Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi miért írkál egy nagyon csinos és értelmes csajnak, ha nem hívja el randizni, találkozni? Ennek mégis mi értelme?
főleg a fiúk véleménye érdekel, de csajok ti is írhattok.
Az egyik barátnőmmel kapcsolatban érdekel a dolog. Egy dekoratív, közvetlen, értelmes lányról van szó.
Elég sokan szoktak neki írni facebookon, van hogy hetekig hónapokig írosgál valakivel, viszont a töredéke az aki el is hívja egy randira, találkozni. És valahogy nem értem a logikát benne, mert nem hinném hogy barátkozni akarnak. És miért írkál a srác hetekig valakinek ha nem hívja el, de még találkozni sem?
Te vagy az a barátnõ, nem? :)
Amúgy a kérdésre a válasz a szórakozás miatt :)
Tényleg egy barátnőmről van szó. Nekem is szoktak írni, bár jóval kevesebben. Egyszerűen csak nem értem mi ebben a szórakozás. Szerintem személyesen tudja valami megismerni a másikat, bár ez csak az én gondolatom.
És mivel egy valóban vonzó lányról van itt szó, azért gondolom hogy nem barátkozni akarnak.
Mert a lánytól semmi arra utaló jelet nem érzékelnek, hogy ő többet szeretne egyszerű ismerkedésnél és nem akarnak kínosan beégni.
Így aztán maradnak a langyos tűz mellett mert mégis csak jó érzéssel tölti el őket, hogy egy nagyon jó csaj beszélget velük.
azért mert a mai élettelen 20-25 közötti fiú korosztályból kikopott a talpraesettség, és azt remélik ha ráírnak egy jó csajra akkor egyből nedves bugyival az ölükbe ülnek.
mindenki csak írogat, ez igaz mind a két nemre.
ebben a virtuális szar világban élik az életük, semmit nem tudnak a "való" életről és a párkapcsolatokról.
csak a fészbúk meg a lájk, ez a mai önkifejezés legjobb formája. (szerintük)
#7: Milyen talpraesettségről beszélsz? Ha bredpittszintű srác ír a lányokra, akkor tényleg egyből nedvesedik a bugyi. Ha egy ronda srác, akkor lehet akármilyen talpraesett, semmire sem fog menni.
Mindenki csak írogat? Azért van ennyi terhes tini? D:
Fenéket, nagyon egyszerű ez. Már annak is örülnek, hogy egyáltalán ennyire is törődik velük a lány. Sokszor sokaknak már ez is egy kibszott nagy dolog, hogy pár napig, hétig nem lettek lekoptatva a francba. Továbblépni meg nem mernek, mert félő, hogy még ez a picike a szívüket melengető dolog is elveszik, ha nemet mond a csaj.
Mi ezen a nem logikus?
Meg mernék tenni, hogy elhívják randira, mert a ráírást is meg merték tenni, csak elbukni nem akarják ezt a picike, de melengető sikert. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!