcsolatban. Konkrétan olyanokra gondoltam, akik naponta panaszkodnak, hogy nem bírnak lefogyni, de közben falják az édességet. Magamat sem tartom üresfejü cicababának, figyelmet fordítok a belső értékeim fejlesztésére is. Nem tudom miből gondolod, hogy merev vagyok, de ez egyáltalán nem jellemző rám. Azt, hogy ki milyen a szexben senkire nincs ráírva.

Engem sem csak a külső érdekel, lásd pár sorral feljebb. Nem egy szép szobrot (értsd: jó testű férfit, akinek ebben ki is merülnek az értékei) szeretnék nézni, hanem egy testi-lelki társat keresek. Sem a vádlim, sem a vállam nem inas, nem vagyok testepítő, annyira izmos nem is szeretnék lenni.

Tegnap regisztráltam az oldalra, gondoltam elolvasnám néhány külső, engem személyesen nem ismerő ember álláspontját is, hogy vajon miben keresendő a sikertelenségem oka. Korábban több hosszú kapcsolatom volt, egyáltalán nem vagyok férfigyűlölő.

Műszempilla az egyetlen, ami rajtam van, nem szoktam (főleg nyáron) sminkelni, maximum egy szájfényt teszek fel. Szempillám is azért van felrakatva, hogy ne kelljen minden reggel spirálozzak. Edzeni mindig teljesen natúran megyek, semmi bajom nincs azzal, ha valaki így lát. Körmöm egyszerű géllakk, műkörmöm egyszer volt, nem tudtam megszokni, zavar a házimunkában, mindennapi életvitelben.

2020. júl. 13. 11:02
 37/80 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, itt a 2 ember vitájában az egyik egy nem normális feminista. Másik kérdésnél is azonnal lúzerezett, gyökérkedett, most itt betalált magának vki mást. Úgy érzem nem bír egyedül lenni és építőjellegű hozzászólást adni.

A kérdésedre a válaszom:

Én is kipsortolt vagyok, 20 éve edzem, magas, jómódú. Viszont azt kell h mondjam amivé te lettél, olyan emberek is fognak megtalálni. A férfiben a "gonosz" a csak kettyintésre kellesz típus. Nőben ugyanez a "lenéző" személyiség. A jó testet és az egészséges lelket nem nagyon fogod egyben megkapni, mert vagy felemészti az embert a kinézete, vagy a bánata. Az arany középút gyenge lábakon áll, sőt szinte lehetetlen. A másik pedig, hogy azért látsz kövér nőket "jó fickókkal", mert sok férfi (aki ki is néz vhogy) inkább lesz egy kategóriájánál lejebb lévő nővel hosszútávon, mert benne van a családalapítási ösztön. Inkább vele, mintsem elvigyék a gyerekem, vagy azon aggódjak h mikor fog félrelépni az asszony egy másik adonisszal, vagy mikor lop meg "válás" címszóval. Az meg h szexkapcsolatra keressek hozzád hasonló kinézetű nőt, az drágább mint egy rosszlányok. A rosszlányok az olyan amilyen, akkor használod amikor akarod, nem pedig fenntartod/bérled folyamatosan, akkor is ha nem használod. Szörnyű így tárgyiasítani, de sajnálom, más megoldást én nem nagyon látok. Én is jobban szeretem ha egy nőn van egy "pici husi", ez van. ( [link]

2020. júl. 13. 11:18
 38/80 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, írnál pár példát? Konkrétan milyen szituban, hogyan jelzel, milyen típusú férfiaknak?

Mert ha tényleg minden úgy van, ahogy írsz magadról, akkor sorban kéne álljanak.

Mik az elvárásaid külső-belső terén?

Így konkrétumok nélkül elég nehéz segíteni és kitalálni, mi a probléma.

2020. júl. 13. 11:25
 39/80 anonim ***** válasza:
87%

Istenem egyesek fejében tényleg rendet kellene tenni... az hogy valaki sportol, és van mellimplantátuma, az már rögtön nem egyenesen arányos az gold diggerséggel... vagy a műnővel, tucatlánnyal... nem ezektől leszek fullos sem..

Kérdező, szerintem hasonló hasonlót vonz alapon nehéz neked a pártalálás.. az írásodból nekem egy teljesen intelligens nőnek tűnsz, akinek helyén van az értékrendje, és hozzád hasonló embert, aki még ad is magára, nehéz találni..

2020. júl. 13. 11:50
 40/80 anonim ***** válasza:
20%

"és hozzád hasonló embert, aki még ad is magára, nehéz találni.."

Persze, mert nem veszi észre, mert neki "saját magánál" feljebb lévő kell, vagy magasabb stástuszú, pénzesebb, jobb, blablabla... Neked is csak a földön élők között lehet válogatni. Ez van, nehéz lesz.

2020. júl. 13. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!