Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elönyt jelent, ha huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elönyt jelent, ha huszonéves lányként van saját pénzemből vett (nem örökölt) ingatlanom?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
*rezsibe
2020. júl. 8. 13:52
 22/67 anonim ***** válasza:
51%
Akkor mostmár ideje lenni egy normális hapsit összeszedni magadnak.
2020. júl. 8. 13:54
 23/67 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: azóta is minden hónapban applikácion vezetem az összes kiadásom, hogy lássam mire mennyi pénz megy el. Ilyen téren nagyon tudatos vagyok, mert vanna további céljaim is pl. saját autó vásárlása).
2020. júl. 8. 13:54
 24/67 anonim ***** válasza:
68%
Előnyt jelent de, kélek tartsd titokbaon ha lehet.
2020. júl. 8. 14:01
 25/67 anonim ***** válasza:
82%

Neeem, tök gáz, ha van lakásod! :D

Viccet félretéve: párkapcsolat tekintetében annyiban kéne csak előnyt jelentenie, hogy nem anyukádhoz kell hazavinni a pasidat, hanem kettesben lehettek, továbbá ha szakítotok, akkor neked tutira nem kell gondolkoznod azon, hogy most hová menj.

Ha bármilyen párjelölt egyéb előnyt lát ebben (főleg anyagit), az már inkább probléma. Az mondjuk tényleg pozitívum, hogy tudsz gondoskodni magadról, nem kell attól félniük, hogy rajtuk fogsz élősködni. De ha ennél jobban örülnek annak, hogy "pénzes" vagy, akkor fordul a kocka, és te félhetsz attól, hogy kihasználnak anyagilag Pl. a pasid kényelmi, spórolási lehetőséget lát abban, hogy a fél életét nálad tölti vagy be is költözik hozzád, de a rezsi/háztartás költségeibe nem nagyon száll be, mivel "ez nem az ő lakása".

2020. júl. 8. 14:17
 26/67 anonim ***** válasza:
24%
Manapság vidéken a legtöbb ismerősöm vesz 4-5 millióért parasztházat, rákölt még ugyanennyit fejújításként.
2020. júl. 8. 14:17
 27/67 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy meg egy nőnek nagy előny, nem kell alkalmazkodnia. Nem egyszer volt olyan 4-5 éve, hogy elmentem egy nőhöz, akinek lakása volt. Segítettem a rezsibe, hitelbe, de az első alkalommal amikor nézeteltérésünk volt, akkor a szememre vetette, hogy te csak megtűrt személy vagy a lakásomba. Na, soha többet ilyet. A legtöbb lakásos férfi nem hányja ezt a nő szemére
2020. júl. 8. 14:19
 28/67 anonim ***** válasza:
83%

Csak kerdezem, akik itt haborognak, hogy ja ugy konnyu, ha valakinek lakott, azoknak mi baja? 27 evesen sajat ingatlanja van, tok lenyegtelen, hogy a szuleinek fizet vissza 25%-ot es hogy addig nem alberletben elt.

Tele van az oldal 35 eves mamahoteles ferfiakkal, akiknek igy sem sikerult osszesporolniuk egy sajat lakasra penzt :D Na, ok pl mit csinaltak akkor az elmult 17 evben?

(Megjegyzem, a legtobb irodai munkara nyelvtudassal felvesznek erettsegivel is 18 evesen, aztan ha 18 evesen meg a kezdofizetest is kapod, kb 2-3 ev alatt meg lehet duplazni azt.)

2020. júl. 8. 14:30
 29/67 anonim ***** válasza:
61%

"Mikor egy huszonéves azzal jön, hogy a saját pénzéből vett lakást"

Nem csak a II/xii. kerületben lehet venni. Kisebb településeken, falvakban sokkal olcsóbb

2020. júl. 8. 14:35
 30/67 anonim ***** válasza:
55%
Hogy valaki válaszoljon is a kerdesedre: nekem is van saját lakásom huszonéves nőként. Inkább hátrány parkereses szempontjabol. Ez kb olyan mint ha többet keresel nála. Nem érzi magát férfinek ha ő cuccol hozzád. Szánalmas és pitianernek hangzik de sajnos a legtöbb férfira igaz. Pedig én soha nem hánytam egyik szemére se amit itt valaki írt, hogy megturt személy meg az én házam stb.
2020. júl. 8. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!