Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elönyt jelent, ha huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elönyt jelent, ha huszonéves lányként van saját pénzemből vett (nem örökölt) ingatlanom?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 13:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:
2 munkahelyen dolgoztam párhuzamosan, de ezt már valamelyik kommentemben írtam.
2020. júl. 8. 18:58
 62/67 anonim ***** válasza:
72%

Jézus már hogy fel van háborodva mindenki :( Miért nem tudunk örülni másnak a sikerének ? Miért azt kell KISZÁMOLVA keresni mindenbe, hogy miért is nem jöhetett össze neki ???

Igen, vannak akik az életben elértek valamit, még ha fáj is. Sőt vannak olyanok is akik semmit sem tettek érte (abszolút semmit), és kaptak új családi házat, mert gazdag családból valók. Ilyen az élet, lehet irigykedni attól neked még sz@r marad ... csak szólok.

2020. júl. 8. 19:04
 63/67 anonim ***** válasza:
27%

Kit erdekel amugy a minimalber osszege, vagy ti azt hiszitek, erettsegivel csak minimalbert lehet keresni, vagy ugy altalaban? Elarulom, kb csak a kozalkalmazottak keresnek minimalbert, legalabbis naluk fix a keves osszeg, de azon kivul kb a minimalbertol a csillagos egig mindenfele osszegeket lehet keresni. Meg egy mezei bolti elado allas is olyan, hogy kifoghatsz olyan helyet, ahol 130 ezerrel akarjak kiszurni a szemed, de olyat is, ahol 250-et adnak. Az irodat, amit mar emlitettem korabban, pedig ne is emlitsuk. Tesom 300 korul keres, csak azert, mert tanult anno gimiben egy bizonyos nyelvet es kb emlekezett 50 szora, rogton megkapott egy sima szamlalemzos melot, kb pont annyira kell hasznalnia az adott nyelvet, hogy kulonbseget tudjon tenni par alapszo kozott, ami egy szamlan altalaban van😀

Bp-n kb az nem talal normalis munkat, aki tenyleg alkalmatlan barmilyen komolyabb feladat ellatasara. Az meg nem tudom, miert ilyen ordogtol valo dolog egyedeknek, hogy munkaido vegen bentmaradni 1-2 orat, nekem is mindig volt idom a kapcsolatomra, akarmennyit tulorazom epp. Ebbol soha nem volt gondom. Nyilvan nem kotelezo, csak aki ugy all hozza a munkahoz, ahhoz a felettesek is ugy fognak allni, lehet valasztani, csak akkor meg mire fel a siras utolag, hogy teged nem leptetnek elo, te nem keresel annyit.

2020. júl. 8. 19:14
 64/67 anonim ***** válasza:
19%

A kérdésre válaszolva: nem, nem előny.

Valamint lehetnek olyan helyzetek amikor már hátrány.

Ha jót akarsz magadnak elhallgatod, akár olyan áron is hogy kicsit ferdítesz.

Ha ezt meghallanám egy nőtől már az elején, akkor pár pillanatra önbizalomhiányom lenne, pedig ez rám egyáltalàn nem jellenző! És elgondolkodnék akarhat-e tőlem valamit ez a nő? Pedig ennyit én is fel tudok mutatni. De mégis fura.

Ami előny benned például, hogy munka mellett szereztél diplomát.

28/F

2020. júl. 8. 19:59
 65/67 anonim ***** válasza:
0%
Valaki írta, hogy a srácok le akarnak húzni én nem akarnálak lehúzni hanem érdekelne, hogy honnan van de amúgy nálam ez nagy előny de nem mindegy, hogy milyen persze. 23F Viszont tényleg sokan akarnának lehúzni de én inkább nem akarnálak de akkor a legnagyobb előny ha céltudatos és okos a nő mellé.
2020. júl. 8. 19:59
 66/67 anonim ***** válasza:
81%
65- Még háromszor írd le, hogy nem akarnád lehúzni!
2020. júl. 8. 20:15
 67/67 anonim ***** válasza:
68%

Ja, 65-ös! A csaj nem egy kis pitsa aminek te nézed! És nem fog összejönni egy ilyen kis görénnyel.

Le a kalappal a teljesítményed előtt. Én is szoktam spórolni mint az állat, de utána sokszor megiszom ennek a levét. Jelenleg én is 200-akat teszek félre. Most kivételesen jó ideje megy ez. Egyedül k.... nehéz amúgy. Eddig csak lehúzós csajaim voltak. Mindig csak vitték a zsét...

Amúgy meg annyi családtámogatás van, hogy ha mindkét félnek van valamennyi kezdőtőkéje, ketten el lehet indulni az életben. Csajozással nincsen gondom. Csak nem felelnek meg minden kritériumnak.

Kocsim is van, nyilván az is viszi a pénzt, de ma már ez hozzátartozik egy igazi pasihoz.

2020. júl. 8. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!