Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerülhetne elveszteni a szüzességemet (párkapcsolaton belül!) lassan 27 éves nőként?
"elég, ha megfog benne valami és vonzalmat ébreszt bennem."
Ezt hívják jóképűnek. :(
Tartós kapcsolatot akarok, melynek fontos része a szex.
Nem, a legtöbb ember által jóképűnek mondott férfiak nekem furcsamód nem igazán jönnek be. Még középiskolás koromban volt egy plátói szerelmem, a barátnőim mindig ugrattak vele, hogy ilyen csúnya srác neked hogy a fenébe jöhet be, én azonban helyesnek láttam.
"vagy egyéb belső tulajdonságai olyanok, hogy elképzelhetetlen, hogy kapcsolat alakuljon ki köztünk"
Például?
Szerintem lépj ki a mesebeli álomvilágodból.
Én se vagyok szép se semmi, viszonylag későn vesztettem el a szűzességem 18 évesen.
Nagyon szerelmes voltam mégsem vele volt a legjobb. Nyílván ezt akkor még nem tudtam mert nem volt tapasztalatom.
Aztán egyszer találkoztam netről egy fiúval kedves volt bár nem az a fiú volt aki külsőleg bejönne de annyira kedves volt meg a személyisége tetszett. Megbeszéltük, hogy kapcsolatot nem akarunk egymásal de azért szex miért ne lehetne? Kicsit féltem a dologtól mert előtte csak érzelemmel csináltam de azt kell mondjam életem legeslegjobb döntése volt, hogy belementem. Annyira jó volt vele, hogy az valami hihetetlen volt. Utána egy évi heti többször találkoztunk életem legszebb pillanatait neki köszönhetem pedig nem volt érzelem.
Ugyhogy hidd el az érzelem nem minden. Egyszerűen csak meg kell találni azt aki figyel rád és a mennyországba érzed magad mikor vele vagy. :)
Az eddigieknél is több időt és energiát kellene fordítanod arra, hogy személyesen ismerkedj és társat találj.
Ha szomszédságodban, munkahelyen nem találsz megfelelő partnert,
akkor ismerkedhetsz pl. közös hobbi alapján, klubokat, akár tánciskolát keresve, vagy pl. természetjáró csoportokhoz csatlakozva.
Érdemes lehet részt venned társasutazáson, városlátogatáson
(pénztárcától függ, hogy hová), olyan egyéb programokon,
ahol minőségi (nem leszólítós) ismeretségeket köthetsz.
A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek egymással és néhány óra múltán a külsőségeknek már sokkal kisebb a szerepe.
A lényeg, hogy olyan program legyen, ahol akkor is jól szórakozol,
ha éppen nem jön össze tartós kapcsolat.
Sokszor láttam igényes kapcsolatokat születni pl. társasutazáson.
Tény, hogy a nagyobb nyitottságban benne van a csalódás, a szétválás lehetősége is, de egy fiatal ember nem úgy lép ki az utcára, hogy végig az jár a fejében, mi lesz, ha ráesik a fejére egy virágcserép?!
Ehhez kívánok sok türelmet, bölcsességet és sikert.
Legfontosabb példák a teljesség igénye nélkül: elvárom, hogy munka közben hagyjanak békén, csak akkor hívjon/írjon, ha valóban sürgős, halasztást nem tűrő dologról van szó és ne sértődjön meg amiatt, ha nem válaszolok pár percen belül, ne gondolja, hogy azért van, mert megharagudtam rá. Ismerkedési fázisban (és kapcsolatban is) ne féltékenykedjen, ne akarjon kényszeresen minden lépésemről tudni. Ne dohányozzon, mert dohányfüstallergiám van.
Ki van írva az adatlapomra, de tapasztalataim szerint teljesen feleslegesen. Úgy érzem, hogy igazán senki nem olvassa, akár a paprikás krumpli receptjét is kiírhatnám helyette, senkinek nem tűnne fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!