Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elönyt jelent, ha huszonéves lányként van saját
pénzemből vett (nem örökölt) ingatlanom?
A 19.5 M lakás 75%-át fizetted. Azt írod, 27 éves vagy és 18 éves korod óta dolgozol. Suli mellett levelezőn diplomáztál (?). Havi szinten, 9 éven keresztül 135417 Ft-os kellett félreraknod. Tehát beszálltál a reszibe és fenntartottad magad, mégis sikerült 135 e Ft-ot havi szinten félreraknod?
A minimálbér összege (most!) bruttó 161000 Ft.
2020. júl. 8. 17:18
52/67 A kérdező kommentje:
Nem kell rám emiatt felnézni vagy 8. csodaként tekinteni, bőven elég, ha elfogadja a pasi, hogy ez a helyzet és nem használ ki emiatt. Férfiak részéről próbálkozásokból nincs hiány, de komoly kapcsolatom nem alakult ki a fentebb említettek miatt.
A 2 munkahelyemen kerestem összesen 245 000-270 000 Ft-ot (kezdetben ennél egy kicsit kevesebbet), ebből arra törekedtem, hogy minden hónapban 150 000-ret félretegyek. Amikor bejött egy váratlan kiadás, akkor a következő hónapban többet tettem félre, hogy megmaradjon az egyensúly. Most sem minimálbért keresek, de nem tudom miért jó ennyire egy ismeretlen zsebében turkálni.
"10%-ig tisztességes munkát végeztem és végzek"--- a fennmaradó 90% fedezte a vásárlást?
2020. júl. 8. 17:44
Szia, szerintem titkold. Távolságot tartani kell 6 hónapig minimum egy palitol, de lehet ismerkedni. Én ugyanígy csináltam, csak 23 éves vagyok. Magamnak dolgozok.
2020. júl. 8. 17:56
55/67 A kérdező kommentje:
Egy nulla lemaradt, bocsánat, természetesen 100%-ot akartam írni.
56/67 A kérdező kommentje:
Elég érdekes kapcsolat az, ahol 6 hónapig nem jársz a másiknál, függetlenül attól, hogy saját lakásában, albérletben vagy szülőkkel lakik.
mondjuk az nem semmi, van egy haverom, 35 éves, nettó 300 at keres, de abból 150 megy a lakhatásra és a rezsire, 50 egyebekre, kaja, meg még 50 ide-oda. Hónap végére ha 30-40 marad neki, akkor már örül, mint majom a farkának. Te valamit eszméletlenül tudsz, ha így beosztod a zsét.
2020. júl. 8. 18:09
Tekintsünk el az irigykedőktől. Társkeresésben nem előny, de ha már komolyabbra fordul, akkor nyilván kényelmesebb ha már van házad. Kérdés, hogy te ez miatt mennyire fogsz majd rámenni a pasi anyagi dolgaira, hisz neked már van egy házad, neki is legyen minimum X értékben valamilye, gondolom én.
2020. júl. 8. 18:30
59/67 A kérdező kommentje:
Annyi elvárásom van, hogy legyen stabil munkahelye és ne herdálja el minden hónapban a teljes fizetését, legyenek hosszútávú céljai. Az hogy van-e lakása, autója teljesen mindegy.
Félreértés ne essék, nem irigykedem. Csak furcsa, higy végzettség nélkül, diakként közel 300 nettót adó munkád volt, ami tisztességes.
2020. júl. 8. 18:56
További kérdések: