Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak mi vesz rá titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi vesz rá titeket, hogy egyik napról a másikra levegőnek néztek egy nőt?

Figyelt kérdés

Ismertük egymást, munka kapcsolatban voltunk. Többször keresett, hogy “összejöhetnénk” arra, de végül flörtölésen kívül más nem történt.Igaz ez nem rajta múlt.

Aztán szép lassan megszakadt a beszélgetés, ő sem keresett.Eddig ha összefutottunk köszöntünk egymásnak, előre integetett ha meglátott.Most viszont azt vettem észre, hogy direkt nem néz rám, pedig tuti nincs baj a szemével :).Úgy viselkedik, mint aki meg van sértve.Várta, hogy majd keresni fogom? Érezhetett irántam valamit?

Én nem viselkedtem így soha, még az exemmel sem, ezért kiváncsiskodom.

2017. dec. 6. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

Mert ez a taktika működik. Lásd ezt a kérdést...

Amíg közeledett, kedveskedett, próbált udvarolni, addig tettél rá magasról.

Most, hogy nem foglalkozik veled, sőt, levegőnek néz, már mindjárt felfigyeltél rá.

Én dettó így voltam. Udvarolni és kedveskedni akartam a nőknek, de rá kellett jönnöm, hogy ez téves út. Nem menő, a megalázás és a semmibe vétel a nyerő egy nő figyelméhez.

Ha levegőnek néz titeket az ember, akkor egyből ágyba akartok bújni a pasival.

2017. dec. 6. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Az 1. meg is nyerte a hangszórót. Tökéletes, és korrekt választ adott, amit sok férfi, köztük én is meg tudunk erősíteni.

Udvaroltam 3 nőnek (nem egyszerre!), de nem kellettem, pedig állítólag kölcsönös volt a szimpátia. Miután elköszöntem, csak úgy kaptam az sms-eket, és emaileket tőlük, hogy "Most meg mi a baj?".

2017. dec. 6. 14:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Anaerob környezetben.
2017. dec. 6. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Anaerob környezetben, ahol égető szükség lenne oxigénre.
2017. dec. 6. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy sértődött meg. Sokkal valószínűbb, hogy megunta vagy az, hogy taktikát váltott. A taktikát már fentebb leírták. Az unalmat meg úgy érzem nem kell ecsetelni.

A lányok mazochista módon "imádnak" szembesülni azzal, hogy bizony nem érnek "annyit".

2017. dec. 6. 15:34
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Nincs itt semmiféle "taktika", emberek.

Addig oké, hogy megunta a szekér után való rohangálást, de... ennyi!

Döntött: nem kér többet a kérdezőből és tényleg nem kér - ezért van a kommunikációKERÜLÉS.

2017. dec. 6. 15:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Elvesztette az érdeklődését irántad, mert "nem rajta múlt".
2017. dec. 6. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Vagy az, amit az első ír, vagy nem adtál neki semmilyen pozitív visszajelzést, és megunta.
2017. dec. 6. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi szól ellene?
2017. dec. 6. 18:21
 10/13 A kérdező kommentje:

Ellene? Hát például, hogy ilyen gyerekesen viselkedik :)

Kisfiúknak nem egy nő, hanem anyuci mellett a helyük! Ha meg érdekeltem volna komolyabban is, miért nem mondta? Ő csak a szexre tett utalást, arra pedig nem csaptam le...

Részemről az ilyen felejtős, de ettől még tudok köszönni.:)

2017. dec. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!