Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasi, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, ha ott vagyok a közelében nem néz rám, szinte levegőnek néz? Viszont távolról pedig figyel titkokban. Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet számára nem biztos ez a kölcsönösség és próbálja elterelni rólad a figyelmét, mert ideges a közeledben.

Az is lehet az ő részéről nem kölcsönös ez és te látsz bele csak kölcsönösséget.

Lehet még tucat más oka.

2017. szept. 16. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Annyira aranyos vagy hogy felteszed negyedszerre is a kérdést :D de a válasz ugyanaz: semmi értelme sincs.
2017. szept. 16. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Volt már.
2017. szept. 17. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen hülye kérdéseket, komolyan. Miből tudod, hogy a repülőgép repül? Komolyan, most erre válaszolj, kérlek. Egyszerűen beszarok, hogy olyan kérdéseket tudnak feltenni emberek, amiknek pont annyi értelmük van, hogy semennyi, és ők is tudják rá a választ, de baromira unatkozik, így kiír valamit csak azért, hogy addig is csináljon valamit. 16 évesen tanuljál, aztán menjél haverokkal bulizni, élni, ne hülyeségeket csinálj a neten!

Na, vajon mi legyen?? Tippelj! Kérdezd meg tőle. Totál evidens volt, nem? Atyasságosuramjézus, én ezt már nem bírom idegekkel komolyan! -_-

2017. szept. 17. 00:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magát nem érzi elég jónak hozzád, és fél réd nézni. Nem akarja kimutatni vonzalmát. Én is voltam így régen. Ha nem figyelt a csaj néztem, de amikor elmentünk egymás mellett direkt elfordítottam a fejem is.
2017. szept. 17. 02:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Vagy nem is azert nez, mert tetszel neki. Tavolrol jobban tud rohogni magaban.
2017. szept. 17. 08:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Honnan vagy olyan baromira biztos benne,hogy kölcsönös? Vagy csak te képzeled ezt be? Én is jártam már így, nagyon tetszett a srác, gy hát persze,hogy azt gondoltam biztos azért figyel rám mert én is bejövök neki. Hát nem így volt, erre ne alapozz,hogy a távolról figyel. Legtöbben ezt csináljuk azért van a szemünk,hogy lássunk vele :D

Talán mondta, beszéltetek erről,hogy köztetek több is kialakult mint sima szimpátia?

Mert amíg nem tudod 100%-ra ezt, addig kominálhatsz össze-vissza, nincs semi értelme.

Egyébként meg ha magamból indulok ki, akkor én sem szoktam kimutatni azok irányába a vonzalmam akiknél tudom,hogy nincs még egy kis apró esélyem se. Ahogy felettem írták próbálom kerülni az illetőt én is.De ha tudnám, hogy ő is szeret valamennyire, akkor bátrabb lennék és nem lennék elutasító.

2017. szept. 17. 09:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De igen,már beszéltünk erről, hogy ki mit érez és igen, ő bevallotta, hogy szeretné ha több lenne köztünk,mint ami most jelenleg van.
2017. szept. 17. 09:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez így megint más, mintha egy random "idegen" lenne. Hány évesek vagytok? Mert ez így, hogy szeretne, ha lenne valami, de levegőnek néz azért. Ez így mi? Akkor nyílván nem valami komoly dologra gondolt.
2017. szept. 17. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet idő kell neki, azt tudom tanácsolni, hogy viszonyulj hozzá megértően és támogasd mindenben. Ha még mindig úgy érez irántad, akkor ő is közeledni hamarosan hidd el. Állj mellette mindenben és éreztesd vele,hogy rád mindig számíthat. Lehet az átlagnál kissé félősebb a srác. Az is lehet,hogy zavarban van sokszor előtted. Mosolyogj rá sokat,hogy feloldódjon.
2017. szept. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!