Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerülhetne elveszteni a szüzességemet (párkapcsolaton belül!) lassan 27 éves nőként?
Keress hobbit!!! Járj el társastánc kurzusra, vagy akármilyen koedukált tanfolyamra. A lényeg, hogy oylat válassz, ami valóban tetszik. Légy felszabadult és adj magadra. Rengeteg az elvárásod mind magad mind mások felé. Minden mondatodból lerí. Ez igen kellemetlen tekintve, hogy érdemi tapasztalat híján alakítottad ki őket., kvázi egyedül.
Nem tudom, lehet csak nekem kerülte el a figyelmem, de egy szó sem esett arról, hogy mit szeretsz csinálni. Csak, hogy jó lenne ez meg az. De nincs konkrétum. Mármint olyan, amiről valóban lehet beszélgetni. Ami közös pont és ami összeköthet. Ha valaki nem annyira extra parti akkor bizony nem árt már a kapcsolat kialakulása előtt ilyesmiket tartogatni a paklidban. Különben hogy fogjátok meg egymást? És persze ezen túlmenve, add alább azt a rengeteg sztereotíp gondolatot, amid van. Teljesen mindegy, hogy valaki mit mutat magáról... a legtöbb esetben az csak egy felépített homlokzat. Az igazi egyén jóval mélyebben van.
Pszichológus...
Nem vagy magaddal megelégedve, ez egyértelmű, el vagy keseredve, talán depressziós is vagy. Ki tudja még milyen egyéb gondolatok kínoznak. 27 evésen szűznek lenni a te esetedben alapból nem normális. Szinte biztos, hogy van valami mögötte és talán nem is sejted. Egy pszichológust megér. (én is ilyen vagyok, csak férfi, egy ideje járok pszichológushoz, és hát van baj bőven a toronyban... 😆)
Ezen kívül folytasd a munkát a külsődön.
Ha pasi lennél akkor megérteném még ha 30 évesen is szűz lennél :D
De így... Egyéként azt tudom elképzelni hogy esetleg nagyon túlsúlyos lehetsz... Komolyan hány KG vagy?
Bár megjegyezném még ha 140 kilós vagy akkor is tudsz pasit találni nőként. Férfiként aligha de nőként... XD
Neked más bajod van. Egyszerűen valszeg külsőre nem vagy annyira nyerő de az igényeidből meg nem vagy hajlandó engedni. Ergo csak az szőke herceged várod fehér lovon. Meg túl sok romantikus filmet nézel/olvasol amiből egy nagy téveszme alakul ki benned hogy hogyan is néz ki egy párkapcsolat.
A nyakamat teszem rá hogy akárhogy is nézel ki nőként szinte 0 erőbefektetéssel tudnál párkapcsolatot összekaparni.
Már régen rájöttem hogy egy nőt sem szabad sajnálni e téren.
De akkor álmodozz csak nyugodtan tovább...
Szia!
Szerintem jó úton jársz, hogyha nem próbálkozol olyan önidegen dolgokkal, mint a vastag, kihívó smink vagy a póthaj, műköröm, stb.
Általában a férfiak többsége nem is kedveli az ilyen "mű" nőket.
Én inkább azt tanácsolnám, hogy ne a Tinderen vagy a Badoo-n keress párt magadnak.
Ezek a felületeknek a működési elve (kevés személyes információ (ez is dominánsan vizuális jellegű) alapján gyors döntés szükséges. Ezeken a felületeken leginkább a kiemelten előnyös külsejű, alkalmi kapcsolatot kereső emberek sikeresek. Mivel a válaszaid alapján te nem tartozol egyik kategóriába sem, inkább valamilyen hagyományosabb társkeresőt javasolnék.
Ilyenek pl a parom.hu, elittars.hu, randivonal.hu
Nekem személy szerint a randivonal jött be, ezen ismertem meg a feleségemet - egyébként ő is szűz volt 28 évesen, és én ennek még örültem is - sokkal inkább ez, mint akinek annyi egy dug.s, mint meginni egy pohár vizet.
A külföldre költözésről:
Én nem mondanám ezt szükségszerűen rossz ötletnek. Én pl a randivonalon Angliában ismertem meg a magyar feleségemet. Külföldön sokszor más az ismerkedés, mivel ott sok külföldről odaköltözött ember magányos, szerintem ez egyrészt nagyobb motiváció lehet az ismerkedésre, másrészt pedig egy idegen környezetben könnyebben összekovácsolódhat a kapcsolat.
Azonkívül pedig, ha nem jön össze a pártalálás külföldön, akkor tapasztalatnak, kalandnak mindenképpen jó. Mondjuk arra ügyelj szerintem, hogy ne a "semmire" menjél ki, hanem még itthonról szerezz állást, lakást magadnak.
Sok szerencsét!
Hát elhiszem, hogy tartós kapcsolatot szeretnél. Erre nincs garancia. Életem szerelmének én tallon lány voltam. El akartam hinni ,hogy járunk, mert közben "elővett". Aztán mikor a rózsaszin köd elmúlt (meg egy jóindultú idegen is figyelmeztetett), ráébredtem a valóságra.
Kezeld rugalmasan a problémát. Ne görcsölj rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!