Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi vesz rá titeket, hogy egyik napról a másikra levegőnek néztek egy nőt?
Ismertük egymást, munka kapcsolatban voltunk. Többször keresett, hogy “összejöhetnénk” arra, de végül flörtölésen kívül más nem történt.Igaz ez nem rajta múlt.
Aztán szép lassan megszakadt a beszélgetés, ő sem keresett.Eddig ha összefutottunk köszöntünk egymásnak, előre integetett ha meglátott.Most viszont azt vettem észre, hogy direkt nem néz rám, pedig tuti nincs baj a szemével :).Úgy viselkedik, mint aki meg van sértve.Várta, hogy majd keresni fogom? Érezhetett irántam valamit?
Én nem viselkedtem így soha, még az exemmel sem, ezért kiváncsiskodom.
Persze, ezzel semmi baj nincs, hogy te ilyen vagy.
Csak az ilyen nőket hívják szűzk-knak...
"Részemről az ilyen felejtős"
Azért rugózol itt (is) rajta, ugye...
Szűz****a?Mert nem feküdtem le vele azonnal, ahogy ő akarta? Bezzeg, ha megtettem volna és úgy írtam volna ki a kérdést, ribi lennék!
Félreérted, én nem futok utána. Nem is keresem vele direkt a kontaktot. Elfogadtam, nem köszönünk, ezek szerint van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!