Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nem olyan szép fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nem olyan szép fiúnak szép barátnője van, miért gondolják sokan, hogy biztos nagyon gazdag?

Figyelt kérdés
A barátomnak néha tesznek fura megjegyzéseket, pillantásokat, ha pl. étteremben vagyunk vagy utazunk, esetleg ha eljön velem vásárolni. (ahol csak akkor fizet nekem ő, ha ajándékot szeretne venni, de nem tudja, minek örülnék és mire van szükségem)

2018. jan. 9. 11:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehát azt hiszik, hogy a barátod gazdag, mert ő csúnya, te pedig szép?

31/f

2018. jan. 9. 11:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen :D
2018. jan. 9. 11:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert irigyek. Nálunk a férfi kollégáim mindig arra tippelnek, hogy hatalmas a szerszámom, mert nem értik miért van annyi sikerem a nőknél, amikor nem vagyok jóképű és gazdag sem. De persze annyi sikerem nincs mint ők felfújják, egyszerűen csak tisztelem, szeretem a nőket, van önbizalmam, magas vagyok, imádok táncolni stb. Bár csak akkora sikerem lenne mint a férfi kollégáim hiszik...40F
2018. jan. 9. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan idióták.

Nekem apám gazdag, ne tudd meg, milyen pillantásokat kapunk mikor együtt vagyunk valahol :D (Jól szituált 50-es fazon jó kocsival meg mindennel, plusz egy csinos huszonéves lány) - nem hasonlítunk egymásra.

Mi ezen már tök jót szórakozunk, tojni kell rá, hogy ki mit gondol. :D

Ha ti boldogok vagytok együtt és szeretitek egymást, akkor más meg gondoljon amit akar.

2018. jan. 9. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert a szép nők általában nem választanak a "ligájuk" alá eső férfiakat - ezért ha nagy ritkán mégis ez történik, azt gondolják a népek, hogy a pasi biztos kompenzált valamivel. Mi a legkézenfekvőbb? Hogy a pénzével. Anyagias világot élünk, mindenkinek ez ugrik be elsőként. Meg aztán nap, mint nap az orrunk alá tolják Kedves Ferit és Zimány Lindát, Andy Vajnát és az ő Timikéjét, stb., ahol szintén nem a két szép szeméért vagy a kockás hasáért szereti a nő a férfit, ez nyilvánvaló.
2018. jan. 9. 11:39
 6/15 anonim ***** válasza:

"A barátomnak néha tesznek fura megjegyzéseket, pillantásokat, ha pl. étteremben vagyunk vagy utazunk, esetleg ha eljön velem vásárolni. "

Csak beképzeled.

A kutyát sem érdekli, hogy étteremben, utazáson, stb. kinek milyen párja van.

2018. jan. 9. 11:47
 7/15 anonim ***** válasza:
kisugarzasnak hivjak.
2018. jan. 9. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért megnéznélek magamnak benneteket kérdező :D

31/f

2018. jan. 9. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Mert egy szep no konnyen talal szep pasit es mindenki tudja hogy a "belso is szamit" duma hazugsag, igy az a kovetkezo legvaloszinubb magyarazat hogy a penze miatt van vele a no.
2018. jan. 9. 12:28
 10/15 A kérdező kommentje:
Nos..nem csúnya a barátom, nekem nyilván a legjobb pasi a földön. A barátaink Post Malone-hoz hasonlítják. Szóval van egy egyedi stílusa, ami neki jól áll, de pl. szüleim is elborzadtak, mikor bemutattam.
2018. jan. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!