Ezeket az idézeteket mire lehet fordítani magyarul úgy hogy érthető is legyen és legyen értelme?
"A monster born from dusk to
dawn can't be your saviour"
"Lets..
Rest
A bit.."
"I'm arrogant but not
so much that I'd
irresponsibly save
someone just to brag
about it"
"no one really
thinks of others
you will lose
everything if you
can not keep up"
"A monster born from dusk to dawn can't be your saviour
pain tends to heal as time passes
but personally I don't want time to heal my wounds"
"you are not wrong
you fought to protect your world
Isn't that good enough?
After all justice in this world is just a bunch of principles made by those with power to suit themselves"
"maturity is when
you have the
power to destroy
someone who did
you wrong but you
just breathe walk
away and let life
kill them"
"I was born to end up alone"
"now sad it would be should laughter disappear"
Porból hajnalig született szörnyeteg nem lehet a megmentőd.
Pihenjünk... egy... kicsit.
Arrogáns vagyok, de nem annyira, hogy csak azért mentsek meg valakit, hogy később eldicsekedhessek róla.
Senki nem gondol másokra igazán. Mindent elveszthetsz, ha nem tartod a lépést.
Az idő meggyógyítja a sebeket, de én személyesen nem szeretném, hogy begyógyítsa az enyéim.
Nem vagy hibás. Harcoltál, hogy megvédd a világod, nem elég jó ez? Hisz e világ igazsságossága csak egy csomó törvény, amelyeket azok fektettek le a saját javukra, akiknek hatalmuk van.
Az érettség az, amikor megvan a hatalmad, hogy elpusztítsd azt, aki rosszul bánt veled, de te csak veszel egy mély levegőt, elsétálsz, és hagyod, hogy az élet álljon bosszút.
Arra születtem, hogy egyedül végezzem.
Az utolsót vesszők nélkül képtelenség kibogarászni. A többinél még megoldottam, de ha legközelebb azt akarod, hogy valaki ilyesmiben segítsen, legalább vedd a fáradságot, hogy helyesen (tehát vesszőkkel, pontokkal stb) másolod be a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!