Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek levegőnek a férfiak élőben és neten is?
Én nem úgy vettem észre, hogy saját magánál feljebb lévő kell neki... hanem hasonlóan értelmes... ez miért akkora elvárás? Nyilván való, hogy nem akar egy olyannal összejönni, akinek annyi esze van mint egy marék molylepkének..
Én személy szerint nem láttam sehol, hogy arra utalt volna, hogy neki pénzesebb, vagy jobb ember kéne nála...
Szerintem nincsen baj veled, kiegyensulyozott csajnak tunsz, csak nem volt szerencsed es olyanokat fogtal ki akik nem akartak hosszutavu kapcsolatot.
Az itt kommenteket kicsavaro semmitmondo emberek valaszat ne vedd figyelembe. Tok jo vagy ugy ahogy vagy. A lenyeg hogy te boldog legyel, mindegy az hogy muszempilla mumell vagy barmi mas. Megfogod talalni az igazit csak ne add fel a keresest :)
Jézusom, szerintem a kőbunkókon kívül senki sem mer kezdeményezni nálad :D
Ráadásul hiába mondod azt, hogy a pénz nem érdekel téged, mert pontosan úgy nézel ki, mint akit havonta kell nyaralni vinni. Csak a bunkók és a nagyon tehetősek mernek leszólítani vagy rád írni szerintem.
A műszempilláról, műkörömről, sminkről és az igényes hajról sokaknak tévesen műnő jelleg ugrik be. Gondolom a Kelemen Annák és társaik miatt.
Én is a természetesebb megjelenést szeretem, mégis elismerem, hogy az előbbi kiegészítők jól használva nagyon szépek, és sokat hozzáadnak a nőkhöz.
30f
En mas szemszogbol fogom kozeliteni a problemadat. Lehet erzodik a viselkedeseden, hogy nagyon szeretnel parkapcsolatot es emiatt gorcsos illetve ideges vagy.
Tudom nem egeszen ugyanaz a tema, de nekem a baratkozas ment/megy nehezen, mert nagyon idegesse valok ismeretlen emberek kozeleben es ez bizony kiul a testbeszedemre, hallatszik a hangomon, az emberek pedig nem latvan a fejembe csak annyit erzekelnek ebbol, hogy valami gaz van es tovabballnak.
Nem lehetseges, hogy megvaltozik a viselkedesed ferfiak kozeleben?
Probald elemezni az osszes szituaciot amibe belekerultel azota, hogy partner keresesben vagy. Ha leporgeted ezeket az esemenyeket ujra es ujra, nagyobb esellyel bukkansz ra a problema gyokerere. Ha pedig mar tudod mi all a sikeetelenseged hatterben, tenni is fogsz tudni a megoldasaert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!