Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet emberekben ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet emberekben ilyen zsigeri incel-gyűlölet, hogy azt mondják, ha fele ennyi férfi lenne se kellenének a nőknek?

Figyelt kérdés

1. Névtelen oldal, nem is látnak minket. Jóképű haverom itt röhög most mögöttem, ugyanolyan jelleme van, mint nekem, ma este is randija lesz és szexelni fog egy szép lánnyal. Most is úgy hozott fel egy 24-es pakk Heinekent, hogy a 30-as MILF szeretője adott neki zsét, hogy szép szál legényként ne haljon éhen. Ha tudnátok mi lakozik az emberek fejében, megdöbbennétek. Lehet, hogy a mellettetek fekvő párotok is kihasznál évek óta. Sosem tudhatjátok. Sosem lehettek semmiben teljesen bizonyosak. Ezt már az ókori görög filozófusok is tanították.

2. Rengeteg történelmi bizonyíték van, hogy mikor háborúk meg gyarmatosítás volt, sok nő jött össze a megszálló nép közül valakivel. És nem mindenkinél úgy működött, hogy csihi-puhi majd az asszonyává tette és láncra verve meghágta minden este. Rengeteg olyan eset volt hogy a fiatal özvegyasszonynak udvarolt a szomszéd srác és már többször elkergette azokat, akik lopták a tyúkokat és egy idő után egyre szimpatikusabbá vált a magányos özvegy számára, pedig csak egy fokkal volt szebb az ördögnél, de egyre inkább kezdte meglátni benne a szépet. Mint mikor valaki szépnek látja a Bulldogot vagy a Sharpeit vagy a kínai kopasz macskát. Elsőre undorodik tőle aztán az ismerősének az van és megkéri, hogy vigyázzon rá és rájön, hogy tök cuki és neki is kell egy.

A fenti eset pedig nem lett volna lehetséges, ha a Ryan Gosling külsejű katona hazatér a frontról.

Úgyhogy ez a "ha te lennél az utolsó, akkor sem" egy akkora üres közhely, ami ráadásul nem is igaz és csak a sértettség beszél az ilyen emberekből, hogy nevetséges.

Az egész pszichológia pont az ellenkezőjét állítja, kevés opcióból sokkal könnyebben választ az ember, mint sok opcióból. Illetve ha valami nincs, nem látható, nem elérhető, akkor meg sem fordul a fejében az embernek.

Ha pedig valaha elérhető volt, de ma már nem az, akkor a gyászidőszak után a legtöbb ember elfogadja, hogy nincs többé és beéri a kevesebbel. Nem lesz ugyanaz és nem lesz soha ugyanolyan boldog, de az idő sok mindenre gyógyír. A sportoló, aki elvesztette a lábát is lehet, hogy már 10-20 év távlatából alig fog arra gondolni, hogy mi lett volna ha, elhalványulnak az emlékek. A nő pedig aki egykoron nem tudott dönteni a jobbnál jobb pasik közül, több év VALÓDI magány után össze fog jönni olyannal, akiről nem is gondolta volna.

Ha a magány és Danny Devito között kell választani, akkor előbb-utóbb lesz, aki az utóbbit választja. De ha ott van mellette mindig Ryan Gosling meg Johnny Depp, akkor soha senki nem fogja őt választani.

Ha éhes vagy és csak egy félig rohadt alma van a hűtőben, akkor levágod a félig rohadt felét és megeszed a jó felét.

Ha viszont éhes vagy és a testvéred hűtőjében jobbnál jobb kaják vannak, a tiedben meg csak a rohadt alma, akkor testvérháborút fogsz szítani és addig vergődsz, amíg a finom kajákból csurran-cseppen valami, miközben az alma rohad tovább és mire a finom kaja elfogy már az egész alma rohadt lesz és tényleg ki lehet dobni.

2020. jún. 30. 13:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:

#34: "Mi a célod ezzel a kérdéssel, de komolyan, azon kívül, hogy önigazolást keresel teljesen feleslegesen?"

Szeretnék egyszer végre normális hangvételű vitát folytatni a témáról és az itteni tévhitek ellenére én nem az a fajta vagyok, aki feladom.

Ezért fáj, hogy nem ismernek, mégis úgy alkotnak véleményt, mintha ők jobban belelátnának a lelkembe, mint én saját magam.

Ti követitek el folyamatosan majdnem az összes létező érvelési hibát a csúszós lejtőtől a szalmabábon át a hamis dilemmáig, ezzel A SAJÁT ELŐÍTÉLETETEKET igazolva.

Kettőnk közül ti vagytok azok, akik a saját, meglévő világképetekhez igazítják a valóságot és ha valami nagyon csípi a szemeteket, akkor az összes létező érvelési hibát és kognitív torzítást bevetve bezárjátok a spirált. És ezért még hibáztatni sem lehet senkit, minden ember, minden élőlény stabilitást és megnyugvást keres, ezért alakultak ki az istenhitek is különböző kultúrákban egymástól függetlenül, párhuzamosan. Kell valami, amivel megfogható a megfoghatatlan, kell valami, amivel magyarázható az, amire még nem tudjuk a választ.

