Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi vesz rá titeket, hogy egyik napról a másikra levegőnek néztek egy nőt?
Ismertük egymást, munka kapcsolatban voltunk. Többször keresett, hogy “összejöhetnénk” arra, de végül flörtölésen kívül más nem történt.Igaz ez nem rajta múlt.
Aztán szép lassan megszakadt a beszélgetés, ő sem keresett.Eddig ha összefutottunk köszöntünk egymásnak, előre integetett ha meglátott.Most viszont azt vettem észre, hogy direkt nem néz rám, pedig tuti nincs baj a szemével :).Úgy viselkedik, mint aki meg van sértve.Várta, hogy majd keresni fogom? Érezhetett irántam valamit?
Én nem viselkedtem így soha, még az exemmel sem, ezért kiváncsiskodom.
Mert ez a taktika működik. Lásd ezt a kérdést...
Amíg közeledett, kedveskedett, próbált udvarolni, addig tettél rá magasról.
Most, hogy nem foglalkozik veled, sőt, levegőnek néz, már mindjárt felfigyeltél rá.
Én dettó így voltam. Udvarolni és kedveskedni akartam a nőknek, de rá kellett jönnöm, hogy ez téves út. Nem menő, a megalázás és a semmibe vétel a nyerő egy nő figyelméhez.
Ha levegőnek néz titeket az ember, akkor egyből ágyba akartok bújni a pasival.
Az 1. meg is nyerte a hangszórót. Tökéletes, és korrekt választ adott, amit sok férfi, köztük én is meg tudunk erősíteni.
Udvaroltam 3 nőnek (nem egyszerre!), de nem kellettem, pedig állítólag kölcsönös volt a szimpátia. Miután elköszöntem, csak úgy kaptam az sms-eket, és emaileket tőlük, hogy "Most meg mi a baj?".
Dehogy sértődött meg. Sokkal valószínűbb, hogy megunta vagy az, hogy taktikát váltott. A taktikát már fentebb leírták. Az unalmat meg úgy érzem nem kell ecsetelni.
A lányok mazochista módon "imádnak" szembesülni azzal, hogy bizony nem érnek "annyit".
Nincs itt semmiféle "taktika", emberek.
Addig oké, hogy megunta a szekér után való rohangálást, de... ennyi!
Döntött: nem kér többet a kérdezőből és tényleg nem kér - ezért van a kommunikációKERÜLÉS.
Ellene? Hát például, hogy ilyen gyerekesen viselkedik :)
Kisfiúknak nem egy nő, hanem anyuci mellett a helyük! Ha meg érdekeltem volna komolyabban is, miért nem mondta? Ő csak a szexre tett utalást, arra pedig nem csaptam le...
Részemről az ilyen felejtős, de ettől még tudok köszönni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!