Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerülhetne elveszteni a szüzességemet (párkapcsolaton belül!) lassan 27 éves nőként?
A súlyvesztésen rajta vagyok, a frizurám az egyi legkritikusabb pont, sajnos nagyon vékonyszálú és kevés hajam van, póthajat/hajdúsítást nem szeretnék, irtózom a mű dolgoktól. Sminkelni nagyon minimálisan szoktam, általában szempillaspirált+szájfényt használok, az erősebb smink nem áll nekem jól, öregít. Ugyan nem műtermi képeim vannak, de nem is idétlen villantós vagy csücsörítős szelfik. Igyekszem olyan képeket kirakni, amik fedik a valóságot. Semmi értelme nincs agyonszerkesztett képekkel éljek a több egyezés reményében, élőben úgyis fény derülne a turpisságra.
Ezt ennyiből nem tudod megmondani, a valaszaimon kívül semmit nem tudsz rólam.
Kedves Kérdező!
Nem is akarsz te változtatni. Arra számítva írtad ki a kérdést, hogy majd azt mondjuk, drukkolunk neked, meg kitartást, meg majd eljön az igazi...
Látjuk hogy mennyire jön. 😂
Vagy változtatsz magadon, vagy összejössz olyannal akitől nem nedvesedsz be, vagy abbahagyod a rinyálást és elfogadod hogy innentől örökre szűz és szingli leszel.
A szőke herceg/nagy Ő/ igazi/ tököm tudja nem fog besétálni az életedbe és főleg nem fog beléd szeretni holnapután. Nem egy spanyol szappanoperában vagyunk, ahol ha a negyedik randin leveszed a szemüveget meg kibontod a hajad, kiderül hogy gyönyörű vagy.
Hogy lehet valaki ennyire kretén?? Ember! Amiről te álmodsz arról 10 éve le vagy késve! Akkor kellett volna elveszítened! Legkésőbb 12 éves korodtól már viszkethetett és 5 év alatt nem igaz hogy nem lettél volna képes egy komoly párkapcsolatot felmutatni!
Szerintem te örülj ha ma valaki egyáltalán megbasz!
Ostoba vagy mint a gerely!
De még te válogatsz...
„27 éves vagyok, szűz, és még nem is csókolóztam” - Nők és férfiak vallottak arról, miért nem feküdtek le még senkivel
Vették a bátorságot, és az interneten árulták el az okokat.
Ezt 1 internetes oldalról másoltam le leírom az oldal nevét és ha van kedved olvasd el:
Szüzesség megőrzése felnőttként - Nő és férfi | Femina
femina.hu › Nő és férfi
2018. jan. 24. - 27 éves vagyok, szűz, és még nem is csókolóztam” - Nők és férfiak ... Fogyókúra · Utazás · Recept · Egészség · Gyerek · Kapcsolat ... úgy érzi, készen áll arra, hogy testi kapcsolatot létesítsen a párjával. ... annyira közel kerülnöm egy lányhoz sem, hogy lehetőségem legyen elveszíteni a szüzességemet.
20-as éveim elején járok, pösze vagyok, nem vagyok a legvékonyabb (nem a mai vékony átlaghoz tartozom, inkább egy kissé, hogy mondjam, átlagos a testalkatom) egy átlagos lány vagyok, aki még csak átlagos, nem kihívó ruhákban járkál...még is csókolóztam és minden héten jön újabbnál újabb srác, aki megakar ismerni és komoly kapcsolatot szeretne. Úgyhogy, ez így nekem nagyon fura, ha mégcsak nem is csókolóztál...
Az önbizalom a lényeg, meg a jó személyiség. Ha, ez megvan és elfogadod úgy magad, ahogy vagy, akkor valószínűleg több sikerre számíthatsz pasik terén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!