Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?
1+
*Neten meg azok, akikkel matcheltem csak szexet akarnak vagy szexkapcsolatot,
Erre még 1-2x jó leszel nekik.
Hát így elég jól nézel ki tehát ha elmész egy szórakozóhelyre biztos hip hop bepróbálkozik nálad egy jó pár férfi állat. :P
Normális szívből jövő kapcsolathoz viszont nem az kell, hogy egy csinibaba légy. A rendes fiúk,férfiak akkor úgy vannak vele, hogy biztos van barátja meg túl jó hozzám stb. meg úgyis fognak még látni sok csinos lányt az életben. Neked kéne még valami plusz szerintem amitől különlegesebb leszel mint a hozzád hasonló lányok. De bármikor szembejöhet veled valaki aki leszólít és minden megváltozik és szuper lesz.
Ha érdekel nekem bejössz leírás alapján járhatunk :3 :D
Bár én fiatalabb vagyok picikével tehát rám ne írj :O :P
Sajnálom de azok alapján amit leírtál nagyon "high maintenance" nőnek tűnhetsz akit csak egy BMW-vel lehet felszedni. A srácok inkább a pólóban nevetgélő szomszédlány tipusokat szólítják meg mint a túl jól kinézőeket.
Meg mivel így nézel ki, biztos te is a 9/10-es férfiak közeledését várod, nem pistikét a kisboltból.
Szerintem nem viszem túlzásba az edzést, mióta rendszeresen csinálom sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Nem vagyok testépítő, olyan szintű drasztikusságot, ami egy versenyen való eredményes szerepléshez kell, sosem vállanék, nem akarom kizsigerelni a testem és tönkretenni a hormonrendszerem. Nem más, hanem magam miatt csinálom, mióta az átlagos alkatomból inkább csinos lettem, megnőtt az önbizalmam. Ez messze nem jelenti azt, hogy mutogatom magam boldog-boldogtalannak lájkokért/szívecskékért cserébe.
Szórakozóhelyen valóban bepróbálkoznak, de nem egy illuminált állapotban lèvő férfival való gyors légyott a célom. Nem pusztán a külső mejelenésemre fektetek nagy hangsúlyt, tisztában vagyok vele, hogy az csak a 0. lépés egy kapcsolathoz, hosszútávon a belső értekek dominálnak.
Szerintem csak nem talaltad meg meg az igazit. Bar nekem meg nem latszanak a kockaim :)) sot van is rajtuk egy jo reteg bacon, de mar aktivan dolgozok rajtuk. En mindig is komoly kapcsolatot akartam, nem erdekelnek az egyejszakasok, se a bulis reszeg leanyzok.
Szerintem vannak meg ilyenek boven sot, barati koromben is nem is egy. De se en, se ok nem azok akiknek instagramjuk van, tok szuper kepeink lennek, hanem csak simma atlagos emberek akik nem a virtualis terben elnek... 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!