Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasi, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, ha ott vagyok a közelében nem néz rám, szinte levegőnek néz? Viszont távolról pedig figyel titkokban. Ennek mi értelme van?
Lehet számára nem biztos ez a kölcsönösség és próbálja elterelni rólad a figyelmét, mert ideges a közeledben.
Az is lehet az ő részéről nem kölcsönös ez és te látsz bele csak kölcsönösséget.
Lehet még tucat más oka.
Ilyen hülye kérdéseket, komolyan. Miből tudod, hogy a repülőgép repül? Komolyan, most erre válaszolj, kérlek. Egyszerűen beszarok, hogy olyan kérdéseket tudnak feltenni emberek, amiknek pont annyi értelmük van, hogy semennyi, és ők is tudják rá a választ, de baromira unatkozik, így kiír valamit csak azért, hogy addig is csináljon valamit. 16 évesen tanuljál, aztán menjél haverokkal bulizni, élni, ne hülyeségeket csinálj a neten!
Na, vajon mi legyen?? Tippelj! Kérdezd meg tőle. Totál evidens volt, nem? Atyasságosuramjézus, én ezt már nem bírom idegekkel komolyan! -_-
Honnan vagy olyan baromira biztos benne,hogy kölcsönös? Vagy csak te képzeled ezt be? Én is jártam már így, nagyon tetszett a srác, gy hát persze,hogy azt gondoltam biztos azért figyel rám mert én is bejövök neki. Hát nem így volt, erre ne alapozz,hogy a távolról figyel. Legtöbben ezt csináljuk azért van a szemünk,hogy lássunk vele :D
Talán mondta, beszéltetek erről,hogy köztetek több is kialakult mint sima szimpátia?
Mert amíg nem tudod 100%-ra ezt, addig kominálhatsz össze-vissza, nincs semi értelme.
Egyébként meg ha magamból indulok ki, akkor én sem szoktam kimutatni azok irányába a vonzalmam akiknél tudom,hogy nincs még egy kis apró esélyem se. Ahogy felettem írták próbálom kerülni az illetőt én is.De ha tudnám, hogy ő is szeret valamennyire, akkor bátrabb lennék és nem lennék elutasító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!