Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elönyt jelent, ha huszonéves lányként van saját pénzemből vett (nem örökölt) ingatlanom?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 13:37
41/67 anonim válasza:
Milyen jó, hogy másoknak olyan gondja van, hogy vajon elmondjam vagy titkoljam el, hogy 27 évesen van egy saját házam/lakásom. Kicsit irigyellek...
42/67 A kérdező kommentje:
Nem fizetik ki, de így nyugodt a lelkiismeretem. Nem tartom magam emiatt droidnak és nem azért csinálom, hogy minél hamarabb feljebb léphessek a ranglétrán. Szerencsére este 9-ig nagyon-nagyon ritka, hogy benn maradjak, inkább csak plusz 1-2 óráról van szó általában.
2020. júl. 8. 16:10
43/67 A kérdező kommentje:
#35-ös hozzászólásomban részletesen leírtam, hogy mi vele a konkrét problémám.
2020. júl. 8. 16:11
44/67 anonim válasza:
Itt nálunk a kisvárosban 6 m ért elég pofás kis 2 szobás lakást veszel Kelet-Mországon, azt meg 5 év alatt össze lehet gyűjteni és már 30 évesen lesz normális lakásod. Persze ha a kérdezőnek mindez még korábban összejött, akkor nagyon tudhat valamit.
45/67 anonim válasza:
"Én akár több órával tovább is benn maradok, esetleg, ha van lehetőségem rá, akkor hazaviszem a munkámat és folytatom, ameddig kész nem vagyok."
A lakás nem oszt, nem szoroz, nekem is van, de hogy velem ezt a karrieristáskodást nem csinálnád egy kapcsolatban, az biztos.
46/67 anonim válasza:
ugye ha valaki ennyit dolgozik, hogy 8 tól nem 4 ig hanem este 9 ig bent marad, az 10/9 esetben 40 évesen 47-50 évesenek fog kinézni, annyira tönkre fog menni, plsz rámegy a kapcsolata is, aztán 40 évesen macskás nő marad majd mind (tudom, vagy 30 ilyen nőt ismerek, mint egyedül van, vagy csak pár hétre talál hapsit, aztán emiatt az is elhagyja). Nem minden a pénz, sőt többedrangú egy bizonyos kor fölött.
47/67 anonim válasza:
Tehát 15 milliót spóroltál 9 év alatt úgy hogy rezsi be is beszálltál és tanultál levelezőn.Elvileg sikerülhet de akkor maxoltad volna ki ha hamarabb születsz. Ennyiért én 2015 első felében (közvetlenül a nagy ingatlan bumm előtt) én egy 2. kerületi 75 négyzetméteres lakást vettem. Közepes állapotúként értékelte a biztosító tehát nem egy lelakott valami volt kb 3 milliót költöttem felújításra
48/67 A kérdező kommentje:
Marad időm a munkám mellett a hobbijaimra, barátaimra és párkapcsolatra is lenne. Nem mindennapos dolog, hogy jóval tovább maradok benn, szerintem nagyon félreértetek. Hétvégéim ráadasul teljesen szabadok, mióta csak egy munkahelyem van. Pont fordítva van, legtöbben fiatalabbnak néznek a koromnál.
2020. júl. 8. 17:00
49/67 anonim válasza:
Kérdező, te vagy a világ 8. csodája, mert huszonévesen önerőből lakásod van, időd is van bőven kapcsolatra, nem nézel ki 40 nek sem a sok munkától. Ja nem vagy főnyeremény, mert ha az lennél soha fel sem nézél egy ilyen jött-ment kamuzós oldalra és vad idegenektől véleményt sem kérnél, mert egy sikeres nőt ellepik a barátnők és a pasik is a valós életben, és csak azért megy fel a netre, hogy visszaírjon a hódolóinak, nem pedig gykzzon....
50/67 anonim válasza:
Nekem is saját tehermentes budapesti lakásom van, nagyrészt önerőből, az ára ötödét kaptam a szüleimtől (igaz csak egy 53 nm panel), kocsim is van, jó állásom, sok egyéb megbízásom de ezek sosem jelentettek előnyt, illetve sosem "csinálok" ilyen dolgokból előnyt. Lett volna olyan lány, aki csak a pénz, illetve lakás miatt akart össze jönni velem, hamar lepattintottam. 28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!