Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők! Ti fogadjátok a csúnya férfiak közeledését, vagy olyanok vagytok mint a szép nők, hogy levegőnek nézitek őket?
Csendes farkaskutya, Rakott krumpli, Strohmann, Suhanó pásztorkutya újratöltve.
Welcome back, dühös sivatagi róka, már hiányoztál! :D
2. Kéne már nekik valamilyen csapatnév nem?
Nem, nem nézem levegőnek őket. Ők néznek engem :D
Ja és ismét kiderült, hogy a párválasztás egyedüli alapja a külső, az emberek pedig mind objektíven besorolhatók a "szép/jóképű", "átlag", illetve "csúnya" kategóriákba. Egyéni ízlésről szó sincs.
Meg a másik: ki fog itt önként és dalolva belemászni a "csúnya nő" kategóriába? :-D (rajtam kívül persze)
Én kifejezetten szép nőként összejöttem egy rettenetesen csúnya pasival, 19 évesen.
Kiderült, hogy belül is undorító, ezért elhagytam viszonylag hamar.
Azután úgy voltam, hogy szóba nem állok többé rusnyákkal, mert ugyanakkora eséllyel szennyek belül, mint bárki más, ezért, ha már esetleg megint kifogok egy szennyet, legalább jól nézzen ki.
Azóta van egy jókéű és rendes párom már 5 éve, szóval nem téma.
A kérdésre annyit válaszolnék, hogy a csúnya nőknek is van szeme. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!