Hibásak azért vagytok, amiket a 44-es felsorolt. De ugyanolyan korlátoltak a másik oldalon azok, akik ugyanezzel a korlátoltsággal fröcsögik, hogy "a nőknek csak a BMW-s kigyúrt pasik kellenek" meg "180 alatt szüzen halsz meg".

#36: Javaslom, nézz utána vagy kérdezz meg szakembereket, hogy a szexmegvonás és úgy önmagában az ÉRINTÉSmegvonás milyen fiziológiai és mentális változásokat indít el az emberi szervezetben.

#49: Szóval erről beszéltem. Alkotunk névtelenül valakiről véleményt, mert már volt dolgunk hasonlóval és ő is incelnek vallotta magát. Nőket sorozatban húzogató jó pasi nem rakott fel képet excsajokra vagy napiszarra, á, dehogy... Csak az incelek! Incelbűnözés!

Nem hasonlít kísértetiesen valami másra? Például a rasszizmusra? Mikor bőrszín alapján kategorizálunk embereket és mert a bőrszín összeforrott a kultúrával, ezt önigazolásnak vesszük?

Incel még mindig involuntary celibacy, tehát olyan emberek gyűjtőhalmaza, akik szeretnének szexet és/vagy párkapcsolatot, de maximum fizetős szex és egyoldalú érdekpárkapcsolat, ami rendelkezésükre áll.

Ennyi, nem több... Az, hogy a benne lévő EGYÉNEK mit gondolnak a világról vagy mit cselekednek, annak az alap fogalomhoz nincsen sok köze.

2020. júl. 1. 14:13
 52/66 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj, hogy veled nem lehet értelmesen vitázni, mert a neked nem tetsző érveket ignorálod, vagy egyszerűen közlöd, hogy az ben úgy van, ha pedig valaki személyes ellenpéldát hoz fel, azt mondod rá, hogy itt mindenki azt ír, amit akar, biztos hazudik. Mindegyik kérdésed alatt ez van. Így mégis hogy lehet normálisan vitatkozni? Nagyon sok értelmes érvet írtak, nagyon sok ellenpéldát hoztak itt is, a másik kérdésnél is, de te telibeszarod mindet, csak nyomatod, hogy márpedig mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Gondolom az lenne a cél, hogy mindenki elismerje, hogy igazad van. Bár nem tudom, akkor vajon mi változna? Holnaptól szeretnének a nők? Vagy jófejségből dugnának veled?

2020. júl. 1. 14:34
 53/66 A kérdező kommentje:

Nem. Az a baj, hogy 100 negatív tapasztalatra jut egy ellenpélda. Sosem állítottam, hogy bárki hazudna. Nem én írok ki egyedül kérdéseket ezen az oldalon.

De nem érdekes, hogy aki normálisan áll hozzá témához lány, annak mindnek van barátja? Erről te mire következtetsz? Mert én arra, hogy aki normális értékrenddel rendelkező lány, az megtalálja a párját. Aki meg "minimum saját lakás, kocsi, stabil egzisztencia, 185+ sportos, stb." férfiakra vár az nőként vergődik évekig szingliként és a szinglin töltött időszak vagy alkalmi szexekkel vagy tartós szexkapcsolattal, vagy vibrátorral, vagy önmegtartóztatással telik (azt hiszem minden lehetséges opciót lefedtem).

Nem érdekes, hogy sikertörténeteket megosztó férfiaknál mindegyiknél közös pont a családalapítás? Erről te mire következtetsz? Mert én arra, hogy a nő úgy van genetikailag kódolva, hogy bármire képes legyen azért, hogy gyereke legyen, illetve a gyerekének a túlélése, jóléte biztosítva legyen. Ha ehhez az kell, hogy összeálljon egy olyan férfival, akit nem tart vonzónak, akkor meghozza ezt az áldozatot.

Ezzel továbbra sem állítottam sem azt, hogy

1. Minden nő ennyire számító lenne (vagy hogy ez egyáltalán számítás, lehet, hogy teljesen tudat alatt zajlik benne). Még az is lehet, hogy egy élet során fel sem merül benne, hogy a férfit nem szerelemmel szereti és nem szexuális vágyat érez iránta, csak emberi szeretet van benne iránta meg hála meg jó érzés az együtt töltött idő és ez később a megszokással is kiegészül. És azt sem, hogy

2. Férfi ne akarhatna családot, gyereket és ne létezhetne olyan férfi, aki számára kielégítő kapcsolat az, hogy az asszony szül neki pár gyereket, akikkel majd kijár focizni a mezőre meg élik együtt a családosok életét. Különbözőek vagyunk különböző igényekkel.

Egyébként ha már itt tartunk, ugyancsak személyes megfigyelés. Azok a nők, akik bevallottan nem akarnak gyereket, a gondolatától is irtóznak sosem vonzódtak hozzám. Volt akinek szimpatikus voltam barátzónásként, de sosem éreztem azt amit más férfiak esetében látok, hogy odáig vannak értük a nők.

