Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan sikerülhetne elveszteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerülhetne elveszteni a szüzességemet (párkapcsolaton belül!) lassan 27 éves nőként?

Figyelt kérdés
Van stabil állásom, szerető családom, de egy igazi kapcsolat is nagyon hiányzik, amiben sosem volt még részem. Nagyon rossz érzés, mikor a barátaim, kollégaim mesélik, hogy milyen programokat csimáltak mondjuk a hétvégén a párjukkal közösen, akkor én ilyenekről csak álmodhatok. Ismerkedéssel próbálkozom Badoon és Tinderen is, de nagyon kevés egyezésem jön össze, akivel beszélgetni kezdek szinte mindenki csak max. 1 éjszakát akar vagy egyéb belső tulajdonságai olyanok, hogy elképzelhetetlen, hogy kapcsolat alakuljon ki köztünk. Pedig nincsenek abszolút nagy elvárásaim, külsőleg sincs egy olyan ideálom, amihez mindenképp ragaszkodnék, mégsem jön össze. Már arra is gondoltam,hogy kiköltöznék külföldre, hátha ott nagyobb sikerek érnének ilyen téren.

2020. júl. 2. 13:20
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Nem vadászom privátokra, egyáltalán nem azért írtam ki a kérdést. Hátha valaki tud valamilyen helyet, ismerkedési módot ajánlani, amivel sikerem lehet.
2020. júl. 2. 13:37
 12/57 A kérdező kommentje:
Ha már kenyszerűségből eddig vártam, akkor nem szeretném egyéjszakás kaland útján elveszteni, hanem olyannal, aki valóban szeret és az első szex után is kellek neki.
2020. júl. 2. 13:39
 13/57 anonim ***** válasza:
88%
Beszélgess olyanokkal, akik külsőre a saját szinted. Azt írtad, nincs szép arcod. Ismerkedj szintén nem szép arcú, de intelligens férfiakkal.
2020. júl. 2. 13:42
 14/57 anonim ***** válasza:
81%
Ismerkedj nem szép arcú férfiakkal ha te sem vagy szép arcú.
2020. júl. 2. 13:43
 15/57 anonim ***** válasza:
85%
Itt is lehet ismerkedni. Én nőként sokat ismerkedtem netről és élveztem az egyéjszakás, vagy összejárogatós szexkapcsolatokat is. És egyszercsak eljutottam egy komoly kapcsolatig, amely már több, mint 10 éve tart.
2020. júl. 2. 13:44
 16/57 A kérdező kommentje:
Ismerkedtem már nem szép arcú férfiakkal is, volt akivel találkozó is lett belőle. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni, de egyikőnk részéről sem volt meg a vonzalom a másik irányában. Az ilyen emberekkel lehetünk jó barátok, de egy kapcsolathoz több kell ennél.
2020. júl. 2. 13:47
 17/57 anonim ***** válasza:
87%
Vegyél egy pár macskát. :)
2020. júl. 2. 13:50
 18/57 anonim ***** válasza:
34%
Tök vicces, hogy a csúnya férfiaknak megfelelne a saját szintjük nőben, csak végre ne legyenek már magányosak, de a csúnya nőknek meg mindenképp jóképű pasi kell. :/
2020. júl. 2. 13:52
 19/57 A kérdező kommentje:

Azért remélem, hogy annyira nem tragikus a helyzetem és nem egyedülálló macskás néniként fogok megöregedni.

Nem írtam, hogy mindenképp jóképű férfi kell, elég, ha megfog benne valami és vonzalmat ébreszt bennem.

2020. júl. 2. 13:54
 20/57 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem te nem szexelni akarsz, hanem cuki-muki "romantikus vígjátékból való" tartós kapcsolatot. A tartós kapcsolat viszont nehéz pálya. Ez az oldal tömve van olyan, szomorú emberekkel, akiknek nem jön össze.
2020. júl. 2. 13:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!