Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elönyt jelent, ha huszonéves lányként van saját pénzemből vett (nem örökölt) ingatlanom?
Elismerésem kérdező, hogy így megdolgoztál érte, tényleg lenyűgöző a céltudatosságod. Valamilyen szinten nyilván örülnék neki. Ugyanakkor én más utat jártam be, nappalin tanultam, képeztem magam, utaztam, szórakoztam, kiélveztem a fiatalságomat. Habár tudom hogy egyikünk se rosszabb a másiknál mégis lenne bennem némi félelem attól hogy lenézel, mert nekem nincs, valamint azt gondolnám hogy más az életstílusunk, én arra költök hogy minél érdekesebb és élménydúsabb életem legyen, te meg olyanokra spórolsz amikre én nem látom értelmét. (Családi házban lakom szeparáltan, autót nem akarok még évekig) Kíváncsi vagyok hogy működne-e ezek miatt ha amúgy minden passzol..
24/F
32 Nyilvan az mas, de az ilyen “csak erettsegis” melokbol RENGETEG van ahol siman lehet lepkedni feljebb, ehhez nyilvan jol is kell dolgozni PLUSZ kell egy olyan szemelyiseg, hogy nem zsigerbol utalsz mindenkit aki feletted van, hanem eleinte alazatosan, de kesobb mar celtudatosan dolgozol es jo viszonyt apolsz a feletteseiddel. Nalam ez mindig bevalt, minden munkahelyen.
Mellesleg szerintem a hitel sem gaz egyaltalan, csak ahhoz meg annyi kell, hogy legyen fix munkahely, es ha valamiert elveszited, akkor meg lehetoleg az adott honapban talalj masikat, ne otthon keseregj honapokig munkanelkulikent. (Budapesten siman talal az ember mast, mashol nem tudom.)
A munkámban a mai napig nagyon alázatos vsgyok, addig nem nyugszom meg, ameddig az aznapi feladatomat el nem végeztem tökéletesen, nem úgy, mint több helyen tapasztaltam, hogy a kollégáim alig várják a munkaidejük leteltét és abban a percben mindent eldobnak és indulnak haza. Én akár több órával tovább is benn maradok, esetleg, ha van lehetőségem rá, akkor hazaviszem a munkámat és folytatom, ameddig kész nem vagyok. Számos mai napig tartó emberi kapcsolatot köszönhetek például annak, hogy egy időben ruhaboltban is dolgoztam eladóként, ott azt hiszem teljesen megtanultam bánni a különböző habitusú emberekkel. Egyébként tudtam jól keresni diploma nélkül is, ehhez bőven elég, ha az ember beszél legalább társalgási szinten 2 idegen nyelvet, főleg, ha nem a szokásos angol-német párosról van szó.
A problémám azzal van, amikor ismerkedésnél szóba kerül, hogy albérletben élek-e és mondom, hogy nem. Utána kénytelen vagyok beszélni arról, hogy saját lakásom van, hazudni senkinek nem fogok, ugyanakkor felvágni sem szoktam vele. Ez az a pont, ahol a pasik hozzáállása teljesen megváltozik és elkezdenek hitetlenkedni (lásd: biztos nem tisztességen úton szerezted a rávalót) vagy fejőstehénnek kezdenek nézni és elvárják, hogy minden kiadást kizárólag én álljak. A lakás költségeit természetesen maradéktalanul én fogom fizetni mindig, de nem hiszem, hogy normális, hogy legyen szó bármilyen közös programról, akkor a számlát, belépőt, jegyet stb. teljes egészében nekem kell állni (felezést gondolnám tisztességesnek), mondván, biztosan megengedhetem jobban magamnak.
A magyar mentalitás egyből kijött mindenkin. XD
Honnan van? Mivel foglalkozol? Biztos alád raktál? qurv@ vagy stb...
Nevetséges. A kérdés nem ez volt.
A kérdésre a válasz, hogy előny, de nem feltétlen kell tudnia egyből a pasinak, hogy ez saját. Azért előny, mert nem otton élsz szülőkkel
"nem úgy, mint több helyen tapasztaltam, hogy a kollégáim alig várják a munkaidejük leteltét és abban a percben mindent eldobnak és indulnak haza. Én akár több órával tovább is benn maradok, esetleg, ha van lehetőségem rá, akkor hazaviszem a munkámat és folytatom, ameddig kész nem vagyok."
Bocs, de jó hülye vagy. Kifizetik neked azt a plusz 2-3 órát? Mert ha igen, akkor megértem (bár nem, akkor sem értem meg, mert pont miattatok várják el a cégek az ingyen túlórát, mert az ugye természetes, droidok vagyunk mind :'D ). Viszont urambocsá ha valaki hazamegy a munkaideje végeztével, mert van családja, szerettei akikhez haza akar menni és nem szopik még a munkájával este 9-kor is mert feljebb kell nyalnia magát. Ezért szerintem senkit nem lehet megvetni :D Én is voltam már olyan munkahelyen, ahol furán néztek rám, mert haza mertem menni abban az időpontban, amíg a munkaidőm szólt. Wtf... én nem fogok beállni a droid sorba és nekem elég egy vidéki kertes ház is, köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!