Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen egy idegen, idősebb pasi erőszakosan közeledett felém, nyomai vannak, van értelme feljelenteni?
Tetszett, de aztán eldurvult, szorította, kiszívta a nyakam, leszorított, nem tudtam ellenkezni. Vannak nyomai, képet privátban küldök, akit érdekel.
Van értelme rendőrségre menni? (A nevét tudom)
17/L
Miért is jelentenéd fel?
Nem tett semmit.
Nincs.
Bárminemű kártérítést csak polgári per esetén igényelhetnél, a rendőrség pedig nem foglalkozna az üggyel.
Sajnálom, de ez van. Még nemi erőszaknál sem igen tudnak sokat tenni, nyakkiszívással gondolom még annyit sem.
Legközelebb szólj a kidobóknak, ők majd elintézik.
Nem tudtál ellenkezni? Miért nem kértél segítséget?
Esl jelezd a szóraozóhelynek, vagy ne menj oda többet.
Na várj. Én nem ismerek sok szórakozóhelyed, de gondolom nem koedukált WC-ket használnak.
Szóval hogyan került ő a női WC-be vagy te a férfiba?
Ha egy szórakozóhelyen egy lány elvonul egy sráccal(ráadásul nem kintre beszélgetni hanem awcbe!!) akkor valoszinü d-gás lesz..gondolhattad volna te is hogy nem azért hiv maga után hogy befonja a hajadat.
Egyébként ilyen indokkal hogy kiszivta a nyakad stb..max kiröhögnének a rendörségen..
Am megkérdezhetem hogy "menekültél" el végÜl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!