Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elönyt jelent, ha huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elönyt jelent, ha huszonéves lányként van saját pénzemből vett (nem örökölt) ingatlanom?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
20%
Eleg fura.. Hogy sikerult osszehozni?
2020. júl. 8. 13:40
 2/67 anonim ***** válasza:
83%
Ha van eszed, akkor nem mondod el a srácoknak, mert lehúznak!
 3/67 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen önerőből? Senki sem segített be? Hitelmentes?
 4/67 anonim ***** válasza:
78%
Relatív. Van amiben előny, van amiben hátrány.
2020. júl. 8. 13:41
 5/67 anonim ***** válasza:
83%

1.-nek.

Haveromnak is van. 27 éves. A ház meg 4M volt.

6/67 anonim ***** válasza:
3 yes.
 7/67 A kérdező kommentje:
Mielőtt rosszindulatúan valaki megjegyezné, nem erotikus munkából. 18 éves korom óta dolgozom, volt egy hosszabb időszak, hogy egyszerre 2 munkahelyen is és spóroltam, nem herdáltam el a pénzemet. Ameddig más bulizott, piált fiatalon, én félreraktam.
2020. júl. 8. 13:42
 8/67 A kérdező kommentje:
Nincs rajta hitel, Budapesten van. Az összeg 75%-át én fizettem ki, maradék részébe besegítettek a szüleim, de ragaszkodtam hozzá, hogy visszafizetem nekik apránként. Én is 27 vagyok.
2020. júl. 8. 13:43
 9/67 anonim ***** válasza:
54%

Mikor egy huszonéves azzal jön, hogy a saját pénzéből vett lakást, ott valami általában nem kerek. Akár férfi, akár nő az illető. Tudom, tudom, ezen az oldalon mindenki Googe ex-alkalmazott vállalkozó csodagyerek, hát hogyne.

Vagy van 20 év hitel, vagy valami kétes munkával hozta össze, vagy kamuzik vagy egy pármilliós romos lyukat vett a halál fszán, mert nem bírt várni pár évet vagy kiderül, hogy mégis csak van benne szülői segítség (akár olyan értelemben, hogy amíg gyűjtötte a pénzt, szépen eltartották).

2020. júl. 8. 13:43
 10/67 anonim ***** válasza:
74%

Igaz, egy 2-3 milliós parasztház is ingatlan.

De most komolyan, milliókat keresel havi szinten? És nyilván az se mindegy, hogy milyen ingatlan, mennyiért vetted.

(Nem lehetsz valami okos, ha ilyen kérdést felteszel itt. Nem, kislány, oltári nagy hátrány, ha van egy hitelmentes lakásod. Most ezt komolyan kérdezted?)

2020. júl. 8. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!