Ellenben ahogy közeledtem a 30 felé és egyre stabilabb lett az egzisztenciám megfigyeltem, hogy bizonyos nők teljesen másképp néznek rám. Pont egybeesett azzal az időszakkal, amikor izmosabb lettem és stílust váltottam. De mivel nagyon érzékeny vagyok a nonverbális jelekre valamit éreztem, hogy nem oké. Akkor nem tudtam megfogalmazni, meg hova tenni az érzést, de később rájöttem, hogy ugyanaz a furcsa érzés volt, amit akkor érez az ember, amikor egy prostituált rányomul vagy amikor egy filmben egy szerelmes jelenetet néz az ember.

És továbbra is leszögezem! NEM minden gyereket akaró nő adta ezeket a jeleket, viszont aki adta, az elég durván rá volt állva a gyerektémára.

Ugyanakkor az általam ismert, gyereket BEVALLOTTAN nem akaró nők esetében EGYSZER SEM tapasztaltam vonzalmat a részükről.

Ebből te mire következtetnél? Vagy a többiek? Komolyan érdekelne.

Mert én arra, hogy sok nő (NEM mind!), ha valamilyen szempontból szorult helyzetben van, akkor hajlandó félretenni a külső iránti vonzalom igényét és hideg racionalitással mérlegelni, hogy számára melyik férfi lenne jó parti a céljai elérése érdekében. Ez lehet gyerekvállalás, meglévő gyerek(ek) felnevelése, lakhatásban való segítség...

2020. júl. 1. 15:43
 54/66 anonim ***** válasza:
79%
Amennyi energiát ebbe a kérdésbe fektetsz, kérdező, már rég összeszedhetted volna magadat kb. Vagy nemtom, legalább elmehettél volna fodrászhoz inkább.
2020. júl. 1. 15:46
 55/66 anonim ***** válasza:
91%

"ugyanaz a furcsa érzés volt, amit akkor érez az ember, amikor egy prostituált rányomul vagy amikor egy filmben egy szerelmes jelenetet néz az ember"

Azaz?

2020. júl. 1. 15:56
 56/66 A kérdező kommentje:
Azaz színészkedés, semmi több. És abban a pillanatban, hogy határozottan leszögeztem, hogy én el nem tudnám képzelni, hogy nekem gyerekem legyen és teljesen másfajta életre vágyom olyan szépen kihátrált a kapcsolatkezdeményből, hogy az is ilyen filmbe illő momentum volt.
2020. júl. 1. 16:50
 57/66 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, tévedésben élsz, ez nem jelenti azt, hogy valójában nem jöttél be neki. Én a magam részéről akkor is kihátrálnék egy olyan kapcsolatkezdeményből, amelyben a másik fél nem akar gyereket, ha amúgy rohadtul bejön minden téren. Egyszerűen azért, mert én szerettem volna mindig is családot, ezért nyilván nem fogok kapcsolatban maradni olyannal, aki nem. Ha nem egyeznek a célok, az mérgezi a kapcsolatot hosszútávon, így jobb még az elején lezárni. Ebben a kérdésben nincs kompromisszum, félig nem lehet gyereket vállalni, az egyik fél érdekei mindenképp sérülnek és ott lesz a tüske. Épp ezért jobb akkor kilépni, amikor még nincsenek mélyebb érzelmek, csak felületes szimpátia, ismerkedés. Az ilyesmi nem a személyiséged ellen szól.
2020. júl. 1. 18:15
 58/66 anonim ***** válasza:
100%
49: Nő vagyok.
2020. júl. 1. 20:41
 59/66 anonim ***** válasza:
64%

#46! Tudod egy zaklatóval az a helyes eljárás, hogy fogod a bizonyítékokat, és bevonulsz velük egy rendőrségre, ahol feljelentést teszel.

Amit te csinálsz, az semmivel nem jobb. ugyanúgy törvénysértés. Pláne, ahogy írod, hogy ti ezt szervezetben csináljátok. Nem vicc, ezért tényleg le lehetne téged csukni, főleg, hogy még itt nagy nyilvánosság előtt hencegsz is vele.

és igen van baj a fejedben, pont ez bizonyítja.

2020. júl. 1. 21:40
 60/66 anonim ***** válasza:
27%

59# Jó látni hogy több éves zaklatás után amit kamuprofilokkal tettél kicsit elgondolkozol hogy akár vissza is sülhet a dolog. Az áldozati pózod elég gagyi, cuki ahogy mélységesen fel vagy háborodva hogy ezeket a másokat szórakozásból zaklató férgeket (akikkel neked semmi problémád nincs hiszen te is ezt csinálod) valaki ki is nyomozhatja :D

Az a baj azt hiszitek hogy bármit megtehettek biztonságosan otthon anyuka szobájából, aztán lestek ha vissza nyal a fagyika :D

2020. júl. 2. 02:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!